Bebelusi de iulie-august 2005 (96)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joker spune:

[font=Comic Sans MS][limegreen]BUna dimineataa....am cazut si eu din pat!!!

Albinutzza, daca e sa fie, sa fie intr-un ceas bun!!Cu cuc.....si sa fie fetita, ca sa aveti tacamul complet...

Andreea, daca vrei numarul de care ti-a spus Anis si nu o vezi on line da un buzz la mine, mi l-a dat si mie...

Anis, multumesc, finuta s-a dus acolo si e super bine.Tipa e super de treaba...Simpatic fotomodelul, dulce foc dar nu o obisnui cu masina de pe acum ca s-ar putea sa nu mai ai loc de ea cand mai creste

Diana, spor la invata si tie...stiu ce inseamna...daca ar avea ziua 48 de ore..superbebelusa dulcica si scumpa.

II place ca am inceput si noi sa ne periem coltisorii...

Anis, chestia cu ariciul e tare, si eu o patesc de la un timp...al meu Ied s-a prins si de chestia cu siretul de la caciulita si trage de el, scoate caciulita-frumos era cand erau minus x grade afara si mandretea mea de flacau rasarea cu cheliuta goala

Pupacim toti bebelusii bolnaviori si le uram sanatate si putere multa mamicilor...

Acusor, lasa ca ii trece sotului supararea...

Cuscra, am vazut pozele cu nora..dulcica foc, Edut a ras de s-a prapadit cand a vazut-o imbufnata

Briana, ce s-a intamplat?NU am avut timp sa citesc din urma..oricum sanatate multa si sper sa nu se ajunga acolo...micuta dulcica si mamica ...

Simona, mai scriu o data id-ul meu de mes..cand ai chef de vorbit...marin_a_i...e pe yahoo...multumesc ca te gandeai la noi si la problemele noastre, fara sa spui nimic...poate ar trebui sa invat din ce faci tu..dar nu stiu daca intra in capul meu sec...

Un lucru iti spun sigur, de luat copilul NU ARE CUM SI NU VA AVEA VREODATA CUM!!!Pentru alte detalii de gen iti stau la dispozitie
Pupam micutul bolnavior..daca va internati spuneti unde, poate trecem pe la voi...

Andreea, daca te hotarasti sa te duci la Budimex da cu buzz-ul daca ai nevoie de ceva...si eu si Acusor stam aproape[limegreen][font=Comic Sans MS]

Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/album?.dir=/fdd2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Yasmari, multumesc de compliment, esti o draguta (mi-as dori mult sa va vad in poze, in ciuda faptului ca am citit despre grijile referitoare la publicarea pozelor pe net). Iti spun sincer ca de multe ori sunt de un pragmatism iesit din comun si in plus sunt foarte independenta din fire, dar amestecul asta cu romantismul de care spuneai ma fac irezistibila in fata sotului.
Cat despre jocurile cu Sara, pur si simplu nu mai stiu ce sa inventez, jucariile nu o mai atrag deloc, mult mai interesante sunt sosetele, fermoarele, panglicile si prin urmare trebuie sa ma adaptez. Oricum, de cand am rezolvat problemele cu somnul altfel e viata noastra.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Andre_ea, tin pumnii sa se faca Tudor bine cat mai repede.

Simona, m-am tot gandit la tine si sper din suflet sa depasesti aceasta perioada. De cand o am pe Sara am realizat ca un copil e o mare minune, chiar daca relatia din care a rezultat esueaza. Eu imi permit sa-ti mai spun o parere personala, de altfel foarte generala. La divort e normal sa se ajunga atunci cand persoanele implicate nu se mai iubesc, deci oricum juramintele initiale au fost incalcate. De fapt, e suficient ca una din persoane sa nu mai iubeasca, ca atunci si celeilalte ii trece rapid din cauza purtarilor in consecinta. Prin urmare, daca crezi ca sunteti in situatia asta, pleaca fara sa privesti in urma si ai sa vezi ca toate se vor aseza si aranja intr-un tarziu.

Sa auzim numai de bine.

