Bebelusi de iulie-august 2005 (96)
Raspunsuri - Pagina 7
OanaNG spune:
La multi ani scumpii mei nepotei!! Sa cresteti mari si cuminti, ca frumosi sunteti 
La multi ani si celorlalti bbi nascuti astazi!!! Sa le aduceti numai bucurii mamicilor voastre care va iubesc atat de mult!
Am vorbit cu Laura astazi si i-am transmis urarile voastre; va multumeste foarte mult si va transmite 
Ultimele aventuri ale gemenilor din ciclul "viata la tara":
Rares - l-a pus mama-sa pe jos, pe o paturica, sa se joace si l-a lasat singurel 5 minute. Cand s-a intors l-a gasit "negru"
: dragul de el gasise o cutie cu crema de pantofi si se unsese bine de tot pe maini, hainute si, evident, pe fata. Citez din Laura: "am lau repede aparatul, i-am facut vreo 10 poze si dupa aia l-am bagat cu capul in lighean".
Bianca - s-a trezit ieri dimineata la 4, a pedalat putin din picioare, a aplaudat de cateva ori si a adormit la loc, singurica 
Va doresc a aveti o zi frumoasa 
MONAI spune:
Palmyrah2002, ma sperii, eu ii dau fetei Zuzu, e tot de Albalact.
Fetele, mai am o intrebare pe care o rumeg de ceva vreme
. Carnea de miel se poate da la copii?. Am sa sun maine doctra sa o intreb, dar stiu sigur ca voi mai repede aveti informatia corecta
.
Sa auzim numai de bine.
Mona si
Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
Aldebaran spune:
Buna fetelor!
Multumim mult mult de tot pt. urarile de bine si pt. incurajari!
Noi suntem cam tot asa. Aris e vioi cum e intotdeauna insa tot mai "haraie" in piept si are nasucul infundat. Ii tot turnam ser fiziologic si ne luptam cu el sa-i curatam nasucul pt. ca pur si simplu nu vrea sa stea. Trebuie sa-l tinem cu forta. Sotul meu zice ca aude mai putin zgomot la respiratie, dar eu nu pot sa fiu sigura. Sigur, el este intotdeauna cel optimist si eu cea pesimista.E adevarat insa ca nu mai tuseste asa de mult. Maine mergem la doctor sa vedem ce zice.
Andre-ea -imi pare rau ca Tudor nu s-a facut bine inca, spuneai ca s-a curatat bine totusi, in piept. Sper totusi sa nu fie situatie de spital si sa se faca bine acasa! Ii dorim multa multa sanatate plimbaretului tau!
Briana - mai zi ce mai face Ana, ati scapat sau nu de spital? Si scumpicii tale ii doresc multa multa sanatate!
Mona - Despre Croatia nu stiu, dar daca vrei sa vii in Grecia, te sfatuiesc sa eviti luna august in care peste tot este nu numai f. aglomerat dar si preturile sunt ingrozitoare, aproape ca se dubleaza in unele locuri. Septembrie e mult mai linistit si mai ieftin, desi poti avea si atunci niste calduri ingrozitoare, in special daca vii ceva mai la sud.
In orice caz, pregateste-te pt. preturi destul de mari pt. ca in ultimul timp s-a scumpit totul f. mult.
Corina, mami de leutz blond si bb Aris (12.08.2005)
http://photos.yahoo.com/corinastp
caterina71 spune:
Andreea, Briana, multa sanatate puilor mici. Sper sa raspunda bine la tratamente.
Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)
www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...
Dianami spune:
quote:
Originally posted by MONAI
Fetele, mai am o intrebare pe care o rumeg de ceva vreme. Carnea de miel se poate da la copii?. Am sa sun maine doctra sa o intreb, dar stiu sigur ca voi mai repede aveti informatia corecta
.
Sa auzim numai de bine.
Mona siSara (16/07/2005)
Scumpii de noi
Mona, eu stiu ca e f. grea carnea de miel, chiar si pt. adulti. Acum nu stiu ce sa zic, in carti scrie ca se da dupa 3 ani.
Yasmari i-a dat puiului carne de miel, parca scria si reteta...poti sa o intrebi cum a reactionat.
Pupici si spor la pregatiri!

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame
caterina71 spune:
Anis, felicitari lui Ingrid pentru somnicul legat! Deja e fata mare, nu se mai incurca sa tot manance...
Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)
www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...
Aldebaran spune:
Mona - despre masa de seara, eu ii dau tot felul de combinatii de fructe pireut in care pun si ceva cereale, ca daca ii dau ceva mai consistent nu mai bea laptele de mai tarziu ca e taare mofturos. De ex. ieri i-am dat banana cu avocado, dar ii dau si cu mar, para portocala, pruna, in general la fructe nu face fite.
Fetele, am si eu o intrebare:Pot sa ii pun nitel unt in pireutul de legume, doar doar mi l-o accepta?
Corina, mami de leutz blond si bb Aris (12.08.2005)
http://photos.yahoo.com/corinastp
emaaimee spune:
Andreea-multa sanatate puiului si sa dati peste doctori competenti
Briana-cum e fata?o 
eu am dat fetei miel&legume la borcan.pe aici se da miel la copilas si eu ma gandesc daca am sa ii dau facut,cred ca ii voi da.
si eu stiu ca trebuie evitate lunile f calde:iulie obligat ca e cuptor![]()

de fetita
cu funditaUite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
acusor spune:
Corina, eu de la o vreme numai unt ii pun in piureul de legume. Miroase mai bine si-l mananca mai bine.
In schema data de dr. am voie sa-i dau de la 5 luni ulei si unt.
Pupici 
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem
emaaimee spune:
uram sarbatoritii zilei

mi-a ramas gandul la budinca Ellei cu orez,fructe si zahar caramelizat
Oanei ii curg balutele tare si aseara mi-a suspinat si in somnic.plus ca se trezea intr-un plans...of ce noapte naspa
.

de fetita
cu funditaUite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII