40 cu + sau - (cap.8)
Raspunsuri - Pagina 4
noemi marian spune:
Cristos A-Nviat!
Si La Multi Ani tuturor Florilor!
Eu stau cu ceaiul de rostopasca si-ncerc sa-mi revin dupa ziua asta.Frumoasa de altfel,dar cam 'plina'.
Mik, mi-ai adus aminte de copilarie cind tata mai traia.Aveam o mica bucata de gradina in spatele blocului pe care semana iarba si-n fiecare an de Pasti ascundea dulciuri si intr-un colt ma astepta intotdeauna un iepuras viu,pe care-l cresteam.Coboram cu totii din casa si poporul se distra pe seama mea cum 'cotrobaiam' prin cele tufe si gaseam surprizele.Iepurasul era cireasa de pe tort.Mi-am promis ca,viitorii nostri copii vor avea si ei parte de distractia asta.
Ploua din nou si e frig.Am avut parte de soare doar alaltaieri.Ne propusesem sa iesim la cules de leurda,asa am cumparat-o din piata.
Dana,obiectele facute de fetite sint nemaipomenite.Am citit povestea lor la umanitare mai demult si-acum ,cind am vazut ce-a iesit din minutele lor....Dumnezeu sa le aiba in paza!
Dragelor,va doresc o saptamina frumoasa si linistita Noemi
gabibarta spune:
ieri am avut o dupa masa nashpa... am reusit sa dorm si eu un pic, Robert la calculator, deodata iese omu' din cealalta camera urland la copil, ca isi strica coloana daca sta prea mult la calculator, etc nu-i nimic, ma asez eu, iar iese, iar urla, inchid, si-mi dau seama ca de fapt nu-i pasa de noi, insa vrea sa vada Carcotasii pe Prima, si daca merge calculatorul, imaginea la tv nu-i clara. (nu stiu de ce, doar cu Prima tv e asa) M-am enervat si am mers la mama, l-am lasat singur toata ziua. E un egoist in toata regula, si se preface ca-i pasa de noi
Azi merg la film cu copiii, nu stiu Lili cum va rezista... ii place Ice age, sper sa-i placa si partea 2:)
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi
adrienne12 spune:
Dragele mele HELP!!!!!!!!!!!Azi tundeam iarba si prietenul meu planta un trandafir in fata casei cind vine fiu-meu sa-mi spuna ca prietena lui nu are unde dormi la noapte!!!! Ca si-a pus nu stiu cite inele, in nas, in sprinceana, in buric, you name it si familia ei f. catolica nu a primit-o acasa! M-a intrebat daca poate dormi la noi. Pe moment, zapacitas fiind am zis da, dar acum ce fac, ei sint jos, i-am facut fetei patul in camera de oaspeti, ei se uita la Lord of The Rings la tv cu pisicile si eu sint sus in dormitorul meu auzind zgomotele... Trebuie sa ma scol devreme si sa o scol si pe ea. Miine ma gindesc sa ii sun familia. Totusi e vorba de citeva body piercing... nu ar fi cazul sa o primeacsa... eu nu pot sa o tin. Voi ce ati face???? Please help
nematics spune:
ce treaba ai tu cu fata? nu te stresa, o sa se duca singura acasa - in cel mai rau caz o tii la tine citeva zile pina se clarifica lucrurile si intre timp ii faci un instructaj lui fiul tau despre ce e considerat in US sexual harrasment si cit de periculos e!
vezi cazul basketbalistului ala (Cobi Brian?) care s-a judecat pentru viol fiindca ea in mijlocul partidei a decis ca nu mai vrea si daca ea zice NU, indiferent in ce moment, atunci si justitia decide: Rape, daca el mai continua.
PS: Si da-i prezervative sa aiba la el
" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"
gabibarta spune:
Adrienne, nasoala treaba, hai ca mai merge o noapte, dar cum spunea si Iuliana, daca fata n-are 18 ani si familia ei va aduce politia pt. hartuire sexuala a unei minore? E riscant, si nu merita... Oricum, vorbeste cu mama fetei, spune-i ca le-ai facut un serviciu ca n-ai lasat-o in strada noaptea asta, ba mai mult, au dormit in camere separate copiii, dar fiecare sa-si ingrijeasca odraslele, cu sau fara piercinguri...
pozici poze noi
lu.more spune:
Adriana, si eu tot ca fetele, zic sa-i anunti parintii, sa stie unde e fata si ca e in siguranta. Dar nu trebuie sa le rezolvi tu problemele de familie... Ai primit-o, ca nu era s-o lasi in strada, dar nu esti obligata s-o infiezi! Iar fiu-tau trebuie sa inteleaga, ca de aia-i mare!
Mona, ce-mi facusi cu prajitura aia? Am facut si eu, astept sa treaca 4 ore, sa vedem ce-a iesit.
Cand am facut crema cu unt si nuci, mai ca m-a luat cu fiori. Adio cura mea de slabire... (ma gandeam s-o incep ieri, dar cred ca mai aman). Ca sa ma stiu cu constiinta impacata, am facut si-o salata de fructe... dac-o ajuta le ceva...
.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo
gabibarta spune:
Lulu, e buna salata daca o mananci in loc de praji si nu dupa praji...
Am sa omor iepurele de pasti daca mai face oua de cioco...
Incerc sa ma tin tare sa nu fac abuz de mancare si dulciuri, dar e cam greu
pozici poze noi
Danna_36 spune:
Mona, abia astept sa fac prajitura, mai ales ca e asa de usoara (astea mici ale mele nu prea imi lasa timp, iar sotul e prin delegatii, vine inainte de Paste)...
Adrienne, dar nu se certasera dumnealor??!! Ca eu am ramas la episodul in care fiul tau iti ceruse sa ii iei si lui bilet pt Ro, la vara si stateam linistita...Sigur ca trebuie sa anunti familia, fie ca le place sau nu copiilor, ori chiar parintilor...Acum ca a trecut noaptea, zi, cum te-ai descurcat?
Lu, cand te aud vorbind de cura de slabire la cele cateva kg pe care le ai! Stii, cand eram in facultate, imediat dupa '89, se purtau schimburile de tineri intre Ro si diferite tari, intre care si Franta. Ideea era simpla. Venea un grup de studenti straini la facultate si aceia dintre noi care aveau conditii si doreau sa cazeze, luau cate unul, urmand ca dupa un timp sa se repete povestea in sens invers. Imi amintesc de o tipa din grupa, care a luat o frantuzoaica, a tinut-o in puf, a plimbat-o si a hranit-o cu ce a fost mai bun, indopand-o ca pe gaste cu sarmale si cozonaci...A venit apoi vremea sa mearga ea in Franta si s-a dus. Parintii fetei au cazat-o, dupa care i-au dat liberate deplina, rugand-o doar sa fie prezenta la cina...Nu tu plimbari, nu tu cadouri, nu tu petreceri special pentru ea...iar cina...in locul delicateselor frantuzesti la care visa...a fost extraordinar de uimita sa vada ca gazda aduce la masa un castron mare de salata ...si atat. Si-a pus si ea doua linguri, ca toata lumea, dupa care a asteptat restul, dar...nu a mai fost nimic...am ras de m-am prapadit atunci, mai ales ca povestea cu mult umor...Daca te intrebi ce mi-a venit sa scriu asta...ei bine, nu vad cum sa te ingrasi numai de la salate, cu atat mai mult cu cat chiar tu ai zis, nu demult, ca esti atenta la ce pui in farfurie...Deci stai linistita, luand in consideratie aceste doua aspecte, pur si simplu nu ai cum ss te ingrasi, nici sa vrei (Ce zici de teoria mea?)
OU ORNAMENTAL
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Doua fetite-surori au nevoie de noi!
Catia si Sabina
adrienne12 spune:
Fetele multam de sfaturi. Sint extrem de obosita azi pt. ca am dormit iepureste, va dati seama. Am avut o sedinta de dim. si de abia la acum ca e lunch time sa sun la mama fetei. fata are 18 impliniti cel putin de asta am scapat dar... nu mai vreau sa stea la mine acasa. Fiu-meu sustine ca nu mai sint prieteni. Dupa ce i-am facut rezervare la avion s-a razgindit, ca nu mai vine in Ro, ca ce face el o luna acolo. M-am infuriat pe el pt. ca nu am chef sa dau 1500 pe avion plus bani de cheltuiala doar ca sa stea el 2 spatamini. Sa-si mai puna mofturile in cui. Va pup si mersi de sfaturi. mai dar ce oameni si aceea, cum adica sa-ti dai fata afara din casa? Inteleg sa-i iei privilegii etc... mai aveam un coleg la servici (27 ani) care s-a casatorit cu o colega de facultate japoneza. {pina sa se casatoreasca efectiv cind venea tipa din Japonia in vizita dormea tot asa in spare bedroom si cu toate ca al meu coleg a infruntat-o pe maica-sa ca ei vor sa doarma impreuna maica-sa i-a zis ca ea nu tolereaza pacat in casa ei. Familie ultracatolica! Apoi tipul a trebuit sa se duca la biserica si sa ceara voia de la congregatie sa se insoare cu o japoneza (deci el nu se convertea la Budism si nici ea la catolicism dar omul a trebuit sa ceara voie). Povestea la servici ce oribil a fost sa vorbeasca cu toate babutele care nu aveau ce face acasa si care au facut din casatoria lui mare caz pe motiv ca sotii lor au luptat in 45 impotriva japonezilor si ca el tocmai cu o japoneza s-a gindit sa se insoare? Asta ca sa va faceti o idee despre faptul ca acesti catolici de aici (v-am spus ca lucraz intr-o regiune rurala cu multi suporteri ai lui bush) sint probabil mai catolici decit papa.