Deodorant antiperspirant!
Raspunsuri - Pagina 7
Clover spune:
Fiecare face cum crede. ganditi-va numai cati au murit de cancer de plaman pana au recunoscut companiile care produc tigari ca e vina lor si a aparut mesajul cu pricina.
Cine crede ca sa te dai cu otravuri pe piele si sa mananci pesticide te face mai rezistent si frumos, n-are decat sa creada. Eu una nu am de gand sa-mi tratez organismul ca pe un potential cos de gunoi. Nu vreau sa vad peste 20 de ani un studiu care zice ca se confirma legatura intre cancer la san si antipersipante.
You asked me if I'm happy. This is a difficult question. The problem with happiness is that you don't know when you have it. You remember it. Ask me in another ten years. Maybe I'll be able to answer.
ylilimic spune:
Trebuie oare sa va spun ca exista Amway? Gasiti acolo, produse pentru toate gusturile, si de cea mai buna calitate. O sa va spun din experienta mea: intre 21-23 iulie a fost un seminar de construire a afacerii, cu o participare de peste 10.000 de oameni, la Sala Polivalenta - devenita neincapatoare. Chiar si eu am stat ore bune pe scari. Era atat de cald in sala, ca de la intrare simteai cum curg apele pe tine. M-a socat insa ca nu mirosea a transpiratie, oricat eram noi de asudati. Si stie toata lumea ca la coada undeva, intr-un cinema, la birou, etc se gaseste cel putin unul care sa miroasa urat. Daca vreti amanunte intrebati si daca persoana respectiva stie sa va spuna diferenta dintre natural si organic, inseamna ca s-a interesat si stie ce vinde.
ylilimic spune:
Trebuie oare sa va spun ca exista Amway? Gasiti acolo, produse pentru toate gusturile, si de cea mai buna calitate. O sa va spun din experienta mea: intre 21-23 iulie a fost un seminar de construire a afacerii, cu o participare de peste 10.000 de oameni, la Sala Polivalenta - devenita neincapatoare. Chiar si eu am stat ore bune pe scari. Era atat de cald in sala, ca de la intrare simteai cum curg apele pe tine. M-a socat insa ca nu mirosea a transpiratie, oricat eram noi de asudati. Si stie toata lumea ca la coada undeva, intr-un cinema, la birou, etc se gaseste cel putin unul care sa miroasa urat. Daca vreti amanunte intrebati si daca persoana respectiva stie sa va spuna diferenta dintre natural si organic, inseamna ca s-a interesat si stie ce vinde.
crini spune:
Pana la urma, ma lamuriti si pe mine, ce se poate folosi fara pericol? Va intreb la modul serios, nu ironic
Clover spune:
crini, nu se stie.Asta e marea problema, ca nu se stie. Si studiile alea care spun ca e ok, daca va uitati cine a dat banul sau e Unilever sau alta companie de cosmetice.
Uitati aici un link despre lgenda urbana antiperspirant:
http://www.snopes.com/medical/toxins/antiperspirant.asp
You asked me if I'm happy. This is a difficult question. The problem with happiness is that you don't know when you have it. You remember it. Ask me in another ten years. Maybe I'll be able to answer.
ruxy05 spune:
Excelent subiect
Eu de 2 ani folosesc Tom's of Maine http://www.tomsofmaine.com/toms/product.asp?dept%5Fid=500&pf%5Fid=BW%2DND , absolut organic, fara aluminiu. Mie imi place cel unscented pentru ca sa pot pune si parfum peste. Este excelent, nu pateaza hainele si nu miroase. In partea de jos a paginii puteti vedea un documentar facut de CBS despre aluminiu in deodorante.
Ruxandra
lgireada spune:
Impresionant subiect. Parerea mea: pe vremea bunicii care nu stia decat niste sapun din ala facut din grasime animala si apa curata de fantana de ce nu erau atatea cazuri de cancer?
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
lunitza spune:
Liliana, ieri citind acest subiect, mi-a venit si mie intrebarea asta. insa am gasit si raspuns. pe timpul bunicilor/strabunicilor mancarea era alta, nu prea erau masini, atmosfera, stratul de ozon, sunt ft ft multe care s-au schimbat de atunci. pe atunci lumea era mai sanatoasa. era altfel..