40 cu + sau - (cap.8)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Adrienne, ce-i nou la voi? fata e tot la voi?

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Dragelor fata a disparut dar cu fiu-meu cu tot. Am sunat la printii ei de tispe ori, nu i-am gasit. Am lasat mesaje nu m-au sunat inapoi. In disperare de cauza miine sun la parintii altor copii din grupul lor, astia sint americani si profesori univ. Sa-mi dea un sfat caci eu nu mai stiu cum sa procedez cu familia ei. Nu stiu daca dpdv legal mai au obligatii fata de ea. Oricum mi se pare aiurea si inconstient sa iti alungi fata din casa. Inteleg o pedepsesti, ii iei din privilegii, nu vorbesti etc etc...dar nu o alungi sa creezi probleme altuia sau sa o fortezi pe ea la mai stiu eu ce. Iar cind va veni acasa fiu-meu (e trecut de miezul noptii la mine0 ii iau cheile de la masina si sa vezi ce scandal ii fac (ca n-a raspuns la tel. il sun de 3 ore caci trebuia sa iasa de la pizzerie unde lucreaza la 10).... Pur si simplu simt cum imi albeste parul! Cu ce-am gresit eu mai de am un copil atit de bleg?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Adriana,

stai calma, eu nu cred ca el e bleg, e doar o alta fire!! Nu ii poti impune sa fie ca tine - nu fa greseala asta! Eu o stiu de la sotul meu, cu aceeasi meserie si mod de gindire ca si tine- era in permanent conflict cu fiul meu fiindca i se parea ca nu e la asteptarile lui samd, samd! Si uite, pina la urma n-am ce sa-i reprosez baiatului meu acum, desi pe parcurs m-am panicat si eu destul, sugestionata de taica-su!!

" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"

Mergi la inceput

Adriana, tot nu stii nimic de fiul tau? Sper sa fie o.k. !

pozici poze noi

Mergi la inceput

Gabi, a venit aseara la ora 2 am. I-am luat cheile de la masina si le-am pus in poseta. Dimineata masina lui nu era in garaj si cheile luate din poseta. Sa vezi ce ii fac!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

Wow,Adrienne!Ce poveste!
Imi pare rau pt nervii tai si grijile mari prin care treci.
Uite iti ofer neshte.Adolescenta asta e o pacoste mare.Iuliana are dreptate.Comparatiile cu tine te vor amari si mai tare.Linisteste-te si calmeaza-te.Si vezi ce explicatii are de dat pt 'fuga' asta a lui.Sa fiu sincera eu as face un scandal monstruos,nu pt ca a luat cheile din poseta,ci pt ca a INDRAZNIT sa-ti cotrobaie prin ea.Am eu un fix cu umblatul prin gentile femeilor,recunosc.
In rest ...Am o scumpa de migrena ce ma chinuie de doua zile.Imi vine sa

Va tzuc pe toate,Nomi

Mergi la inceput

Am reusit in sfirsit sa vorbesc cu mama fetei care mi-a plins la telefon de ingrijorati ce erau. Nu stiu de ce nu m-a sunat ieri dar in fine. Din cite mi=a zis ea nu a avut niciodata vreo problema cu fata nu a tipat sau ridicat vocea la ea niciodata!? si acum si-a iesit si femeia din fire cind a vazut-o cu belciuge. Fata s-a sifonat si-a plecat de acasa, nicidecum ca ar fi fost data afara din casa. E f. tacuta si sfioasa… dar cu belciuge! In fine dupa ce mi-a povestit femeia cite in luna si in stele din copilaria ei si despre copiii ei ne-am sfatuit ce sa facem. I-am zis poate fratele ei cel mare, om proaspat insurat poate sa o faca sa vina acasa. maica-sa a zis ca se duce dupa fata la servici sa o aduca acasa. Oricum eu m-am interesat si in seara asta ii dau ultimatumul. Daca vrea sa fie independenta o pun in legatura cu Catholic Charities care e o organizatie ce ofera un loc de dormit pt. femei napastuite de soarta si le ajuta sa isi gaseasca servici etc… Oricum la mine nu mai poate sta. Stau eu si ma gindesc… de-aia e bine ca tip la fiu-meu in fiecare zi… macar nu pleaca de acasa. Dar tot bleg e si trebuie sa-l imping de la spate. Uf, ce de probleme cu kupiii astia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Nomi, stiu ce e aia migrena si compatimesc. Sanatate !

Adrienne, mai lasa nitel fata la tine, ca nu abuzeaza, dar pur si simplu nu are unde se duce. Iar mama fetei mi se pare bleaga rau. Baiatul tau mi se pare copil bun ca piinea calda, pune mina si nu-l mai certa.
Stau si eu si ma gindesc cum e mai bine : 3 copii mici care se joaca la izvorul din gradina si arata ca purceii sau un adolescent cu probleme ?

Va pup pe toate de sarbatori fericite ca eu nu voi mai avea timp de forum si apoi voi disparea o vreme din circulatie !

Mik.

Mergi la inceput

Mik, in sifrsit cineva care imi intelege dilema! Tineti minte ca pe la capitolul 2 ii ziceam lui Gabi sa facem schimb de copii pt. o luna :-) Imi mai mentin propunerea.... Unul de 18 contra 2 de 9.No trebuie sa revin. Schimb 2 de 18 cu 4 de 9. Cineva interesat? AM venit acasa de la job si ii gasesc pe cei doi in bucatarie ...gatind!!! Fiu-meu curatza ceapa! AM creut ca lesin. Ce n-am reusit eu sa fac o viata fata asta a reusit in citeva zile. Dupa care s-au dus sa cumpere carne tocata ca nu aveam. Imediat ce au plecat ma suna mama fetei sa-mi spuna ca a fost in dupa amiaza asta la ea la servici si ca a incercat sa o convinga sa vina acasa si n-a vrut!!! Trebuie sa ma gindesc ce strategie sa adopt. AM mai vorbit cu niste parinti din grupul lor de prieteni care mi-au spus ca fata e buna si harnica si talentata si vrea sa devina fashion designer dar si acesti parinti aveau probleme cu fiica lor... care merge la psiholog si ia pastile antidepresie... Exista vreun teenager fara probleme? Am vorbit cu un coleg la servici care e f. catolic si f. religios si care mi-a zis ca ma-sa l-a dat afara din casa pe fratele lui mai mare ca sa nu-i strice pe ceilalti dar nu e cazul ei... Mama ei pare f. cumsecade si depasita de situatie...Eu trebuie sa meditez. La naiba, miine am si un interviu... am senzatia ca viata imi scapa printre degete ca nu-mi mai aprtine... O iau razna... Noemi, uite aici telenovele... ai grija cu durerea de cap. ti-as trimite niste pastile. of dragelor mersi ca sinteti linga mine.Asa e viata cu fiu-meu de cidn a deveit teenager. In fiecare an e ceva. ANul trecut mi-a facut masina praf, a avut nu stiu cite amnzi si accidente, am mai scris despre asta... cite boacane nu a facut.... nu am cuvinte sa spun.

Mergi la inceput

Adrienne, nu stiu ce as face in locul tau. Se pare ca fiul tau e un mic iepuras care se tine cu disperare de fata asta... daca o dai afara, poate pleaca in alta parte si fiul tau dupa fata, e o situatie foarte delicata:( Nu stiu cum as proceda, insa as prefera sa stea si fata la noi decat sa dispara amandoi si sa doarma in parc pe banca sau printre tevi cu alti boschetari. Si as vorbi cu ea, nu in ton "cara te" ci mai degraba "ce ai de gand"
Iti doresc bafta la interviu... si sper ca fata asta sa dispara cat mai repede din viata voastra.
Noemi, sper ca ti-a trecut durerea de cap...

pozici poze noi

Mergi la inceput