Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (28)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Nico ultimul cu indexul il pun. si ala sper sa nu-l mai CODEZE MODERATORII ca e de pe site-ul lor.
Primul link de la diversificare merge, dar ultimul,cel dat de ioana ieri, nu merge, CACI MODERATORII AU BAGAT CUVANTUL RECLAMA IN locul numelui site-ului. era SITE CONCURENT.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
mamuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Am revenit!
Mirela , nu vreau sa o ingras pe Diana, doar sa pape mai bine, e atat de micutza inca, am cantarit-o marti si avea "incredibila" greutate de 4.200 gr si asta la 2 luni si 2 sapt! Ar fi fain daca as putea sa-i dau de la mine...
Cata, cu ce te-a suparat tanti aia, de esti asa nervoasa? Lasa ca-ti gasesti tu pe cineva care sa te ajute, la mine vine una, nici nu o simt in casa si e super ieftina.
Giova, poate e ceva trecator, nu te speria, o fi cum zici o iritatie de la pampers sau de la urina. Sa ne spui dupa ce te intorci de la medic ce are, pt el.
Nico scumpa, mai astept cu vitaminele, doar-doar o avea pofta de mancare. Daca spui ca din a 2-a zi se vede efectul, atunci probabil ca isi revine ea. din partea noastra pt Daria.
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Noi am lipait 90 ml la masa de 12...si fug putin afara...ca vad ca se innoreaza iar...Nu mai vreau ploaie!!!!!!!!
Fimea sta acum in bouncer si se cearta de zor cu piticutii...Draga mamii..mi-e asa draga...
Eu care nu ma vedeam stind acasa..departe de serviciu si nebunie mai mult de 2 luni..acum desi mi-as dori..vad destul de departe momentul reintoarcerii..a devenit prioritatea nr.1...placintzica mamii...
Hai ca fugim afara...Intru cind ne intoarcem...
Inainte de a iesi..va trimitem cite un la toate si toti bebicii..

Nicole si Daria Sofia

""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Nico Pizza am comandat-o la Jerry's iar eu stau in zona 13 Septembrie - Rahova (pe Margeanului ca sa fiu mai exacta).

ana sebe + tiberiu
poze Tiberiu

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Fetelor priviti in albumul meu...a reusit si Bia sa tina capul bine, chiar daca suntem la inceput inca!

mamicuta de ciresica -aprilie 2006

Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeianfeb spune:

quote:
Originally posted by utocatalina

Fetelor priviti in albumul meu...a reusit si Bia sa tina capul bine, chiar daca suntem la inceput inca!

Ciresica Bianca

pai tine super bine capul.
si tu ce toaleta misto ai pt. botez.
tre sa iau si eu ceva sambata ca mai stau in Tm o sapt.
scuze, am rectificat lista si am uitat sa ma deloghez, sunt Giova.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Giova 2 mil jumate a fost costumul...ieftin rau!

Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

BRAVO BIA!!!

ana sebe + tiberiu
poze Tiberiu

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Hai sa va scriu si eu textul invitatiei, caci in poza tot nu se vede, ca e prea mic scrisul:

Distinsa si frumoasa doamna si stimate domn,

Sunt bebe Marco,
Cel mai scump si mai frumos,
Cel mai mic si mai pufos membru al familiei Ioana si Claudiu Purdea
Si impreuna cu simpaticii mei nasi, Aurora si Adrian Murgea
Va asteptam sa participati la ceremonialul magic,
Cand voi primi taina botezului, la biserica "Sf. Antonie",
sambata, 29 aprilie, ora 14.
Desi sunt alintat, mofturos si somnoros, nu voi lipsi de la petrecerea
data de parintii mei la restaurantul "Steak House"
incepand cu ora 15, unde sunteti poftiti sa beti un pahar de sampanie in cinstea fericitului eveniment,
care este aparitia mea in viata lor.

Va pup dulce si va doresc distractie placuta!

sursa: internet.
nu a iesit chiar ca pe invitatie, dar ... aproape.

Cata ieftin costumasul. sper sa gasesc si eu tot in banii astia, dar....
Pantofii mei tot cu varful ascutit sunt- mi se par mai eleganti, dar eu vreau fusta mai scurta.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
mamuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Salut fetele,
La multi ani, Ayan, Razvan, Andrei, Tiberiu si David! Sa cresteti mari si frumosi si sa aduceti numai bucurii parintilor vostri!
Gio, marfa textul de pe invitatie. Vezi ca imi dai idei si poate iti fur textul!
Cata, bravo Biei, s-o tina tot asa! Naspa ca nu iti mai vine femeia, asta e, probabil o vrea bani mai multi.
Si io trec azi la smotruit. Ca mi-e mila de bietul sot sa il pun pe el, si asa vine terminat de oboseala acasa. Il iert saptamana asta.
Mireluta, bafta la interviu.
Ana, spor la cautat job-uri! Sa iti gasesti repede!
Nico, la faza cu serviciul si io zic ca tine, da' nu mai vreau sa stau acasa, il iubesc mult pe bebe dar cred ca pot sa stau 12 ore pe saptamana departe de el, vreau sa imi reiau job-ul, plus ca daca reincep munca iau mai multi bani decat alea 8 milioane.
Teolinda, pe unde umbli? Ce face Nicolas?
Denisa, Maraki, Ioana, Ingrid, Janina si restul fetelor
Fug sa hranesc cangurul. Revin mai tarziu.

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/my_photos

Mergi la inceput