40 cu + sau - (cap.8)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tango spune:

Doamnelor, buna dimineata!!!
Primiti-ma, va rog, si pe mine. 27.09.67. Io ma declar deja de 40 ca sa apuc sa sa-mi zica lumea ca arat bine pt varsta asta. Am o adorata de fetita de 2ani si 9 luni si imi doresc sa mai am copil/copii...
Acu' sunt la munca da cochetez cu ideea de a sta acasa ca sa ma pot ocupa de mandra mea, ca nu prea sunt multumita felul in care ii merge de cand nu mai stau cu ea. Cei din jur imi spun ca sunt nebuna dar asum pentru stolul meu de pasarele....
Cu drag

victoria si minunea mea Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Hielau! Revin si io prin peisaj, ne-am bronzat in vacanta, am balaunit pe coclauri, am luat si-un kil de grasimi- semn ca mi-a mers bine, nu? - si-acu ma readaptez incet la viata citadina.

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Victoria, bine ai venit! Sa-ti traiasca fetita!
Te trec pe lista!

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Bine ai venit, Victoria !

Chatonel, uelcam si tie, ma gandeam la tine zilele astea si te asteptam sa povestesti kung fu. Pardon, cum fu.
… Vad ca fu bine, cu’atat mai bine, acu’ astept poze, ca intrebari practice o sa-ti pun cand oi merge si eu.
In alta ordine de idei, Nematics, mai vii la vara aici ? Sa stiu, sa stau pe aproape…
Adrienne, ce n-as da sa am si eu mai multe oferte, si sa nu stiu ce sa aleg… Bafta !

Eu tot la serviciu… pana diseara iar nu mai trec pe la voi.
Deci va pup.

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Intru si eu pe fuga, sa va trimit cite un la fiecare!!

Lu, tocmai incerc sa stabilesc detaliile, probabil voi trece pe la inceputul lui iulie si se pare ca am treaba linga Valbonne (undeva pe R-te des Lucioles!!) - trebuia sa ma duc la Marsilia dar am "negociat" sa ma trag mai aproape de Nisa, unde e prietena mea, revin cind aflu mai multe

Adrienne, bafta cu interviurile - tu le trimiti dupa aia scrisoare de Thank you si bla bla?

Iuliana

sa luptam sa dam dreptul copiilor saraci la educatie:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72331
Ajutindu-i pe ei ajutam viitorul tarii sa fie mai bun

" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

Bine-ai venit Victoria!
Sa-ti traiasca bebita si mare si frumoasa si desteapta.Si nu in ultimul rind cuminte.
Chatonel,umblai lela.Mai zilele trecute ma gindeam ca esti cam meteorica.Bine-ai revenit!Cum a fost pe unde ai haladuit?
Eu azi m-am gindit sa-mi bag picioarele in ea slujba si sa-mi caut altceva de lucru,dar mi-a trecut repede dupa ce-am citit anunturile din ziare.Nu era nik.Asa ca voi sedea cumintica pt ca am nevoie de CM pt CIC.Iar se-apuca al meu de santierit in casa,imi vine sa ma arunc de la etaj.In iarna a facut o bucata,acu sper ca va termina.

Hai va si mai povestim.Nomi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Bonjour fetele. Sint la lunch time si am un picutz de timp sa scriu. Bine ai venit Victoria si sa-ti traisca fetiza.Iuliana da, ma prezint in taior, coafata, manichiurata tot tacimul (nici nu stii ce mult conteaza prima impresie) si trimit thank you letter cu tot tipicul. Chiar sint disperata ca coafeza si-a luat liber, tre' sa dau de ea neaparat.Azi noapte au fost 0 grade C si mi-a inghetat trandafirul japonez. Mai e ca un facut, cum il scot afara cum da inghetul.Ma uitam ieri pe site la westinghouse (v-am zis ca e un domn venit de zeci de ani din Ro care se ocupa de angajari si am ajuns la el printr-o prietena de asemeni venita aici dinainte de 89) si am ramas uimita cite inventii a facut omul asta, Westinghouse. Intre altele am aflat ca e fosta lui casa din Pittsburgh e muzeu si ca kdka din Pittsburgh a fost prima statie de radio din lume. Multe personalitati au locuit in Pittsburgh (ex. Andrew Carnegie, Frick, Mellon... si acum aflu de Westinghouse). Cu toate astea tot e un oras mititel format din emigranti italieni, polonezi, nemti veniti secolul trecut in special in prima jumatate a secolului sa lucreze in mine de carbuni. Dupa cum spunea un prof. de matematica francez de la Univ. of Pittsburgh, acesti emigranti nu aveau scoala si urmasii lor nu stiu sa se bucure de viata ca europenii. cred ca ii dau dreptate. asa ca tot imi place mai mult Bucurestiul... va pup. Chatonel, sper ca pui si poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

am intrat asa rapid, sa va urez noapte buna
si bine ati venit fetele cele noi.Merg la culcare ca vreau sa-mi fac somnul de frumusete, ca n-am cu cine vorbi acum ca la omu meu azi au fost pastile, deja ma vede mult mai frumoasa .
adrienne, si bafta in continuare.

la toate ca meritati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

somn usor, fetelor!

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Fetelor imi fac manechiura, mi-am pus o masca de castraveti pe fata si meditez asupra sensului vietii... Am tot citit de la capitolu' 18 cu + sau - in speranta sa-l inteleg pe fiu-meu... si prietena-sa.In primul rind nu-s prea multi tineri acolo si cele care sint sint mamici de 20+ care deja prin faptul ca-s mamici sint de fapt adulte... Nu stiu cum sa va spun... ma simt si tinara si matura in acelasi timp si cu toate asta nu sint in stare sa-l inteleg pe fiu-meu.... Mai trece cineva prin asta?

Mergi la inceput