Bebelusi de iulie-august 2005 (96)
Raspunsuri - Pagina 8
blackpanterro spune:
Mona, eu ii dau lui Aidan borcane cu carne de miel si legume si ii plac la nebunie.Au un gust puternic de miel si vad ca ii plac.Poti sa incerci cu putin de tot si sa vezi cum reactioneaza, daca e ok atunci de ce sa nu ii dai?
Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
Aidan Alexander
"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."
Yasmari spune:
Multa sanatate Tudor!am uitat ieri, te rog sa ma ierti!sanatate si asteptam vesti de la Ana si Eva!
Monai, ca si Ema, am vazut ca sint borcanele cu miel si de aia i-am dat si eu; n-am sesizat vreo reactie negativa, daca vrei reteta ti-o scriu...
Voi cand le serviti spanac, fac kk verde?ca la mine parca l-as fi gasit integral, asa de colorata era opera.
Am incercat-o cu kivi ieri dar avea asa un gust de intepator, desi l-am combinat cu banana...poate nu era copt suficient, nu i-a placut.
I-am mai dat ananas+pepene galben+para si avae un gust amarui, a mancat dar nu mult....asa se intimpla si la voi?
In schimb ii plac capsunile, oadata i-am blenduit 3 bleaga de mine si toata nioaptea am pindit sa nu iasa vreo bubitza...a fost ok.
brianamica spune:
Pupam mamici si bebici.
Noi nu suntem chiar bine. Azi noapte nu a vrut sa manance. Desi se trezea plangad de foame, ii dadeam biberonul cu laptic , tragea 2 gurite dupa care se oprea si tragea asa usor din bibe ca ii curgea laptele din gurita pe partea cu umflatura. Nu stiu cum sa va explic mai bine. Ideea este ca nu putea sa tina gurita bine inchisa pe partea cu umflatura.
Astazi mi s-a spus de acasa ca a mancat ceva mai bine.
Ce ma ingrijoreaza este ca dupa atata antibiotic
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
brianamica spune:
Scuze....
Deci
Ce ma ingrijoeaza este ca dupa atata antibiotic inca ii mai "arde" partea cu umflatura (cea care colecteaza puroi).
Astazi la ora 19.00 vine o alta doctora sa o vada.
Offfff... ca nu mai stiu fetelor incotro sa o iau. Ce-o avea copilul meu....

brianamica spune:
Indiferent de situatie, maine mergem la chirurgie la Grigore Alexandrescu .
Doamne ajuta sa fie totul bine.

brianamica spune:
Diana, te-am suparat, nu-i asa ?

Daca da, imi cer scuze !!!!!

brianamica spune:
Simona, tot incerc sa te contactez (mail) si nu reusesc.
Da-mi un PM si spune-mi unde pot sa iti trimit cateva randuri.
andre_ea spune:
Fetele! Suntem acasa!!! Am fost la Budimex, l-a vazut dr. Stanciu si a zis ca nu-l interneaza nici daca insistam. I-a dat aerosoli (ventolin) si Beticode (subst. de inhalat). Speram sa ne facem bine cu astea.
Alisa, sanatate multa Anei!
, cum e?
Andreea, mami de
Tudor - 10.08.2005POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE
anis spune:
Fetele, in nici un caz carne de miel la bebelusi.
Eu acum 2 ani am dat resturi la catelusi si i-am imolnavit.
Vine dr, asa ca mi-am facut o lista de intrebari.Pupici
AniS si
Ingrid
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
brianamica spune:
Iar eu personal, vreau sa MULTUMESC tuturor.
Toate ne-ati intrebat de sanatate, si ne-ati ajutat cu ce ati putut.
Imi este greu sa va mentionez acum pe toate insa tin sa ii multumesc in mod special lui Anis, Joker, emaaimee,
, palmyrah, monai..... . Sunteti atat de multe in jurul nostru incat imi dau lacrimile cand vad ca niste straini (si sa nu ma intelegeti gresit, ma refer doar la faptul ca nu ne cunoastem personal) sunt langa mine cu sufletul mai ceva decat cei mai mult sau mai putin apropiati familiei noastre.
Va pup pe toate!

Daca nu am mentionat pe cineva.... iertare ca sunt si eu un pic zapacita !!!