Bebelusi de iulie-august 2005 (96)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Gesi, SUPEEEEEEERRRRRRRR a iesit apartamentul!

Monai, vazut fetita frumoasa...

Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)

www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

quote:
Originally posted by MONAI

, eu mi-am dat seama dupa mesajele tale ca nu e problema daca vine barza, eu chiar te pregateam sa nu fi dezamagita daca nu se intampla asa.

Sa stii ca intr-un fel as fi dezamagita, dar m-as bucura sa fie cu barza. Pana la urma, cum o fi, e bine

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' mic 7-12luniwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'

Am crescut atat de mult

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Anis, asa stiam si eu, deci am avut dreptate. Mai asteptam

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' mic 7-12luniwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'

Am crescut atat de mult

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Monai pt grecia ,categoric luna septembrie, spre sfarsit..atunci temperaturile sunt cam la 28-30 de grade.In plina vara e prapad de cald si pt noi oameni mari.Eu mi-am luat teapa odata cu iulie si dupa nu ma m-ai prindea nimeni deat in septembrie.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Albinutzza sunt experta in probleme ginecologice sa zic asa..la cat am umblat ca sa iasa bebe..cunosc mai tot...as putea sa ma apuc de facultate

As fie cu noroc!daca te stii ca ai prestat cand trebuia ,in perioada fertila ...hai sa vine fetita

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Joker ma bucur ca te-a ajutat madam.Pupici Iedului.

Mergi la inceput

LA MULTE LUNI BEBELUSILOR NASCUTI PE DATA DE 13!!!!!!!sa CREASCA MARI ,FRUMOSI SI SANATOSI

Mergi la inceput

HAI CA am si eu limbaritza

Am dormit azi noapte 6 ore fara sa ma trezeasca Ingrid.Adica de la 3 noaptea ,pana la 9 si un pic cand s-a trezit.

La cat mai multe .Sper sa o aduc sa doarma toata noaptea...pt ca pana la 3 s-a mai trezit ,dar clar pt a fi langa ea..atat vrea.

Sa vedem daca reusesc s-o fac sa suga doar dim si seara.Ca de ex, dimineata asta a mancat un mar fara probleme ,DOamne ajuta ,dar a supt putin,ultima data supsese la ora 3.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Anis, frumoasa foc Ingrid! Si deja ajunge la volan, acu pleaca si cu masina...

Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)

www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

La multe luni, RARES MIHAI si BIANCA ANDREEA! (Laura25)
La multe luni, DARIA MARIA! (Irda)
La multe luni, IOANA ALEXANDRA! (irinabungau)
La multe luni, DINU! (gyly)

Sa cresteti mari si sanatosi!

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Mergi la inceput