Deodorant antiperspirant!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

Ma bucur ca v-a placut ideea mea si pentru asta am deschis eu subiectul...acum sa asteptam! Va pup pe toate si ies fuga de pe forum ca mai am multaaaa treaba, cu toate ca as mai fi avut multe de spus...dar revin!

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74150

Georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmag spune:

quote:
Originally posted by nadyana

si eu am folosit roll on-ul de la Amway acum vreo 7 ani cand eram inca in liceu..parca are in compozitie muschi de pamint(parca).este bun,atunci eram multumita dar..revin:opreste transpiratia si nu e bine.

Folosesc deo roll on-ul acesta de 8 ani si nu am avut nici un fel de afectziune sau efecte neplacute. De fapt, extractul de licheni nu inhiba transpiratzia ci o absoarbe, impiedicand dezvoltarea bacteriilor care produc mirosul neplacut.
Este unul dintre cele mai sigure si eficiente produse de acest fel. Magda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

quote:
Originally posted by mmag

quote:
Originally posted by nadyana

si eu am folosit roll on-ul de la Amway acum vreo 7 ani cand eram inca in liceu..parca are in compozitie muschi de pamint(parca).este bun,atunci eram multumita dar..revin:opreste transpiratia si nu e bine.

Folosesc deo roll on-ul acesta de 8 ani si nu am avut nici un fel de afectziune sau efecte neplacute. De fapt, extractul de licheni nu inhiba transpiratzia ci o absoarbe, impiedicand dezvoltarea bacteriilor care produc mirosul neplacut.
Este unul dintre cele mai sigure si eficiente produse de acest fel. Magda

Da, dar contine si Aluminiu! Sigur! Exista insa si un deo-stick fara aluminiu, tot la ei. E mult mai bun dpdv al sanatatii.

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Nu stiu ce sa mai spun, va urmaresc in continuare. Am renuntat la Dove desi in fiecare zi ma gandesc la el si ma uit chioras la el, ca e tot in dulapiorul din baie, si am inceput sa folosesc zilnic, alternandu-le, stick-ul de la CK si pe cel de la BLV,pe care le aveam in casa insa pot spune cu mana pe inima ca NU SUNT NICI PE DEPARTE CA DOVE! De-aia le tineam si nu le foloseam ptr ca transpir desi sunt data la subrat.
Sunt in continua cautare si sper sa gasesc un stick la fel de bun ca Dove-ul!

Nana Motoc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

Liniste sufleteasca, belsug,indeplinirea tuturor dorintelor si lumina sa va aduca Sarbatoarea Invierii Domnului!
PASTE FERICIT!

Georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

La distanta de numai un click sau ceva recherche prin revistele si publicatiile de specialitate (nu ziarele pe post de hartie igienica) am afla ca ....antiperspirantele nu cauzeaza cancer.

http://www.breastcancer.org/res_news_antiper.html

http://www.cancer.org/docroot/MED/content/MED_6_1x_Antiperspirants.asp

...cat despre imaginatia debordanta, paranoia, cat si ipohondria ce pluteste peste unii dintre noi...remarc cu amaraciune ca-i contagioasa...Decat sa traim 70 de ani in stress, mai bine 69 cu veselie, asa ca dati-i bataie si mancati mancarea sec 21, respirati aerul sec. 21 si...io zic sa ne dam si cu antiperspirante, spre conforttul nostru si mai ales spre bucuria celorlalti.

Sofie, 3 ani si 3 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nasha_4as spune:

Decit sa deschidem un subiect nou cu articole mai bine am citi articolele postate pe prima pagina a forumului ceea ce sigur nu facem niciuna(intimplator articolul primit de mine si avind ca sursa DC 2003)l-am gasit acolo,nu stiu sigur cind a fost postat dar asta nu are nicio importanta!oricum sint sigura ca cele mai multe dintre noi intra direct pe forum fara sa citeasca articolele
georgiana oricum e ft. buna ideea ta si sper sa o punem in practica dupa paste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Un alt pas important in directia no brest cancer ar fi si emigrarea din zona europa de est, fosta URSS, vorbind numai despre Cernobil, de ex : Ala da cancer...

Va trece un timp bine stabilit si anume 1590 ani, pana cand jumatate din nucleele existente vor fi dezintegrate, iar pana cand jumatatea de gram ramasa se va dezintegra iarasi, vor mai trece alti 1590 ani si asa mai departe.

http://energienucleara.go.ro/cap_10.htm

Antiperspirantele sunt negru sub unghie pe langa catastrofa nucleara si urmarile ei nefaste ....acolo chiar exista dovezi 100 % de consecinte precum cancerul.

Sofie, 3 ani si 3 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Nu stiu de ce toata lumea se cramponeaza de cancerul de sin! Nu ala e singurul. Si evident ca nu pe ala il poti face din cauza antiperspirantelor. Ci pe cel de piele! Care e f.f. rapid si oribil!

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina74 spune:

Si eu am citit pe net ca stick-ul poate provoca ganglioni la sani si acum folosesc rexona spray antiperspirant.Ideal ar fi sa nu mai folosim nimic dar stim cu toate ca nu se poate pt ca e normal sa transpiram si la unele miroase mai tare sau mai putin.Hotararea apartine fiecareia.aveti grija de voi.

Mergi la inceput