Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (28)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Ingrid scuze ca raspund cu intarziere...daca nu are febra, nu-i nimik ca doarme mai mult si papa mai prost...sunt si zile din astea...ambroxolul nu are un astfel de efect..auzi incearca totusi si Infant Formula de la California Fitness ..stiu ca am zis mai demult ca nu vad rezultate de la el, dar i l-am dat numai citeva zile...acum cam de peste 10 zile ii dau iar si papa mai bine!
Giova am luat tot nr. 3 si am dat 30 RON pe ei..sper sa-mi vina ca daca nu am pus-o..ma duc sa-i probez si sper totusi sa nu am nici o surpriza..Pup si sper sa-i treaca repede roseata lui Marcolino!
Maraki am gasit un sutien negru simplu cu nitel plasa...nu-i deosebit, dar sta bine si imi intra ca lumea si tampoanele de sin, lucru f. important...e push up...Nu stiam ca si Angelos e in greva foamei cu laptele dar sa stii ca Bia nu trece de 120 decit rar...
Janina dupa vaccin Bia a mincat f. prost o sapt. si a dat si in diaree!
Pup si pe vaccinatul Alexandre!

mamicuta de ciresica -aprilie 2006

Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

In alta ordine de idei, pentru ca suntem jumate praf jumate sin, dar muls ca nu-l mai bem decit din bibe cu exceptia noptii cind sugem, mi se termina cam intr-o sapt. Milumilul 1...nu vreau sa cumpar iar o cutie pentru 1 sapt. asa ca ma gindeam ca sa incep atunci cu Milumilul 2, adica mai devreme cu vreo sapt. sau 10 zile de 4 luni...o avea ceva ca i-l dau mai devreme? O sa intreb si doctorita, dar ce credeti? Mirela bine ca s-a cufurit Dani ca s-a linistit si el...si eu ieri Biei i-am bagat in 24 de ore 3 supozitoare ca sa iasa...azi am ajutat-o cu termometru...ce sa fac daca de peste 2 luni Bia mai mult de 10 scaune singura nu a reusit?!!

mamicuta de ciresica -aprilie 2006

Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Cata, mersi mult, tu cate zile i-ai dat la Bia Ambroxol, ca la mine e a 3-a zi si jur ca am uitat cate zile a zis pediatra ca trebuie...
Acum m-am saturat de descoperiri, nu-i mai dau decat vit. C, ca la mine arata ca o farmacie, mai pe rafturi sa le pun si sa adaug preturile . Daca nu merge nici cu vit C, mai incerc cu Vitam, iar daca nu...schimb laptele, desi l-a tolerat bine pana acum, eu ii dau Nan 1. Ca ea tot tzocaie a foame din buze, dar cand vine papa, urla...Ce sa mai inteleg de aici? lui Bia!
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Mirela tot 4 luni scrie si aici Eu cumpar mai mult de la Alete si scrie pe fond albastru 4 luni iar sub asta scrie stufe 1 adica etapa 1.Ce sa fac, daca nu mananca bine din bibe prefer sa-i dau piureuri de legume si fructe.Pupicei lui fratelo Dani si nu te mai certa cu mami pt. ca timpul zboara si o sa ramai singura cu bebe
Ingrid te-ai uitat la bebelina daca are limba curata?
Cata sa porti sanatoasa sutienulDresul iti vine bine? Ce model are?
Andiaroro pupicei la copilasi

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )

Mergi la inceput

Fetelor care sarbatoresc Pastele sapt. asta, le urez Paste fericit alaturi de cei dragi !!!

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Am fost si noi afara, in parc cu niste prietene.
pe urma a venit tati si ne-a adus acasam ca se facuse racoare.

Ana sar'mana pt. exercitii.ma bucur ca a fost ok cu vaccinul la Alexandre.
Mirela ma bucur ca a facut Dani kk, nu mai trec colicii astia? asa si mama, cand il vedea ca plange, plangea si ea, ca m-am enervat la un moment dat. asa-s bunicile astea.

La multe luni Vlad-Paul!!!

Paste fericit si Hristos a Inviat!!!

Gio si Marco (6 ian. 2006)
mamuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Salutare gagici..
Acum am aterizat acasica....Am fost la Elias..ca l-a operat pe cumnatul meu...Operatie de 6 ore...
Este navigator..si acum 5 ani a avut un accident...dupa care "marele"Luca de la Puls i-a dat ok-ul ca este complet refacut...si tocmai acum,printr-un noroc..sa se constate de fapt ca organele lui intrene sunt nici unul la locul lor...Astazi practic i le-au reasezat...si i-au scos colecistul car era plin de pietricele...
Am stat pin a iesit...era ok...Si apoi am taiat-o in Carrefour,...dupa apa...
Ce am luat?EVIAN...scumpa cu carcalaci...dar care are pe ea un bebe...si scrie ca se poate folosi la formula...Sunt curioasa daca se depune ceva...de aia am si luat-o...Va zic miine....
Irina....multumesc pentru pm....Am fost gind la gind cu sfatul tau fara sa vreau...x2
Izvorul Alb cik e naspa si aia...Uitati-va la parintii intreaba,parintii raspund...ca au postat acolo fetele despre Izvorul alb...ca cik e imbuteliata de una din firmele lui Haissam Omar...Acum...naiba stie...
Oricum..pe zi ce trece realizez ca traim intr-o societate super bolnava...plina de superficialitate....
Hai ca fug sa-i fac si eu baita si mai intru dupa...

Nicole si Daria Sofia

""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "

Mergi la inceput

Nicole apa scumpa cu carcalaci? Carcalaken inseamna gandac in germana

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Maraki...ai 100 de ...ai fost mortalaaa....
Scumpa rau...in sensul asta am zis.....

Nicole si Daria Sofia

""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "

Mergi la inceput

Nico mi-am dat seama dar am vrut sa destind un pic atmosfera

Monica

Mergi la inceput