Bebelusi de iulie-august 2005 (96)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Tin sa multumesc si eu in mod special lui Anis, care m-a sunat cand eram la spital, si Dianei, care m-a sunat imediat ce a ajuns acasa. Sunteti niste dragute!

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

quote:
Originally posted by MONAI

Palmyrah2002, ma sperii, eu ii dau fetei Zuzu, e tot de Albalact.

Fetele, mai am o intrebare pe care o rumeg de ceva vreme. Carnea de miel se poate da la copii?. Am sa sun maine doctra sa o intreb, dar stiu sigur ca voi mai repede aveti informatia corecta.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Daca ii dai si nu au fost probleme nu cred ca trebuie sa-ti faci griji.Probabil ca Rares e putin mai sensibil la burtica(eu i-am dat tot Zuzu cu 3 % grasime)!
Cristina

Mergi la inceput

Mona,tot eu...Rares e in perioada eruptiei dentare,in plus dupa varsat de vint si cred ca de aici sensibilitatea exagerata!

Andreeabine ca nu sinteti in spital...of am oroare de spitale!
Multa sanatate !

Briana,nu cumva e vorba de un furuncul?
Imi dau si eu cu parerea ,dar poate dr.care va veni la fetitza ta,iti va spune mai bine ce este.Multa sanatate!

Ella,please imi trimiti si mie reteta de budinca cu orez?

Ce fel de ceai le mai dati bebelusilor vostri?
Rares prefera ceaiul de fructe de padure(fructe uscate)dar nu stiu daca e indicat in cantitati mari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Andre_ea, bine macar ca sunteti in mediul vostru, poate ajuta Dumnezeu si trece odata pardalnica asta de raceala.

Brianamica, sper sa aveti vesti bune azi.

Fetele, m-ati bagat in ceata cu carnea de miel. Ma gandeam sa profit acum ca e proaspata carnea si sa fie si asta introdusa. Mie personal imi place si nu mi-a picat niciodata greu, dar eu o mananc intotdeauna doar ca friptura cu salata verde.
Eu i-am dat pana acum pui, vita si curcan. Cu pestele mai astept putin, iar la ficat nu ma gandesc prea curand.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Palmyrah, din ce stiu eu furunculul este ca un maaare cos ! cu puroi in varf (la final).

La ea este umflat tot obrazul si gatul. Obrazul este atat de umflat incat zici ca are o mingiuta in interior.

Nu cred ca la un furuncul ar arata asa !

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by brianamica

Palmyrah, din ce stiu eu furunculul este ca un maaare cos ! cu puroi in varf (la final).

La ea este umflat tot obrazul si gatul. Obrazul este atat de umflat incat zici ca are o mingiuta in interior.

Nu cred ca la un furuncul ar arata asa !

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

Vai de mine,mititica de ea,imi pare tare rau!
Eu intelesesem ca doar o portiune mica e imflamata!
Multa sanatate si putere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Andre_ea sa aiba insanatosire grabnica Tudor! in budinca daca nu folosesti zahar, pune o lingura de orez cu banane de la Hero! paula o mananca cu mere dulci si banane... stai ca apar caisele si piersicile! daca gasesti nectarine poti folosi!

Brianamica, sa scapati cu bine si tu sa fii tare! te imbratisam !

Albinutzza, am vorbit cu Iulia si e bine... dar a plans putin. eu pot sa-mi fac mai linistita curatenia generala! rusii mi-au mai intarziat si mie... dar ce-ti doresti aia sa fie!!!

palmyrah, trimit PM cu budinca si lucrez la o brosurica cu papa ptr bb si mai maricei!

Simona, ai grija de tine si de puiul tau si daca nu mai e cale de intoarcere... sa ai parte de rabdare, tarie si putere!

ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizetta spune:

Ne inscriem si noi in lista FRANCESCA ANDREEA - 1 IULIE 2005

Mergi la inceput

Irda sa-ti traiasca Daria frumushica! la multi ani cu sanatate si fericire!

Irinabungau, La multi ani! Ioana sa fie fericita, sanatoasa cu asa mama deosebita! ce mai faceti voi?

la multi ani! tuturor celor nascuti in 12 si 13!

ella2000 si printesele

Mergi la inceput

noi am fost la trei dr.ieri, asa pentru linistea mea, dar nici unul nu a zis ca ar fi ceva la plamani! la Pedi II, la Pedi III si in Policlinica de copii... daca toti s-au inselat ? azi nu mai facea zgomotul acela dubios si nici aseara! i-am facut infuzie... am dus-o la aburi in baie! si cam atat! nu tuseste, nu muculetzi,,, nik! Doamne ajuta!

ella2000 si printesele

Mergi la inceput