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

LA MULTE LUNI ! bebeilor aniversati in aceasta saptamana! Sanatate multa, veselie, pofta de mancare, somnic linistit!

Iertare, iertare, n-am mai aparut ca am iesit afara cate 6-7 ore pe zi... Iar ieri cand vroiam sa vin sa mai vorbim, o venit socrela la nepoata... Si daca stateam la calc, ar fi crezut ca asta fac eu toata ziua... asa ca m-am lipsit... Fug sa citesc , ca am mult de recuperat.

Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)

www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Mona, mie nu mi-a intraziat de cand mi-a venit, dupa ce am nascut, tot la 28 zile. Dar toate au un inceput. Pana la urma, e cum vrea D-zeu, si daca El vrea sa fie acum, nu-i problem, noi ne bucuram

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' mic 7-12luniwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'

Am crescut atat de mult

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Albinutzza , fiindca zici ca sunt doar 2 sapt, doar testul de sange de sarcina poate vedea clar.Du-te o fuga si fa-ti Beta Hcg.

SA fie cum vreti voi

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

, eu mi-am dat seama dupa mesajele tale ca nu e problema daca vine barza, eu chiar te pregateam sa nu fi dezamagita daca nu se intampla asa.

Sa auzim numai de bine.

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Hristina, vroiam sa-ti raspund, da' mi-am tot uitat. Si noi mergem cu fata in Croatia sau Grecia. Problema mea e ca nu stiu ce perioada sa aleg. Am citit undeva ca pentru copii mici cele mai bune luni sunt iunie sau septembrie. Ati auzit si voi de asa ceva?

Sa auzim numai de bine.

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

LA MULTI ANI BEBELUSILOR NASCUTI PE 10,11,12,13 !
Sa cresteti mari,sa fiti sanatosi si sa ne iertati pentru intirziere,dar eu sint la serviciu si intru mai rar!
Un pupic special pentru Bianca si Rares!Abia astept sa ne vedem!

SIMONA,sa stii ca sint cu sufletul alaturi de tine si te rog sa ai grija de tine si de Mario;imi pare sincer rau ca o persoana atit de deosebita are asa niste probleme,dar sper ca viata le va rezolva pentru linistea ta si a baietelului tau!pupici dulci de tot si toata dragostea noastra!

Briana,cum se simte fetitza ta ?

Oana,Eva ,cum se simte ?

Andreea,multa sanatate si aveti grija de voi.Poate reusesti sa vii seara acasa,sa nu stati in spital!

Albinuutzza, sa dea Dumnezeu sa fie asa cum iti doresti!

Diana,spor la invatat si multa putere!

Pupici dulci si multa sanatate la toti copilasii bonaviori si multa putere mamicilor!
Felicitari pentru dintisorii noi aparuti,pentru noile cuvinte din vocabular si pentru copilasii care merg deja in picioruse!
La noi ploua de rupe pamintul si stau si ma intreb cind voi reusi sa sterg geamurile si sa fac curatenie serioasa in casa pentru Paste;

Rares e mai binisor cu bubitzele,aproape 90%au cazut,in schimb de la un iaurt ALBALACT s-a stricat la burtica si are scaune foarte dese.
S-a mai reglat un pic de aseara,dupa ceai de menta,smecta,orez cu morcov,piersici cu mar si morcov...mi-e asa de mila de el,trece din una in alta;e si rosu rau la funduc de la cita kk a facut!

Mergi la inceput

Se pare ca iar m-a apucat limbaritza, fie-mea doarme de 1 h deja si de fapt am o groaza de treaba.

Mai, fetili, am primit cateva raspunsuri referitoare la masa de seara(Ella), dar as mai vrea. Please!
Eu ii dau asa:
-dimineata: fructe
-pranz: legume cu carne sau galbenus, iaurt
-seara: legume sau mamaliga, iaurt, branzica(cu de-a sila).
Eu nu-i pot da fainos din cauza "siluetei", prin urmare nu consumam cereale decat foarte rar(si mamaliga ii dau 1 data pe saptamana, de pofta)

Sa auzim numai de bine.

Scumpii de noi

Mergi la inceput