Mamici casnice (31)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

neata!
am intrat scurt sa va salut,sa va zic ca inca nu am nascut...ma apuc de treburi prin casa pt ca ma simt fooarte bine si profit!
la medic nu mai merg,pt ca am sunat acum 10 minute si au deja concediu si ei.da nu-i bai,daca sunt ceva semne...sau grijile mele iau proportii merg in spital!
pai,eu am doua pritene care au cont pe dc si vor stii cand e évenimentul pt ca la una dintre ele o voi lasa pe syb+ca ma sms cu Tina,si ea cred ca are nr de tel de la Daniela!
stati linistite ca va anunt eu cumva si repejor!
andreea,rudele din partea sotului locuiesc tot prin zona botosani-iasi,eu nu am fost asa des pe acolo incat sa tin minte toate satele,dar poate tie itzi spune ceva Hlipiceni,comuna´Victoria!?
o sa intru mai pe dupa-masa dupa ce imi termin trebusoarele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Danutza si noi pe tine
Danelutzo mama iaca dau io de socrella pana-n seara si te ajut sa-l lasi pe coleg cu gura cascata . Pe mine ma oftica ca ea face toate cremele si "fristile" cu o smantana asa grasa si buna de la vacuta Cocuta si-i ies super, oricum nu e deloc greu... parca odata scrisese barabtu-meu si-n calculator retele dupa care ni s-a bulit hardul si nu stiu daa le mai are pe undeva pe la serviciu, chiar mi-ai adus aminte sa=l pun sa caute
In 4 labe prin casa? Hihihi doar sa nu fie prze joase ca-n rest e super, fii-mea abia acum la un an jumate a descoperit mersul patruped
Pup!

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Mai fetele,de Adinela si Andrei mai stiti ceva?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunt_mamica spune:

sym si eu is moloveanca!
andora vreau si reteta de pasca cu ciocolata!

ilinca

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by symaco...ma apuc de treburi prin casa pt ca ma simt fooarte bine si profit!

haha parca ma citezi in ultima zi de stat acasa, era sambata si ma simtam asa misto, toata ziua ma trebaluit si seara pac-tzac

Mai, am gugalit un mnutel si hopa, cica Hlipiceni e invecinata cu Deleni care e invecinata (200m) cu Radeni unde sta socrella. Hai ca poate suntem neamuri, ca pe-acolo toti sunt nasi, frati sau verisori Uite am gasit o harta www.cjbotosani.ro/portal.html?pid=14" target="_blank">aici nu e chiar langa Frumusica dar stiu unde e, e un camp unde mergem la cosit si peste campul ala e

Hai ca vapupdin nou!

Mai stam nitel si fugim afaera ca e asa frumooooooooos!!!! Si azi e ziua cumnata-mii si te' sa-i cumpar ceva, ma gandeam la o bluzita, vad eu.

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Chiar mai Adinellu ce mai face, mai exact Andreiut? Sanatate multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

sunt in graba mare, nici n-am apucat sa va citesc, doar am spicuit pe ici, pe colo:)
Deci m-am intors de la coafor, normal:P da am multe de facut si sunt tot pe fuga, sa nu ma stergeti de pe lista ca macar vin sa fac prezenta :)

De Adriana si Andrei nu stiu nimic, probabil ca sunt tot la spital, ca dc ajungeau acasa ne-ar fi scris.
Corina, vad ca n-ai nascut inca, da sunt cu ochii pe voi:) Ai grija de tine
Ioana chiar ma gandeam ca ai lipsit cam mult, da acuma ai o scuza daca nu a mers netul:)

Va pe toate ca n-am timp sa stau:(

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sfarsitoarea spune:

Buna dimineata va urez si sanatate omului mic nou-nascut al Tinei.
Fetelor, aseara sotul meu vorbea la telefon cu mama soacra si ii spunea ca ar manca niste placinta cu branza de-aia moldoveneasca, cu foietaj si branza sarata. Cum arata nene placinta aia si cum se face? Ajutati-ma. Ca omul meu are foarte rar vreo doleanta, de obicei mananca ce fac si vreu sa ii fac pofta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

andreea,macar sa-mi fac ordine peste tot,sa ajung sa pregatesc si oala cu sarmale.mai trebe diseara sa fac ceva cumparaturi si cam atat..poa sa vina!
am vazt harta,sa stii ca poate suntem neamuri...ca si mie cand a inceput sa-mi prezinte sotul rudele,am inceput de la un capat al satului si candva pe seara am terminat in celalalt!.parinti sotului au fost din:tata,din Dragalina;mama,din Hlipiceni.de tineri au luat drumul Bucurestiului,insa dupa revolutie tot la Moldova s-au retras!
copii,adica sot +sora,sunt nascuti si crescuti la Bucuresti,dar obligatoriu vacantele le-au petrecut pe campurile de la Moldova!

andrea,mamica de ilinca tu de unde esti din Moldova?
de data asta chiar plec ca sunt plina de energie si e pacat sa nu dau cu aspirator!
flavia,inca sunt pe baricade...dar n-auzi ca andreea mi-a propovaduit ca pe seara ar fi momentul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Neta...cam tarzior' si de la mine.....sunt racita cobza, imi curge nasuu' , am febra.......e 13 azi, e o zi minunata...imi vine sa-mi iau campii....am o stare

Geanii, Cocoana doarea retetele in ordine, pe capitole...etc.

Era carticica la inceput, toate erau amestecate, nu existau capitole separate...dar putea frumusel sa si le aranjeze singurica...ca doar era casnica .....a vb urat, intr-un pm...si nu am mai trimis la nimeni de atunci.

Dar ma si ajutat, ca de atunci carticica a capatat o forma mult mai accesibila.

Hai ca va .....da mai bine nu sa nu luati si voi raceala

mmiha

Mergi la inceput