Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (28)
Raspunsuri - Pagina 16
Bee spune:
Ingrid, eu inca n-am plecat, dar intentionez. Mama, ce efect la Diana ta! Tb sa incerc si eu. MAi ales ca noi avem nevoie mare de niste legaturi interneuronale. Eu vreau s-o ajut cu B complex, dar il scuipa de zici ca-i otrava. SI Tonotilul inca nu l-am probat, dar stiu sigur ca si ala va sfarsi tot pe babetica.
. Poate de la Motzart va tine si zana mea capul. HAi c-o barfesc. Draguta de ea, tine caputul, dar nu cand o trag de manute. Atunci nu se incoarda deloc, ridica doar burtica.
. Dar o antrenam de zor zilnic, la kineto si o s-o facem mare "sportista".
HAi ca si eu plec, totusi. Speram sa apuc sa hranesc si fata pana la 12, dar nu sunt semne. IAr patesc ca ieri: eu ma culc la 12, iar la 1.30 s-a sculat fata.
Ingrid S spune:
Giova scumpa, i-am dat pe mess Mozart lui Nicole, din pacate o singura melodie am reusit, restul s-au blocat, de ce nu stiu. Cred ca era "Eine kleine Nachtmusik", dar pe dc++ gasesti o groaza. Daca nu poti, spune-mi pe mess si incerc sa-ti trimit, poate nu se blocheaza la tine.
lui Marcolino!
Ingrid S si
Diana
kikiriki spune:
Hai ca am gasit si eu un moment de relache sa va scriu ...ce am citit m-a cam speriat, Nico!!
Pai eu fac lapticul cu apa plata Bucovina, Izvocrul Alb sau Borsec pana acum astea le-am incercat!!! Si apa o fierb!!
Sa inteleg ca nu trebuie sa mai fierb apa chiar daca e plata??? Pai nu prea mi se pare sigur fara fierbere!!?? Despre Borsec eu stiam ca e destul de bogata in S (sulf) si deci nu prea e indicata..... Voi nu fierbeti apa pentru bibe??
Help!!!!!
Kikiriki si
Luli
Kikiriki
Ingrid S spune:
Bee, eu i-am dat B complex o perioada, ca avea hematoamele ce s-au resorbit in final de pe creier, oricum l-a tolerat, pana i s-a dezvoltat simtul gustativ, acuma am incercat sa reiau, l-a scuipat cu o sila de nedescris.
Iar cu Diana, se intoarce de pe o parte pe alta lejer, deci de pe spate pe laterale, capul si-l tine si 3 minute daca sta pe burta si..nu mai spun ca am deja impresia ca ma laud.
Nu stiu daca e de la muzica clasica, dar te sfatuiesc sa-i pui lui Ana, o sa observi ca poate face mai multe lucruri, e mai linistita etc. Oricum, eu cred ca Ana e ok, si si va reveni repede, deci nu ai motive de ingrijorare, la varsta asta ei recupereaza fantastic.
din partea noastra pt papusha ta!
Ingrid S si
Diana
kikiriki spune:
Ingrid, vreau si eu Mozart!!!! Unde gasesc pe DC???
Am vazut la un magazin cu produse de copii niste CD-uri interesante cu muzica pentru copii de genul: Elvis, Mozart, Beethoven, Beatles!!! Pentru bebelusi si copii!!! Nu suna super????!!! Erau cam 300.000 CD-ul!!!
Kikiriki si
Luli
Kikiriki
Ana_m spune:
salutare gagicile,
Off probleme cu apa asta. Eu folosesc apa plata doar la ceaiul ce il dau. Iar la inceput o fierbeam
, pana mi-a zis moasa ca nu e nevoie. Si vrau sa va zic ca o fierbeam si imi ramaneau si mie saruri
. Da ma rog , eu nu m-am agitatt asa mult, acum nu o mai fierb .
Noi aceasi problema sapt asta : constipatia . Nici azi nu afacut nimic asa ca maine va trebiu sa-i pun din nou supozitor. Asa ca intru in clubul vostru ( din pacate ) Mirela si Cata . Dar Dumnezeule Mirela 3 supozitoare ? 
Pai eu i-am pus unul si abia dupa o ora si ceva cand a impins nu era topit ala nici pe jumatate
. La ce interval i le pui ?
Maraki si Giova , mersi de urari 
Am lucrat azi ca o nebuna l aterminat prajitura. Era sa iau o teapa : aveam de facut o crema cu branza Philadelphia si noroc ca o gust inainte si ............
era sarata
, contine si sare . Astia sunt tampiti rau, pai asa nu era fara sare sau nu stiu eu bine ? Asa ca a trebuit sa imi bat capul ce alta crema sa ii fac. Pana la urma aiesit bine dar asa de ciuda mi-a fost.
Am vopsit azi si ouale, asa ca maine am treaba mai putina.
Andioro , tu ce stagiu trebuie sa faci ? ( in medicina ? )
Nicoleta,macar daca apa asta este ok , trebuie sa faci un efort . Din pacate in Ro trebuie sa faci efort si sa poti cumpara o apa mai buna, al naibii nesimtiti .
Monicadaca nu ai nimic interesant azi , inseamn aca se cuminteste Diana ![]()
Irina , dar tu mai traiesti ? Mai da un semn de viata, sper ca sunteti bine !
Ingrid, nici cu fica-mea nu ma lad ca mananca grozav, in ultima vreme cand e ora de supt in timpul zilei ma doare capul. Nopatea mananca mai bine ca ii este foame si mananca aprope adormita prin somn, dar ziua daca e treaza , n-are chef .
Denisa, Emma papa mai bine ?
Pisoi, Bee, Ursulina si restul fetelor 

Ana si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos