40 cu + sau - (cap.8)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

io

Iuliana

sa luptam sa dam dreptul copiilor saraci la educatie:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72331
Ajutindu-i pe ei ajutam viitorul tarii sa fie mai bun

" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

si eu... si al meu n-are decat 9 ani, dar deja e complicat...

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tango spune:

Adrienne,inteleg cum este sa te simti tanara si amtura in acelasi timp. In suflet, am impresia ca abia ieri am terminat liceul...cand stau de vorba cu nepotii mei care au 20 ani si peste parca ne despart secole...Vezi, toti avem oarece asteptari de la puii nostri si poate de aceea, cand nu sunt asa cum am crezut noi ca or sa iasa dupa educatia pe care le-am dat-o nu putem sa-i intelegem...daca totusi este responsabil, nu consuma droguri, nu este violent sau nu face parte din vreo gasca dubioasa cred ca nu e asa grav; ce face el nu sunt decat incercari de a se descoperi si de ce nu, de a se face mare. Iti dau dreptate ca mi-e usor sa zic asa pentru ca mandra mea e mica, dar macar acum imi pot permite sa fiu filosoafa
Il vezi ca incearca sa se diferentieze de tine si sa semene cu marea majoritate a modeleleor de adolescenti...Si cu toate astea, vrea sa fie mare, sa aiba un cuplu care sa-i dea sentimentul ca este mare. Iar faptul ca ea este mai mare pentru ochii lui reprezinta o mare bila alba- a fost ales el si nu altul de aceeasi varsta sau chiar mai mare, deci el este mult mai bun decat cei mai mari de varsta...
Stiu ca sunt cam aiurita in exprimari, dar din ce am vazut la nepotii mei esenta atitudinii lor este sa provoace pentru a se simti puternici si un pic mai altfel decat le-o cer canoanele de familie.
Dar cu mana pe inima iti spun ca ma gandesc si eu cu groaza la rasul in cap si piercingul in limba, la droguri si viata sexuala inceputa mult prea devreme, la nevoia de placea gastii si tot asa, numa scenarii de groaza...
Si eu sunt in ceata la subiectul asta, si esenta mesajului meu este ca sunt alaturi de tine...poate imi pui si mie masca aceea de castraveti si ma ajuti cu manichiura ca eu am doua maini de stanga la asta si colac sur la pupiuz mai si nasesc sambata
Va pup pe toate

victoria si minunea mea Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tango spune:

Adrienne 12, scuze, acu vazui ca puiul tau nu mai e chiar pui...nu's de unde am inteles eu ca e mic...
Va multumesc pentru primirea in club!
Noi sambata cununam prima oara pe anul asta, iar eu arat ca o reclama la bidinele si pensule. Am un paaaaar...si nici o coafeza buna nu cunosc si nici nu mai vreau sa-l tund....mai ca-mi vine sa ma duc in blugi si cu sapca pe cap, sa ma asortez...noroc ca mandra mea imi spune ca sunt frumoasa...si nici o rochie mai acatarii nu am ca io sunt fan blugi. Va mai povestesc eu cum am facut fata fenomenului nasa. Azi merg cu cealalta finuta sa vedem puiul din burtica la eco 3D si iau si mandra cu mine sa vada si ea minunea.
Va pup

victoria si minunea mea Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

Adrienne,nu te mai chinui ca n-ai sa-ntelegi oricum ce au copii astia in cap.Pe bune.Nu stiu daca am mai spus-o,dar eu imi aduc aminte de adolescenta ca de cea mai urita perioada din viata mea.Nu-mi mai doresc sa fiu adolescenta.A avut un singur beneficiu:toate marile carti pe care le am si-acu de model le-am citit atunci.Adecatelea mi-am facut si io o baza de plecare.As putea sa-ti scriu o intreaga poliloghie despre senzatiile de-atunci cu mintea de-acu,dar nu mi-ar ajunge forumul.Mai am jurnalul de-atunci si-as putea sa-ti citez de-acolo,dar te-as ingrozi.Deci chiar nu are rost.Pot doar sa-mi dau cu parerea si eu spun atit:va trece,asa cum trec toate si totul.

In alta ordine de idei am pb si tre sa merg la ginecolog si n-am nici o pofta.Da musai s-o fac ca deja ce-i mult e mult si-ncep sa ma satur.

Va si mai vorbim.Nomi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Buna seara la fete si sa va fie de bine sarbatorile! Noi ne-am bucurat de soare si de florile din gradina soacrei (fetele) iar eu de patrunjel, stevie si leustean, din care am cules cat am putut, un brat intreg...imi era dor de asta si mi-a facut mate placere...

Acum va spun repede noapte buna, ca asta mica se tot invarte pe aici si ii e somn...Maine citesc ce ati mai scris...

Primavara 2006

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Catia si Sabina au nevoie de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Danna, si micuta mea inca danseaza... cred ca voi merge cu ea la culcare, vad ca singura nu vrea...

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Noemi mergi la ginecolog. Nu lasa problemele netratate. Sanatate multa. Bine ar fi mai sa treaca, cum spui tu... dar daca nu trece? ca doar exista barbati care nu se maturizeaza niciodata. Eu ce ma fac? Mie de-asta mi-e frica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

Of!Adrienne,ai si tu dreptate.
Am constatat,insa,ca si ei se maturizeaza mai in etape,dar o fac.Ca n-au incotro S-a maturiza si copilul tau ca nu va avea incotro.Si are norocul sa-i fii tu alaturi.Hai, fruntea sus si fii mai optimista si increzatoare.

La dr m-as fi dus io de ieri da' nu poci ca iar am deschis robinetu' cu rushi a doua oara luna asta Ca asta-i baiul meu mai nou:ba vin,ba nu vin si cind sosesc o fac in doua transe.Ca sa nu ma plictisesc.

Fetele va pup ca mor de somn Nomi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

aoleu, da ce harnice ati fost la scris!!!!
Lasati fetelor ca toate probleme cu copii trec, fiecare etapa a vietii are farmecul ei si oricum au sa existe conflicte intre generatii. Eu daca n-am "conflicte de generatii", ma multumesc sa va citesc pe voi si ce nazbatii mai fac copilasii vostri, iar uneori recunosc ca ma amuz.Din ce scrieti voi aici tre ca sint tare simpatici si haiosi.
Si sa va spun ca azi mi-am facut putin de cap, adika am fost prin magazine si mi-am cumparat ceva toale, dar spre surprinderea mea, am cumparat pantaloni. Eu care de obicei merg la job mai mult in taior, tocuri etc. Dar si d-aia trebuie asa ca....Si acum ma simt bine, ca am facut ceva ptr. sufletelul meu.
Poate intru mai tarziu, acu va las. Apropo, voi lucrati de 1 mai? Ca
eu da.

Mergi la inceput