Deodorant antiperspirant!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karol spune:

quote:
Am renuntat la Dove desi in fiecare zi ma gandesc la el si ma uit chioras la el, ca e tot in dulapiorul din baie.
Pot spune cu mana pe inima ca NU SUNT NICI PE DEPARTE CA DOVE!

Nana,acelasi lucru spun si eu.Sint asa dezamagita si mi-e asa dor de Dove-ul meu.
Mi-am luat Impulse si binenteles n-am fost multumita si ieri mi-am luat Pret-a-Porter deodorant dar nici asta nu se compara cu Dove-ul.
Nu stiu ce sa mai zic...imi vine sa revin la vechea dragoste dar daca fetele spun ca nu e bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Karol, eu am revenit la Dove. Dupa cateva zile de transpirat si de dus in toilet la servici, spalat la subrat, tamponat cu hartie si dat cu rollon, ptr ca de-acum cred ca e pe sistem nervos treaba cu transpiratia, am hotarat ca e mai bine sa revin la Dove. Asta e, Dumnezeu cu mila.

Nana Motoc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

HRISTOS A INVIAT!Fetelor, totul este sa nu miroase transpiratia, adica sa folosim un deodorant care inlatura bacteriile urat mirositoare a transpiratiei nu care impiedica transpiratia care, cu cat organismul contine mai multe toxine, miroase mai urat.
Paste fericit in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diaan spune:

eu folosesc dove de ani buni
nu am avut absolut nici o problema
dar ideea e ca nu trebue dat toata ziua buna ziua()
eu ma dau dimineata sau inainte de a iesi din casa si atat nu stau cu cu el dupa mine si cand am impresia ca am transpirat op tup il caut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Io am gasit o solutie super. Aici in Franta se numeste "pierre d'alun" si este cristalul de care vorbea Iren la subiectul ei cu deodorantele bio. Este un pietroi absolut natural care contine potassium aluminium. Nu impiedica transpiratia dar impiedica dezvoltarea bacteriilor care dau mirosul urat. Deci actioneaza ca un deodorant si nu ca antiperspirant. La prima vedere pietroiul nu mi-a inspirat incredere dar am luat si io sa vaz ce-i aia. Am fost super multumita, poate ca vara te umezesti un pic dar sigur nu mirosi.
Io avand un cancer in familie si niste noduli pe la san am zis sa nu-mi maresc singura riscul oricat de mic ar fi el.

just me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hermannstadt spune:

am fost uimita de acest articol. drept pentru care am cautat pe internet si am descoperit alte articole legate de acest subiect. si eu folosesc antiperspirant ca si multi altii. cititi-le si pe acestea si veti vedea ca se bat cap in cap.

http://acest topic este si pe site-ul Desprecopii/articole/Oncologie/Antiperspirantele_si_cancerul_de_san_288.htm

http://www.ele.ro/articol_1986.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Cel mai bun anipersirant stik pe care l-am incercat este de la Aloe stick, ever shield si tine muuultttt. Costa 320.000(aprox.) lei numai prin comanda de la distribuitorii Forever Living Products.
evident ce le-am incercat pe toate. Mai imi place nivea,dove.

PRAJITURI

Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Vichy stick e foarte fain, nu are miros.

If you don't stand for something, you'll fall for anything.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

Multumesc celei care a mentionat aici deodorantele Farmec. Poate veti rade, dar mi-am luat unul si este foarte bun (din gama colorata pastel). Adica foarte eficient (tine pana seara chiar si pe caldura), nu este antiperspirant si nici nu cotine aluminiu sau parabeni (sau cel putin nu scrie ). Este doar 6 RON.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

quote:
Originally posted by Ira

La distanta de numai un click sau ceva recherche prin revistele si publicatiile de specialitate (nu ziarele pe post de hartie igienica) am afla ca ....antiperspirantele nu cauzeaza cancer.

http://www.breastcancer.org/res_news_antiper.html

http://www.cancer.org/docroot/MED/content/MED_6_1x_Antiperspirants.asp

...cat despre imaginatia debordanta, paranoia, cat si ipohondria ce pluteste peste unii dintre noi...remarc cu amaraciune ca-i contagioasa...Decat sa traim 70 de ani in stress, mai bine 69 cu veselie, asa ca dati-i bataie si mancati mancarea sec 21, respirati aerul sec. 21 si...io zic sa ne dam si cu antiperspirante, spre conforttul nostru si mai ales spre bucuria celorlalti.

Sofie, 3 ani si 3 luni

Ira,am mai citit subiectul asta 1 data si ma tineam sa dau linkuri despre faptul ca nu cauzeza cancer antiperspirantele.apoi am uitat.bine ca ai dat linkurile.acum vaz iar subectu' pe prima pagina.
deci cu aprobarea oamenilor de stiinta eu tot le folosesc k altfel

de piticotu' urias umblaretz

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput