Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (28)
Raspunsuri - Pagina 6
Denisam spune:
Bee- pupicei!
Moni-somn usor!
Cata- e super suficient 10 min pe zi pe burta, nici eu nu o pun mai mult, e ok, ce vrei de la ele la 3 luni?A mea si-l da si pespate rau, dc nu esti atent uneori cum o tzii in bratze cand ne mai plimbam sa ragaim, cand e adormita adica
Si eu am luat cadou pt Irinuca- o masutza cu 2 scaunele, cu printzese e mortala, cred ca o sa fie super incantata, paote va si minca la ea, ca e cam tragedie la ei cu mincatul, mereu in miscare si totusi e ok cu greutatea
Simbata mergem sa vedem 2-3 cabane, abia astept, si asa poate ne va gasi agentul ce cautam!
Pupicei, fug sa intind rufele, ca am facut conta pina acu'!
Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
utocatalina spune:
Bee sa stii ca nici Bia nu tine capul prea mult sus inca...Ana dupa kk si papa te cred ca vroia sa bage si ea un somn...las ca data viitoare va fi fresh...Tinuta sexoasa?Las ca vezi ce "fata serioasa" o sa fiu!Fug ca a venit Dan!
mamicuta de ciresica -aprilie 2006
Ciresica Bianca
mirela10 spune:
DENISA,tocmai pe tine uitasem sa te pupicesc.ce sa zic?e bine cu mami,mai face o mancare,curat,ar sta tot timpul cu bebe...noaptea dani e cuminte,se scoala la papa,spre dimineata se foieste daca il doare burtica...se culca pe la 20.30emmei
MICIO
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)
monica70 spune:
Gata sunt vesela ca s-a rezolvat cu programul de conta.Nu mergea de la antivirusul ZoneAlarm Acu o sa ma multumesc cu BitDefender.Sper sa nu ma napadeasca virusii ca pe Ursulina
CATA ti-am vazut tzoalele,dar astept sa le vad pe tine ca pe umeras n-au farmec.Bia e super cu capul in vant,nu se vede ca nu-i place pe burta.
BEE mai un pic si urmatoarea poza va fi cu TEA cu capul in vant Sper ca ti-a mai trecut depresia.Ca eu nici de depresie n-am timp.
MIRELA si ANA ce naiba si "spanoloaicele" de voi trebuie sa mergeti la serviciu?
DENISA abia astept sa vad pozele profesioniste!
OANA ma bucur ca sunteti ok! Asa-i cu somnul...
GIOVA v-ati intors? Am uitat sa-ti zic,f.faina invitatia aia
Nu mai stiu ce voiam sa va zic,dar cand imi amintesc,mai intru ca-s la PC cu conta.Trebuie sa trag tare.
Diana a papat iar pe la 18 si a adormit un pic.Poate reusesc sa mai lucrez macar o ora pana la baie,la 21.
Va pup
Desi vad ca o multime au evadat
MONI care DIANA (01.01.2006)
Giova spune:
Scriu rapid, ca pe urma are Clau treaba la comp.
De citit citesc mai tarziu, ce ati scris.
Am fost la dr., s-a tot minunat de el, a inceput sa gangureasca si sa vb. cu doctorita.
1. S-a uitat, concluzia: e FIMOZA, nici o sansa sa ii putem decalota noi si mi-a dat trimitere la chirurg pediatru sa-i indeparteze el cu pensa. sper sa nu fie nevoie de circumcizie.
Din cauza fimozei, e rosu si iritat, si cica il doare si cand face pipi cu jet, din cauza ca e mica gaurica aia. am vazut si noi, are dreptate.
of saracul de el, maine dim. mergem la chirurg. mi-e o groaza de mor!!!
Mi-a zis ca asa ceva nu a vazut: fetele se nasc cu displazie de sold, baietii cu fimoza. La unii se poate decalota pana la urma, la unii cu ajutorul chirurgului.
2. Mi-a dat si reteta pt. lapte praf gratuit, ca i-am zis ca-l vreau totusi, pt. branzica. Reteta pt. Vigantol nu am vrut, caci tre sa merg la farmacie, cand sunt fonduri sa stau la cozile alea imense. asa ca... mai bine il platesc.
3. Fontanela e ok, nu se vede nici urma de rahitism, cu toate ca i-am zis, ca-i dau Vigantol din ani in pasti, cand imi amintesc.
Am stat pe afara putin, un frig de mori, dar macar a luat putin aer.
merg la baita si la alaptat. citesc si scriu mai tarziu.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
mamuta mea
monica70 spune:
Giova imi pare f.rau de Marco,iti tin pumnii pe maine sa se rezolve usor si sa nu-l doara.Macar la baieti se poate rezolva urgent cu fimoza,pe cand la fete cu displazia ...
utocatalina spune:
Giova imi pare rau, dar multi baietasi trec prin asta, asa ca nu te supara ca o sa fie bine!
Denisa apropo de dat capul pe spate in brate...acum citeva zile mi-a tras Bia un cap in cap de am crezut ca-mi da borsul pe nas...nu-mi era de mine dar ma gindeam ca daca eu am ametit, ea cum s-o fi simtit?
Monica inseamna ca suntem 2 care abia asteptam sa vedem toalele pe mine!Ai dormit?
mamicuta de ciresica -aprilie 2006
Ciresica Bianca
monica70 spune:
CATA am dormit pe naiba Cred ca am stat 10 min. intinsa si hop ,s-a trezit Nu mi se arata mie relaxare in veci pururea.Numai relaxa re activa pe DC
De aruncat capul pe spate la noi e dezastru si asta de muuuulta vreme,iar la capitolul cap in cap ce sa mai vorbesc
nicoleta raducu spune:
Fetele....help!!!!!!
Eu ii dau si formula Dariei..si acum am sesizat pe peretii termosului depuneri de calcar...la greu neneeeeeeeeeee.............
Ce facem?Voi ce apa folositi pentru formula?
Noi am folosit Bucovina si ,Zizin apa plata.
Biata mea copila...o imbolnavesc de rinicji in ritmul asta.am sunat-o si pe doctora acum sa o intreb si mi-a recomandat filtru.
Ia sariti cu opinii..ca simt ca explodez...Nici nu mai stiu cu ce apa sa-i prepar...
Off....tara lui peste.........
Nicole si Daria Sofia
""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "
nicoleta raducu spune:
Gio..tin pumnii..sa fie ok Marcolino...
Uite un tie si unul pt Marcolino .
Nicole si Daria Sofia
""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "