Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (28)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

LA MULTI ANI PENTRU AYAN, DAVID, TIBERIU, RAZVAN-STEFAN SI ANDREI
Giova-faina invitatzia!
Ingrid si Nico-pupicei la printzese!
Mirelus- ce mai faci, cum e cu mami, ai scapat de nptzi nedormite?
Pupicei lui Dani!Eu pt ca s-atrezit "beculetzul" la 6.30 si er a nemincata de 8h , mi-a sarit somnul si acuma fierb la sarmaluzte in foi de vitza si treb sa bag rufe la spalat si apoi sper sa mi fur si eu 1h de somn cu ea, sa vedem dc iese pasentza
Cuscra si Irina- ce facetzi, suntetzi in greva de DC?Vretzi s aintru si eu, ca tot stau prost cu timpul?
Anasebe-pupicei la Tiberiu si tzie o zi buan la cosmetica!
Cata- fana poza cu Bia cu capusorul, asa si-l tzine si Emma, chiar mai de mica,si are o fortza ceva de speriat, ieri am filmat-o cu ursul mare Pooh cu care doarme, i l-am pus eu in patuzt linga ea sa stie ca el e partenerul de somn si incet , incet lucram sa adoarma cu el, singura, desi uneori seara adoarme la mine in bratze cand papa, apoi o mai tzin 10 min si o pun la ea in patutz.Oricum ieri a dormit la greu, am fost si afara o ora inainte de ploaie si aseara avea chef de povesti si cu caruselul, si cu ratustele ei, ce sa mai a adormit cam tarziu, dar asta e.
Maine l anoie liber, vienrea mare la catolici si a zis Dragos ca sta cu ea toata ziua ca sa fac curat cum trebuie, las doar geamurile pt saptamina viitoare si simbata sper sa iesim, la aer mai mult, sa imi pun si nsiet flori in gradina, mai multe decat am dejasi duminica mergem la ziua nasicii celei mai mcii-irinuca, face 2 ani, ce a zburat timpul
Va pupam, fug la treburi si sa ii dau pape ca mai incolo mergem sa luam pozele profesioniste de la botez, cica au iesit super faine,abai astept!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Denisa Sper ca scanezi pozele si le pui la album sa ne bucuram si noi de ele. Vazand mesajul tau mi-am adus aminte ca s-aintors varul meu din Canada (unde cred ca stat vreo 10 ani) si maine dam o fuga pe la el.

ana sebe + tiberiu
poze Tiberiu

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Anda poti sa-l iei. oricum si eu l-am luat de pe net si l-am mai adaptat putin, dar nu foarte mult.
Denisa sa ne arati pozele.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
mamuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Gata am venit de la plimbare....gasit si cadou pentru nasa si bluza pentru mine...am pus poza in album...700.000 am dat pe ea, dar cred ca merita...revin dupa ce hranesc purcica!

mamicuta de ciresica -aprilie 2006

Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Ceau gagici!
Fac prezentza,la noi e totul ok.La fel.
Ultima opera a Dianei e ca si-a scos un cercel.Nu ma intrebati cum,dar l-a gasit Ghita azi in patutz.Drept urmare i l-am scos si pe celalalt si-o sa incerc sa ii pun pe cei primiti de la nasa.
In rest mor de somn,am de lucru cu conta si iar am probleme cu programul
De curatenie n-am ganduri ca s-au ocupat mami si Ghita.
Acu incerc s-o conving sa adoarma sa ma trantesc un pic in pat.
Pusi!

MONI care DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Noi ne pregatim sa mergem la dr.
intru mai tarziu, dupa ce venim.

