Mamici casnice (31)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Fetelor ma apuc de smotru serios, duminica e pastele soatzei si macar sa ma dau si eu rotunda.
Asha, acum astept retzeta de ciocolata, daca nu apare pentru pastele asta e bun si pentru duminica viitoare.
Si... ma inscriu in clubul moldovencelor, de la metro spre tirgul Ieshilor, sus pe-un deal vis-a-vis de o firma cu mashini, se afla casutza mea. "sus in deal i-o casa... si acolo-i mindra mea" dar intre timp a disparut pe alte dealuri
Localitatea se cheama Valea Lupului, sau cum spune soatza mea in italiana valea lu'pulica
Gata, dispar la treburi gospodaresti si bucatarie

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zina23 spune:

Buna dimineata!! si de la mine tot asa tarzior..
Porumbel multam de suc.
Corina cata energie...mai da-ne si noua...ai grija poate se adevereste ce a zis Andora

Feltelor sunt moarta de somn , Roberto al meu s-a trezit aseara din ora-n ora si de la 4 dimineata n-a mai vrut sa doarma, abia pe la 6 fara ceva a mai adormit si la 9 gata ...urlete
Am mai incercat eu sa-l adorm dar nici o sansa...pe la 12 mi-a atipit 20 de min si de atunci pana acum o jumate de ora, cand in sfarsit am reusit sa-l culc.
Precizez ca sunt cu 6 ore inaintea Romaniei.
Gata ca vorbesc prea mult...tare si prost.

http://photos.yahoo.com/zina_georgy2005

Georgy & Roberto-Akira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

'Neata gagici..
Da aveti mancarici la tastatura azi???Ati scris ceva nu gluma..

Cami, dupa cate stiu eu in Romania la o criza de la o alergie ceva(cand te umfli ca un balon) se face urgent o injectie cu hidrocortizon hemisuccinat dupa care fugi repede la spital.(cel putin asa mai tin eu minte de la scoala aia de asitente medicale)

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

"La douazeci de ani, domina vointa; la treizeci, mintea; la patruzeci, ratiunea." (Benjamin Franklin)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

buna dimineata fetelor,
celor care isi serveaza saptamana asta pastele le doresc multa liniste si bucurii alaturi de cei dragi,PASTE FERICIT!
iar celor care au nume de flori prin familie sau poarta ele nume de flori va doresc LA MULTI ANI!

aici este vreme urata,bebele cred ca vrea sa se faca boxer ca se misca intr-una,sotul doarme pe 3/4 din pat si m-am trezit cu fata la cearceaf.ma apuc sa aspir putin si sa-mi pun hainele la masina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

haha Osna si al m,eu al fel se craceste pe tot patul. Mai azi noapte Gogo urla de zor ca o dureau dintii, nu i-a trecut nici cu calgel nici cu nimic, dor cu pusul in patul nostru s-a calmat. Si cand ma intorsei de la baie sotu' cracit pe 5/6 din pat si Gogo pe locusorul meu, m-am chircit ca nici un sut in dorsalul colegului de pat n-a functionat si asa am dormit....

Corina ma da cata energie.... mai pastreaza si pt diseara
Maria2mami sanatate muuulta iti doresc! Iia auzi nene la cocoana, mai avea si pretentii.... hm Pai daca esti buna mai veau si eu odata carticica pe andreeaoracle@yahoo.com. Sarumana din sufletel
Sfarsitoarea, paui daca placinta cu prisina e cu foietaj... nu se gaseste si acolo foietaj gata facut? Hai ca-ti tin pumnii
haha Danelutzo fioros rau lupulica ala
Corinuta pai cand mergi cu Anastasia la socrosei in vizita sa-mi zici si mie ca merjem la un sapat impreuna pe campul comun

De fapt intrasem sa va zic ca am pus si noi POZE .
Acum chiar ca fug afara ca sunt in intearziere

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunt_mamica spune:

andoramisto poza aia..."curat murdar"

ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sfarsitoarea spune:

Andora, exista aluat de foietaj si aici, dar cand il umpli parca nu se umfla asa cum imi aduc aminte ca erau placintele alea rotunde de pe vremuri din patiserii. Ca eu cam de alea cred ca vorbea sotu'. Sau nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

Fetelor recunosc cu rusinica ca nu mai reusesc sa tin pasul cu voi..Saptamana asta prestez munca grea...curatenie...
dar va mai citesc si ma mai bag si eu in seama din cand in cand...
Pupici.

Speranta e un lucru bun. Iar lucrurile bune nu dispar niciodata!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sunt_mamica

andora misto poza aia..."curat murdar"

Subscriu....
Apropo am vazut parcu moghioros si mi-am adus aminte de Romania acolo sunt pozele din parc nu? sa m-am inselat? Cu toate ca nu cred ca m-am inselat ca in Drumu Taberei am crescu si-am copilarit.... iubesc cartieru acela....
Ce vremuri....ce timpuri...

Georgy & Roberto-Akira

Mergi la inceput

Si binenteles ca ne-am trezit...ce s-o lasam pe mama sa-si faca de cap pe forum....
Sunt cu ochii pe voi
Spor la treaba... harnicutelor.

Georgy & Roberto-Akira

Mergi la inceput