40 cu + sau - (cap.8)
Raspunsuri - Pagina 14
polux spune:
Gabita sarut mana de urari.
Chatonel mama, dar nu cumva tu ai gresit topicul la care scri.Vezi ca aici suntem la 40 + sau - nu la 20 + sau -.
Liliana
Poze cu maimutica mea
Danna_36 spune:
Chatonel, ce frumoase peisaje...ce mi-ar placea sa ajung si eu sa le vad...si nu numai pe astea...sunt atatea la care visez...
Adrenne, eu m-am angajat acum cativa ani la o soc cu capital mixt, romano-canadian, in Bucuresti. Am avut de trecut 4 etape: selectarea CV-ului, interviu cu un directorul de productie, interviu cu proba de lucru cu sefa biroului proiectare, unde aveam sa lucrez si in final interviu cu unul dintre patroni, pt negocierea salariului...Habar nu aveam ca trebuia sa discut cu toti, si toata chestia asta a durat vreo luna...Deci se poarta si in Ro...
Acum despre oboseala mea: am avut cateva zile mai grele, cat am stat cu mesterii la sediul firmei, la varuit, pus parchet si gresie...Nu am facut decat sa ma invart printre ei, dar am stat zi lumina si in final m-am simtit ca si cum eu as fi muncit, nu ei...Acum e totul proape de final, iar ce a mai ramas vor face luni. A iesit bine si s-au miscat foarte repede. Acum e randul meu, sa incep amenajarile, interioare si exterioare, jucarii, bancute, nisipar, etc. Va mai povestesc pe parcurs, voi pune si poze, sa vedeti cum e fost si ce a iesit...
Va urez o duminica placuta la toate si succes la interviuri in saptamana ce urmeaza!
Editez pt ca lincul catre pozele facute de Paste nu mergea, acum functioneaza...
Primavara 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Catia si Sabina au nevoie de noi!
monagan spune:
salutare fetelor,
chatonel, pozele sint super.
polux, adrienne, va tin pumnii, sa reusiti.
dana36, sa ne pui poze. Vad ca e agitatie mare acolo la tine.
gaby,ce faci ?
nematics,
Mie azi nu mi-a iesti ninik, adika vroiam sa iesim la iarba verde si pe toate persoanele pe care le-am sunat...unele nu erau acasa, iar altele erau racite, asa ca...home. Ca al meu zice ca daca iesim amandoi e plictisitor. Auzi la el!!!!
chatonel spune:
multumesc pentru aprecieri, fetele!!! polux, zisesi ca gresii topicu si io ma gindesc uneori ca-s gresita-n capatina, ca tot cam pe la 25 de ani ma simt, nicidecum mai sus!
Toulouse, la ville rose
noemi marian spune:
Ce-ati patit?
Am avut de rasfoit, nu gluma,pina sa dau de voi.
Chatonel....minunat.Atit pot sa spun.
Fetele,ce-i cu linistea asta?
E 1 Mai muncitoresc.Acu am sosit si eu acasa de la servici,m-am dus sa stau 'geaba o vreme .Nu-i bai ca am de lucru acasa
Dana,voi intra si eu in focuri cu amenajari si altele,al meu s-a dus dupa vopsele,culori,sabloane.Mi-a aratat ceva din ce vrea sa faca si-am gindit:Dumnezeu sa-mi ajute!Sper sa iasa,mai ales ca tot ce aduce e scump si n-as vrea sa stricam ceva.
Momentul e f bine ales, ca ,de miine cica , vine ploaia.Prietena mea.
In rest toate bune si frumoase.Astept vesti de la voi.
Nomi
nematics spune:
Ride iarasi primavaaaara
Peste cimpuri peste plai
Infloreste toata tzaaaara
c-a venit intii de mai!
Tra la la la la
la la la
la la la la la
la la la
la la
la la la la
Tra la la si de la capat!
NOOOO, nu alcool, nostalgia tineretii
Iuliana
sa luptam sa dam dreptul copiilor saraci la educatie:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72331
Ajutindu-i pe ei ajutam viitorul tarii sa fie mai bun
" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"
roxanicea spune:
wow!!!!! uitasem piesa asta de mare angajament...!!!!!!!!!!!
scuze ca m-am bagat si eu in seama....;mai trec din cand in cand pe la voi.
frumusetze mare in cosrica...ce dor mi s-a facut de plimbare!!!!!!
o zi minunata cu mici si bere....sau adac nu, macar cu relaxare si bunadispozitie!
numai bine!!!!!!
roxi foto
nematics spune:
uelcam roxi!
da! am vrut sa zic crenwursti si de 1 mai da mi-era c-o sa ma faceti baba!!
acu' sa nu dati cu roshii da' parca era de Ciprian Porumbescu melodia
asa-i sau de la mi se trage? Chit ca asa de tuta am fost ca dupa o abstinenta de o iarna am vrut sa-mi iau si eu niste bere si-abia acasa am vazut ca am luat de aia fara alcool!!!
oricum, la workoholicii astia de americani 1 mai e 1 mai, ca oricare alta zi!
s-aveti o zi buna, fie ea de munca fie de odihna!
Iuliana
sa luptam sa dam dreptul copiilor saraci la educatie:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72331
Ajutindu-i pe ei ajutam viitorul tarii sa fie mai bun
" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"
adrienne12 spune:
iuliana 1 mai e sarbatoare comunista. cum vrei s-o sarbatoreasca americanii cind ei nici macar Columbus day sau presidents day nu o sarbatoresc (e. g ca si stat acasa ma refer).
gabibarta spune:
Muncitorii au sosit,
Si-ntr-un gand s-au infratit,
si ei azi sarbatoresc,
1 mai muncitoresc,
tralalalala...
Am iesit un pic afara cu Lili si cativa prieteni, dar pe la 12 a inceput sa picure ploaia, am venit acasa. cum am ajuns, a iesit soarele
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi