Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (28)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

quote:
Originally posted by nicoleta raducu

Fetele....help!!!!!!
Eu ii dau si formula Dariei..si acum am sesizat pe peretii termosului depuneri de calcar...la greu neneeeeeeeeeee.............
Ce facem?Voi ce apa folositi pentru formula?
Noi am folosit Bucovina si ,Zizin apa plata.
Biata mea copila...o imbolnavesc de rinicji in ritmul asta.am sunat-o si pe doctora acum sa o intreb si mi-a recomandat filtru.
Ia sariti cu opinii..ca simt ca explodez...Nici nu mai stiu cu ce apa sa-i prepar...
Off....tara lui peste.........

Nicole si Daria Sofia

""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "

Izvorul Alb, are cea mai mica (,) concentratie de Na. Si eu m-am confruntat cu aceeasi problema ca tine. Scuze ca m-am bagat.

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

NICOLE eu nu-i dau formula,dar la apa pt.ceai mi-a zis o asistenta in varsta cum sa fac: s-a fierb intai apa mai multa si din apa aia sa fac apoi ceai.O las de multe ori cateva zile fiarta si depunerile alea sunt la parter(sau pivnitza ) si folosesc ... etajul - adica apa fara depuneri.Dar la cat ceai ii dau...Pai eu nici nu m-am gandit ca daca o sa-i dau formula sa iau apa plata... Cred ca o sa procedez tot asa,cu fiertul...

MONI care DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Nicole, eu folosesc Izvorul Alb. E cat de cat ok. MAi lasa si ea ceva depuneri, dar prea putine chiar si in comparatie cu apa de la robinet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Am vorbit acum cu o mamica pe care mi-a recomandat-o dr mea pediatra..care are filtru...si cik e apa de ploaie..tot se depune..Asa ca....
Of Doamne..Marius cik ne mutam la tara...si sapa un put...
Ma si vad crescatoare de animalute...si scotind apa din put....

Fetelor..glumesc eu..dar chiar am ramas interzisa,frateeeeeee....
Dai o caciula de bani pe apa...si e zero...

Nicole si Daria Sofia

""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "

Mergi la inceput

Ileana...multumesc.
Moni...asa ma gindeam sa incerc..dar eu stiu??? Si pt Di un .
Bee...o sa incerc si Izvorul Alb..Si pt Ana .
Acum rascolesc netul sa vad ce mai aflu...

Nicole si Daria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

SAlutare,
Giova- tzin pumnii sa fie bine Marco, eu zic ca nu va suferi, chiar dc va avea o inetrventzie, poate scapa totusi!Pupciei!
MONI-pupiceisi luiDi,am luat pozele si ne-am oprit si l amagazin sa iau pampersi, formula si crema de pantofi.Pozele sunt superbe sa stii, doar c anu cred ca am timp sa stau sa fac poze la ceva pe hartie atat de fain, o sa vad, deocamdata cred c ama bag linga emma la un pic de somnic, dc ma lasa.Ca vad ca de mincat nu ma prea lasa, iara ammai pierdut un kg inmai putzin de o sapt, am 55, deci mai am 2 de dat jos, dar parca as vrea sa raman asa, pe burta mai am maxim juma de kg.
Nico-eu folosesc u nsingur tip de apa plata, nu cred ca exista acolo, pt 1 bibe de formula pe zi,dc apuc sa il fac si pe ala, ca uneori papa doar de la mine, si stiu ca e bine sa ii fac cu un singur fel de apa, ca sunt sensibili, dar mai bine fierbe-o si gata!
Bee, Irina,Ursulina, Cuscra-pupicei si mai dati un semn de viatza!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

NICOLE lasa mai,nu te mai necaji,ca n-o sa pateasca nimic Daria Ce tu ai baut numai apa filtrata la viata ta? Pai pana in '90 am baut doar apa de la robinet,doar la tzara din fantana...Si n-am crapat
Acu' numai apa minerala si plata beau,dar sa stii ca-i mai buna la gust apa de la robinet,decat toate apele plate.Vorbesc de apa din Arad care-i foarte buna la gust,ca aia din Bucuresti sau Timisoara de exemplu nu se poate bea din pacate (cel putin de mine )Cea a mai buna e apa din fantana de la tzara,din Bihor Si mai ales ce ade izvor de la munte ...
Serios vorbind,eu zic sa alternezi cateva ape plate...daca nu vrei sa fierbi apa de la robinet

MONI care DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Moni..urmarile nu se vad intr-o saptamina..o luna...Si nu vreau sa aiba probleme draga mamii...Sa stii ca eu am crescut la fetesti..la curte..si aveam o apa grozava...De aia sunt ok cu rinichii..
Cit despre apa din Bucuresti...Sotul meu lucreaza la ApaNova..si stie ce tevi sunt...Eu nici mincare nu fac cu apa de la robinet...ca e sub orice critica...
Ma gindesc la un sistem dintr-ala de filtrare cum avem la birou..asat studiez acum pe net...Si are si cald si rece..si iti aduc ei bidoanele de apa..Dar ce fel de apa o fi aia???
Mai sap..si va zic ce decid...

Nicole si Daria Sofia

Mergi la inceput

Ce parere aveti?
http://www.waterpia.ro/sistem_de_filtrare.html

Nicole si Daria Sofia

Mergi la inceput

Fetele..ma duc la nani...Noptik buna...
va multumesc pentru sfaturi...Oi vedea ce oi face...Of,Of...

Nicole si Daria Sofia

Mergi la inceput