Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (28)
Raspunsuri - Pagina 14
pisoi3 spune:
Buna fetele
Apuc si eu abia acum sa intru pe net ca am tot alergat ba la plimbare, ba la vorbit la telefon, spalat perdele si nici nu am apucat sa deschid computerul.
Bebe doarme, e cu tati in sufragerie.
Gio, sper sa nu fie nimic serios la Marco si sa il rezolvati voi doi cu decalotatul. Am si eu un morcov cu al meu, eu il decalotez usor, desi mi-a zis dr. sa nu, da' mi-e frica de fimoza aia!
Nu mie mi-a zis ca imi da trimitere la chirurg, adica nu inca![]()
Ana (Sebe)Huggies sunt ok, eu am fost chiar incantata de ele, folosesc Huggies si Happy, le alternez. Happy mi se par mai grosute decat Huggies, din Huggies a mai iesit kk de cateva ori dar asta noapte cand nu l-am schimbat deloc, ca nu pot sa il trezesc pe bebe sa il schimb, se crizeaza.
Maraki, si mie mi-a zis dr. sa nu il decalotez pana la 4 luni, am fost toanta si nu am intrebat de ce, dar o sa intreb la urmatoarea vizita. Il decalotez eu usor, nu foarte mult, ca daca il las asa mi-e sa nu se infecteze. Stiu ca parerile sunt impartite, nici nu stiu ce sa fac, asa ca am ales calea de mijloc!
Ana, da, am noroc cu job de 12 ore, plus ca e bine platit, daca era job de 8 ore pe zi nu m-as fi intors ca nu aveam cui sa il las pe bebe asa de mult. imi place mult job-ul meu, e exact ce mi-am dorit.
Nicole, pai si daca apele minerale de se gasesc in comert sunt naspa, ce naiba mai bem? Eu cel putin cand beau apa plata mi se pare ca e mai buna aia de la robinet, imi imaginez ce calitate exceptionala au apele astea de se vand in comert!
Adica sa ii fac lui bebe lapte praf cu aqua chiorensis? Pana acum am folosit si eu Izvorul Alb
Hai ca am pus-o!
L-am sarat pe bietul copil!
Sper sa fie ok cumnatul tau, sa se refaca repede!
Janina, hai sa iti zic io cum e cu laptele ala gratuit (ii zice Vitalact, asta daca nu schimba astia firma dupa licitatie): purcelul meu il bea cu o super pofta, la Humana si Milumil face fite, dar dupa asta gratuit e innebunit. Eu banuiesc ca e ok, pediatra mea asa zice, cica alelalte sunt mai scumpe ca mai se pun si taxe vamale, alea alea dar cica asta gratuit e foarte bun, ca se pare ca toate contin aceleasi chestii. Asa ca dupa ce am probat pe cangurul meu pot sa iti zic ca e super bun, acum vorbesc din punctul meu de vedere.
Ursulica, subscriu la faza cu laptele praf, nici io nu l-am luat luna asta si parca vad ca nu mai aduc astia pana se termina luna. Eu am fost luni si mi-au zis ca s-a terminat ala pe martie si ca trebuie sa organizeze licitatia, eu trebuia sa il iau pe aprilie. Parca vad ca nu mai aduc deloc. Auzi, chiar s-o aplica chestia aia cu bebeii subponderali? Ca in cazul asta am pus-o! Ce naiba facem? Mama lor de hoti, trebuiau sa taie din bugetul pentru copii! Fir-ar ai naibii de nenorociti, pentru parlamentari exista bani!
Sa mor de nu i-as omori pe toti!
Hai ca m-am enervat, ma duc sa ii zic sotului!
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/my_photos
Bee spune:
Buna fetele.
Vad ca problemele zilei ar fi laptele praf si apa pentru lapte praf. Ce zici Ursoaico daca-ti faci griji ca nu se da lapte praf gratuit, te bagi la un Evian?
(scuze Nicole). EU o tin pe-a mea. Izvorul Alb cred c-o fi buna, ca doar atatea femei o folosesc. Si pe noi ne-au crescut parintii cu apa de la chiuveta, doar n-or fi fost mai bune tevile si apa pe vremea lor. CA sa nu mai vorbim ca de la 4 luni cand mergeau mamele la lucru, de unde atata lapte praf? Mama mi-a spus clar ca ne-a dat lapte de alimentara cu zeama de orez (sa nu se trezesca cu bucurii). Si cum era laptele de alimentara pe vremea impuscatului.........sa nu mai vorbim, ca nu degeaba l-au impuscat. Iar chestia cu laptele praf si graficele de crestere si toate aberatiile de le-a citat Ursoaica......jalnic! Asta spun eu care-mi permit sa cumpar ce lapte vreau pentru fata mea. DAr sunt o multime care nu-si permit. Intai sa vada copilasii bolnavi si subnutriti, asta vor? MAre porcarie. CE vina au copiii aia? STiu o multime de oameni care conteaza pe lapticul ala. CE se fac?
Ana mea a racit.
. CE-i de mirare? LA cat o trambalez de colo colo.......Uffffff. De 2 zile muci si fornait cat cuprinde si de ieri febra, asa ca stau cu eferalganul la funduletul ei. Sper sa nu fie mai rau ca eu chiar o iau razna, ca n-am un pediatru bun la care sa apelez cand am necazuri. Peste baia de ieri am sarit. Azi i-am facut totusi baie. DAr de scos afara, nu pot sa n-o scot. Am iesit si ieri si azi, ca doar afara doarme bine. In casa nici gand.
. Maine merg la tara si sper sa fie frumos s-o tin numai la aer. Cu mancarea stam prostutz. Adica putintel (nu chiar ca tine Ingrid! Vad ca Dienutza ta e campioana la mofturi. Poate totusi ar trebui sa schimbi lapticul).
Fetele care ati diversificat, v-au refuzat bebeii bunatate de suc de mere? CA a mea l-a scuipat de nu s-a vazut! Asa ca noi suntem momentan tot in faza de laptic si atat. A papat 2 zile suc de morcov, a fost bun, dar a 3-a zi nu l-a mai vrut! Suc de mere, a mers o zi, dupa care iar l-a refuzat. Maine mai incerc cu suc de mere, dupa care trec la piure de legume.
. Eu cred ca voi diversifica mai in viteza, mai ales ca saptamana viitoare facem 4 luni si abia daca vom avea peste 6 kg acumulate cu greu (la ora actuala o scol si noaptea s-o hranesc de 2 ori).
Nicole, plizzzz, poate pui si pe mailul comun diversificarea aia de care vorbeai tu odata.
.
MIrela si Ana spor la gasit de job-uri.
IN rest
multi la toate fetele.
nicoleta raducu spune:
Anda...
..asta e ...Sa mor de ma gindeamca am sa am asa un motiv de stres....

