40 cu + sau - (cap.8)
Raspunsuri - Pagina 13
Danna_36 spune:
Dragele mele, abia vad ecranu' de somn...Azi am stat zi lumina la firma, langa mesterii care varuiesc, pun gresie si monteaza parchetul, toate in acelasi timp...Ma duc la culcare, ca e grea viata de patroana...
Vad ca avem o sarbatorita astazi, deci LA MULTI ANI! Luci65, sa fii sanatoasa, te mai asteptam pe aici...
Acum va spun noapte buna, ca nu mai pot...sper sa nimeresc patul si sa nu adorm pe drum, ca e ceva de mers pana in dormitor, tre sa trec prin sufragerie...
Primavara 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Catia si Sabina au nevoie de noi!
nematics spune:
Dana,
obosita trebuie sa mai fii daca ti s-a facut somn de la ora asta! Sper sa ai parte de odihna ca se pare ca ai nevoie.
Adrienne,
spui ca iti place muzica latino - si Mexico - iti place de Vicente Fernandes? Dar de Linda Rondstadt?
Eu ma prapadesc dupa ei!
Iuliana
sa luptam sa dam dreptul copiilor saraci la educatie:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72331
Ajutindu-i pe ei ajutam viitorul tarii sa fie mai bun
" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"
gabibarta spune:
Danna, vad ca te-ai apucat serios de treaba!!! povesteste-n si noua, cum stai cu treburile!
Luci65, La multi ani!
Io-s singurica (adica cu copiii) pana duminica sau luni ca omul a plecat de ieri in excursie asa ca pot sa-mi fac de cap, doar sa-mi permita timpul. Ieri dupa masa a fost furtuna si a plouat:(
Va pup, ce faceti de 1 mai?
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi
polux spune:
Buna dimineata.
Adrienne cum a fost la interviu?
Un weekend placut.
Liliana
Poze cu maimutica mea
chatonel spune:
wow, polux, te-ai trezit cam prea de dimi :P
Neata fetele mosnege! lol
Ce mai e nou pe-aci?
Am adus poze din corsicaaaa!! :))) a fost superb, de vis, e paradisul pe pamint. Nu mai vroiam sa plec de-acolo, asa e de minunat acel loc. Pentru cele care aveti ocazia sa mergeti, nu ezitati o secunda....
http://community.webshots.com/album/549848599kVtnij
Toulouse, la ville rose
adrienne12 spune:
Buna fetele. Sper ca si la voi e o xi la fel de frumoasa ca aici. La interviu a fost bine. Dupa ce am plecat de la ei am sunat la head hunter sa-i sun ce si cum. In juma de ora m-a sunat head hunterul inapoi sa-mi spuna ca m-au placut si ca vor sa ma aduca saptamina viitoare pt. un al doilea interviu. Eu stau si ma intreb de ce. Am discutat toate problemele tehnice, ce am lucrat eu ce fac ei etc, etc deci nu vad ce altceva ar fi de discutat intr-un al doilea interviu. Ori de cite ori am fost la interviuri acestea au durat citeva ore si asta a fost. Mi s-a facut sau nu oferta bazat pe ac. interviu. Stie cineva ce se dicuta la ac. second interviu? Va pupic, acum merg la o prietena care are un cookout in the back yard.
adrienne12 spune:
Buna fetele. Sper ca si la voi e o xi la fel de frumoasa ca aici. La interviu a fost bine. Dupa ce am plecat de la ei am sunat la head hunter sa-i sun ce si cum. In juma de ora m-a sunat head hunterul inapoi sa-mi spuna ca m-au placut si ca vor sa ma aduca saptamina viitoare pt. un al doilea interviu. Eu stau si ma intreb de ce. Am discutat toate problemele tehnice, ce am lucrat eu ce fac ei etc, etc deci nu vad ce altceva ar fi de discutat intr-un al doilea interviu. Ori de cite ori am fost la interviuri acestea au durat citeva ore si asta a fost. Mi s-a facut sau nu oferta bazat pe ac. interviu. Stie cineva ce se dicuta la ac. second interviu? Va pupic, acum merg la o prietena care are un cookout in the back yard.
polux spune:
Hehehe Chatonel, nici macar nu ma culcasem la ora trei.Am plecat in pat dupa aceea, dar nu am putut sa dorm si m-am intors si am baut un pahar de vin dulce,dulce jidanesc, si in 10 minute dormeam dusa.
Adrienne, nu stiu cum e la voi dar aici in Chicago asta e regula. Aproape intotdeauna exista un al doilea interviu, bineinteles daca te-au placut.
Eu am mers vineri la un interviu si acum am luni cel de-al doilea si apoi urmeaza al treilea.Luni e cu vicepresidentul, si presidentul daca isi face timp, daca nu-si face timp va fi cel de-al treilea interviu cu el.Ultimul fiind discutia despre salariu, dar in faza asta esti deja acceptata.
Bafta, dar vezi mai intai lamureste-te e vrei de fapt.
Liliana
Poze cu maimutica mea
nematics spune:
quote:
Originally posted by chatonel
wow, polux, te-ai trezit cam prea de dimi :P
Neata fetele mosnege! lol
Ce mai e nou pe-aci?
Am adus poze din corsicaaaa!! :))) a fost superb, de vis, e paradisul pe pamint. Nu mai vroiam sa plec de-acolo, asa e de minunat acel loc. Pentru cele care aveti ocazia sa mergeti, nu ezitati o secunda....
http://community.webshots.com/album/549848599kVtnij
Toulouse, la ville rose
Superb!
eu am fost in Cargese, prin Ajaccio - e minunat! Si am facut o excursie cu un vapor intr-o zona mai sus de Cargese, care e declarata rezervatie naturala si monument UNESCO - imi scapa numele acum - sunt peisaje care-ti taie respiratia.
Si drumul cu avionul de la Nisa la Ajaccio e o aventura - pista de decolare/ aterizare e in mare, deci f. scurta, asa ca dintr-o data te trezesti cazut pe spate la unghi de 60 in sus, spre cerul nesfirsit, ca sa poata lua avionul inaltime; n-apuci sa-ti revii si sa zici bogdaproste ca esti la orizontala, chiar daca te vezi deasupra albastrului infinit al Mediteranei - aviz amatorilor care au rau de inaltime (eu sunt una dintre aceia) - te uiti pe geam si te-apuca ameteala! Deci n-apuci sa tragi aer in piept si sa-ti revii ca vezi coastele Corsicii si deja esti cu nasul in scaunul vecinului, ca avionul incepe sa coboare aproape la fel de brusc!!! Cred ca tot zborul nu dureaza mai mult de 40 minute dar par un roller-coster nesfirsit!
Iuliana
sa luptam sa dam dreptul copiilor saraci la educatie:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72331
Ajutindu-i pe ei ajutam viitorul tarii sa fie mai bun
" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"
gabibarta spune:
Chatonel, superbe poze!!!
Liliana, Adrienne, va tin pumnii pt. interviuri! Sa va iasa un job ca lumea de care va doriti si cu multi bani!!!!
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi