Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (28)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Eu am fost la birou azi de la 10 la 16.a stat cu Diana mami ca si Ghita a fost cu treburi.Diana cica a fost cuminte,a consumat iar suc de mere si s-a kk-rit de trei ori azi: prima oara pana in gat la spate,a doua oara pana la piept in fatza si ultima oara mai putin...Si a fost enervanta toata dupamiaza,marita, numai strigate pe aici aiaiaiaiaiaiaiaia de m-a innebunit.

MONI care DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Bine,mai Moni...Am si eu chef de stat odata noaptea..si tu..baza ,stilpul familiei aici..nu gasesti nimic interesant de zic...Bineeeeeeee....
Pe chestia asta ma duc la nani.Noptik buna,Moni...
Gio...da' unde-i tati de sunteti singurei?Baita placuta!
Ingrid...noptik buna!Si sa iti fie de bine daac ai papat!
Anda..noptik buna!
Moni...
si banditele care citesc dar le e lene sa scrie...
Noptik buna..Pe miine...

Nicole si Daria Sofia

""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

NIcole, dar tu fierbeai apa plata? Poate de aia ramaneau asa depuneri, ca se concentra apitza aia. Pleca apa, ramaneau sarurile. Ca eu m-am dus sa ma uit la vasul meu unde incalzesc eu Izvorul alb pentru lapte si n-am vazut nimic depus. Si e vas de sticla, se vede tot. Iar laptele de acum, sunt convinsa ca e mult mai bun decat cel de pe vremea lui Ceashca. Si nu cred deloc, ca noi astea din Bucuresti am fi mai oropsite decat in restul tarii cu apa. Cred ca peste tot e la fel de bine sau de rau! Si nici nu cred ca apa din fantani e neaparat mai buna. Stiu eu ca am facut la Microbiologie in anul 4 sau 5 analize de apa. Si ne-a iesit ca apa de la retea ar fi chiar "microbiologic pura" (la cat clor e in ea, sa fie de mirare?). Asta spre deosebire de un anumit fel de apa plata (nu mai retin exact care) si spre deosebire de ceva apa de fantana din Voluntari, care ne-a speriat de cate microorganisme avea in ea. Oricum discutia aici era despre componentele anorganice, nu despre cele organice (sau mai exact vii)care in cazul apei de la chiuveta dispar prin fierbere, iar la apa plata producatorii garanteaza ca nu exista (microbiologic pura).
Janina, sper sa fi profitat de scurta vacanta. EU zic sa nu te ingrijorezi daac pe moment Carla doarme mai mult sau nu mananca prea bine. Sa fi totusi atenta la febra pe timpul noptii.
Andiaroro, lui Alexandre cel vaccinat.
GIova, sper ca Marco sa fie bine si sa nu se ajunga la chirurg.
Ingrid si noi Milumil inca 1, curand 2. AM incercat Nan si a intrat in greva foamei. EU am gustat din toate si clar Milumilul seamana cu laptele meu, adica dulce.
schimbul 2, ca eu trec la somn curand.

Mergi la inceput

Bee..nu fierbeam apa plata,dragutico...O incalzesc...
Tu faci cu apa rece lapticul?
Iti zic eu..parerea mea...este ca nicaieri in tara apa nu e ca aici...E doar parerea mea...

si noptik buna si tie..Sa fie cumintica Ana..si miine la tara sa va bucurati din plin de aerul curat..Auzi..nu faci si tu o spaguta sa aduci de acolo niste apa???De put..
Drum bun miine,Brindusa..si sa va bucurati de vreme buna...

Nicole si Daria Sofia

""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "

Mergi la inceput

Noapte buna Nicole1
BEE m-ai ametit Dar tin minte cand eram mica la tzara ca am gasit lipitori in galeata cu apa De asta ce zici? Si in ziua de azi se bea ( si beau ) din fantana aia.
Si apropo de pietre la rinichi,eu am de ani de zile un pic de nisip pe acolo,dar pariez ca-i de natura oxaalica (de la cioco si cafea ) nu din calciu ! Dar atata vreme cat consum apa cat de cat si alte lichide, sunt ok,nu am avut inca pietre.
Merg sa intind hainele si ma intorc,daca nu-i mai nimeni trec la nani.

Mergi la inceput

Scuze,acum am citit ca o incalzesti...La cit m-am agitat azi..neuronii mei...fac figuri..De aia e mai bine sa fug la culcarica..
Noapte buna..gagici si bebeici...

Nicole si Daria Sofia

Mergi la inceput

BEE noapte buna si distrctie la tzara (unde?) Imi pare rau ca n-a mai vrut Tea sucul de mere,poate data viitoare.Diana ar bea in nestire,dar se prea kk reste de la el.
Vad c abate vantul,fug la nani!
Pusi la toata lumea! Si WE placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Lipitori Moni? Brrrrr. Si mai bei apa din aia? Si eu am avut pietre si nisip la rinichi in clasa a 2-a de m-au internat aia in spital. Si locuiam in Oradea, deci nici de la apa plata, ca pe vremea aia nu era, nici de la apa de Bucuresti, ci de la natura mea defectuoasa. Soarta. Si sotul meu face cate-o pietricica o data la 2 ani, dar anul asta l-am imbuibat cu bere si a amanat inevitabilul.
Cat despre apa de putz de la tzara mea........... Putz de 50 de metri, o tarna de bani la sapat si scoate apa cu nisip. Asa ca ma car cu canistrele de apa de la Buc, ca apa de acolo e varza rau. SI apa din puturi bune e salcie si deci sigur plina de calcar. DEci depinde si de panza freatica, daca aia e plina de saruri, ce sa-i faci? Pana la urma solutia ar fi sa functionam cu apa distilata si dedurizata, de pune barbatu-meu in bateria de la masina (parca).
O luaram pe aratura si uite ca eu sigur am nimerit in balarii..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Bee, Nicole, eu pana acum fierbeam apa pt lapte, indiferent ca era plata sau robinet sau mai nou, de la fantana. Si la mine in fierbator si termos sunt niste depuneri...de groaza. Acum a luat sotzul Izvorul Alb, na ii fac cu el laptele praf si nu-l mai fierb. Doamne, asta era ultima mea grija, apa cu care ii fac lapticul si acuma s-a adaugat la lunga lista a problemelor mele.
Mersi de raspuns, Cata !
Nicole, pacat ca ai iesit, eu am chef de vb.. si daca pleaca si Moni la nani si Bee etc, cine mai ramane?
Despre Mozart: am citit de "efectul Mozart" si de atunci doar pe el il asculta fiica-mea, doarme bine si, azi am surprins-o cum isi scotea si baga singura suzeta in gura, mama-mama! Cik Mozart dezvolta legaturile interneuronale, dar chiar asa?
Ma duc sa fac baitza cat doarme ea si mai studiez terenul sa vad care nu dormiti.
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Gata baita, hranit bebe 150 ml formula, ca mi-a fost lene sa-l [un la san.acum se joaca in patut, isi trage sacul de dormit in cap . ete ca mi-a adormit, pana am scris eu 2 randuri.
Moni si marco a tot urlat azi, imi venea sa pun mana pe telefon sa-l sun pe tat-su sa vina acasa.
Nico, Clau a iesit cu prietenii. e musai si de cate o iesire dintr-asta.
Bee distractie placuta la tara. Anei.
Ingrid sii eu vreau Mozart. sau lasa ca-l descarc daca e asa bun la bebei.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
mamuta mea

Mergi la inceput