E nasol de noi...astea din marele Bucuresti..unde apa de robinet e cum e....

Cumnatul meu acum s-a trezit dupa anestezie...si am inteles ca e ok...dar il doare in stinga...ca i-au facut operatie laparoscopica...si pe acolo au umblat...nasol..dragul de el...
Sper si eu sa fie ok..ca a slabit sora-mea..of,of...
Noi am facut baita...si i-am dat sa pape tzitzi plus bibe...preparat cu EVIAN...Sa stiti ca momentan nu s-a depus nimic...desi aseara la Bucovina se depusese imediat...
Te pomenesti ca dau faliment cumparind Evian pt bebe....

APA PLATA NU SE FIERBE!!!!!!!!DOAR SE INCALZESTE!!!!!!
ASTA MI-AU ZIS CEI DE LA CALITATEA APEI AZI....
Fetelor...nici aerul in curind o sa constatam ca nu e ok ....Vaide viata noastra..
MARAKI...CIK GERMANIA STA BINE LA POLUARE...Fericitoooooo...
Nicole si
Daria Sofia 

""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "
nicoleta raducu spune:
Bee...eu pe nesimtitii de guvernanti...i-as pune sa creasca un copil in conditiile votate de ei...
Cit despre apa..pot sa te asigur ca pe vremea lui Ceasca...tevile aratau altfel..la cit de idiot era el...sa stii ca exista la RGAB un serviciu de verificare...asta imi zice sotul meu..care lucreaza la ei de tinc...deci stie ce zice...si apa era mult mai ok ca acum...cind si analiza apei se masluieste...Asa ca....
Iar apropo de lapte...cu ce am crescut noi...sa stii ca hrana animalelor era mult mai putin poluata...si cit de diluat era laptele ala...plin de zer..etc..era mult mai sanatos decit ce-i acum...
si pt Ana
si sa se faca bine...
Nicole si
Daria Sofia 

""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "
Ingrid S spune:
Maraki, bebele nu are nimic pe limba, sub ea sau pe langa ea, pe creier are cred..
Acuma dupa baie a bagat 100 ml, cu mofturi, dand din maini si picioare si maraieli. Deci poate, dar nu vrea!
Bee, ii schimb laptele, de maine incerc cu Milumil 1, adik trec inapoi la el (la prima iubire
!
Ma duc sa pap si revin!
Ingrid S si
Diana
nicoleta raducu spune:
Ingrid..nu te mai stresa atita Pt Dienuta...
x2
Stii ce fac acum,Ingrid?Downlodez Mozart de pe dc++...I-a placut fiicamii la nebunie ce mi-ai trimis azi...
Saru'mina...
Stau si eu odata tirziu aici..si nu bintuie nimeni...Schimbul 2....Unde sunteti??????????????????????
Nicole si
Daria Sofia 

nicoleta raducu spune:
Moni..stiam eu ca tu salvezi onoarea familiei...![]()
Daca tot sunt asa pupacioasa de vreo doua zile..uite un
tie si un
lui Di...Voi sunteti bien?
Nicole si
Daria Sofia 

Giova spune:
ce faci Moni?
noi suntem singurei acasa, tati a iesit.
mi-e lene sa-i fac baita, dar mi-a vomat si e musai.
asa ca... s-a trezit si o tai la baita.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
mamuta mea
monica70 spune:
NICOLE pai am mai scris azi odata dar n-a mers (mi-a trimis Ursulina virusii ei
) si am fost prea obosita ca sa reiau.In plus nu am de zis nimic interesant.
Mai stau pana se opreste masina de spalat si mai completez lapticul pt. congelator.
MONI 
care

DIANA (01.01.2006)