Cata misto bluzita. Mie mi se pare ca e aceeasi culoare cu costumasul.nu era negru costumul?
Moni si somn usor.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
mamuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Si noi mai rarutz, ca-i mai dragutz.
La MULTI ANI Baietilor de baieti nascuti azi!
MUltam Nico pentru link-uri de diversificare. . ca tu esti o pupacioasa.
Cata, vazut costum, pantofi, bluza, Bia cu caputul sus. MA asteptam la o tinuta mai sexoasa! DAr sunt sigura ca pe tine arata fain. Iar de Bia, n-am cuvinte. E o fortoasa. Ana mea sta ea cateva secunde cu labutele in fata si capul pe sus, dupa care mainile pleaca rapid in lateral si pa pa! Urmeaza miscarile de innot la care suntem experte.
MIra, sanatate micutilor cei mari, iar pe cea mica de tot s-o feresti de bolnaviori!
Moni, sper sa te lase Dienuta cea nazdravana sa te odihnesti.
Denisa, spor la treaba! SI noi maine smotru: RAdu e liber ca e Pastele Catolic si cum ei lucreaza cu nemtii.....
Acum despre noi: azi la kineto mandra mea a tras un mare kk, asta dupa ce o luase foamea cea mare cu 5 minute inainte de a intra.. Asa ca dupa papa si kk, ce ne mai chinuia pe noi nenea ala? Nuuuu, noi voiam somn! Ca doar asta noaptea mi-a facut capul calendar iubita mea! Trezire 12, 3, 5, iar dupa 5 culcarea abia la 7.30. Silvi, am incercat cu orice fel de muzica, dar nu tine figura. BA parca pasarelele pe care le-am luat din Metro saptamana asta o mai calmeaza, dar de dormit nici gand! Si fata mea a racit putin: mucisori si inecat de la mucisori, apoi urlete de spaima. Evident ca a lasat-o mai moale cu papa, ca doar nu dureaza mult minunile.
multi la toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Misto de tot textul de pe invitatie Giova...superrrr...parca il si vad pe Marco vorbind!Bluza este neagra cu corset argintiu...era singura care mi-a placut cum arata si imi vine bine...Denisa noi abia acum ridicam capul, ca am gresit eu, adica nu o puneam decit f. rar pe burta la nu stiu cite zile si nu mai mult de 5 min. ca plingea...acum vad ca nu mai plinge, dar tot gresesc ca mai mult de 10 minute/zi nu o pun...o sa mai insist!Anda spor la treaba si Monica somn usor, daca reusesti!

mamicuta de ciresica -aprilie 2006

Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Salve!
In sfarsit reusesc si eu sa mai dau vesti, ca nu mai am timp de nimic cu bebelu asta! Eu am avut o perioada tare naspa, m-am simtit obosita ca niciodata in astea 3 luni de la nastere, as fi dormit continuu, dar sa speram ca a trecut ca deja imi e mai bine. E aiurea ca nu am pe nimeni aici macar din cand in cand sa mai stea cu bebe. Al meu sot nu vrea sa stea singur cu el ca ii este frica sa nu planga si sa nu stie ca sa-i faca, iar cand am reusit sa plec pentru o jumatate de ora de una singura, zilele trecute, am avut o senzatie tare ciudata!
Nu am reusit sa mai citesc tot ce ati scris intre timp, m-am uitat doar la poze din cand in cand, vad ca bebelusii au crescut si sunt tare frumosi cu totii.
Eduard este ok, a luat foatre bine in greutate, peste o saptamana face trei luni si are 6,400kg, papa doar laptele meu, mai face mofturi uneori dar atata timp cat creste ok, nu ii introduc altceva. Pediatrii astora oricum cica pana la 6 luni, nimic in afara de lapte.
Caruselul nu-l mai intereseaza in schimb se uita fascinat la dvd-urile cu Baby Einstein, daca puteti sa faceti rost de ele sunt bune la casa omului. O sa pun pe mail un fisier despre alimentatia bebelusului (diverse articole de pe net, cu ceva retete de papica), daca sunteti interesante, ca am vazut ca se vb de diversificare pe forum. Poate apuc sa pun si ceva poze pana se trezeste piccione!
Va pup pe toate si pe bebelusi!

Oana si Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Gio, tin pumnii la dr., sa il vindece pe Marcolino la putulica.
Cata, sa porti sanatoasa hainutele, foarte frumoase sunt!
Am vorbit cu Alina, nici azi n-am iesit la plimbare, ca bate vantul. A zis sa va pup pe toate, ea nu mai poate sa intre ca are calculatorul la socrosenie, sa se joace copilul surorii soacrei pe el.
Asa ca momentan nu va intra, dar o sa si-l recapete curand.
Eu fac curat prin casa, asa ca fug la munca. Ratonul doarme dus. Matzele la fel. Doar io muncesc.

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/my_photos

Mergi la inceput