Bebelusi de iulie-august 2005 (96)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Diana, multe fete de aici ti-au spus ca esti perfecta pt pediatrie, si uite ca acum singura spui...bafta, sper sa faci alegerea buna pt tine

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' mic 7-12luniwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'

Am crescut atat de mult

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Andreea, multa sanatate, imi pare rau ca ai ajuns aici, dar poate e mai bine. Sa va intoarceti cu bine, si asteptam vesti de la voi

Briana, ce face Anutza, cum e? Cum a trecut noaptea????

Bondariciu' mic 7-12luniwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'

Am crescut atat de mult

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Offff, Andre_ea. Multa sanatate lui Tudor. Sa se faca bine cat mai repede. Daca ai nevoie de ceva cat stati in spital, spune-mi, eu stau aproape de Budimex si vin repede la voi.

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Albinutz, ai vreo veste sa ne dai?

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Neatza!
Andrea pupici lui Tudor. Ce ati patit mai copilasi ca innebuniti mamicile! Pupam bolnaviorii sa le treaca si mamicile sa aiba putere.

Simona ma bucur ca esti inconjurata numai de prieteni care te sustin si-ti sunt alaturi. Inclusiv parintii. Mama mea l-a cunoscut pe tata in clasa a VIII-a si s-au casatorit la 25 de ani. In toti anii astia tata era catelus dupa mama. Ea nu-si imagina ca se va casatori cu el. Dar in primul an de casnicie a inselat-o cu o amarata de muncitoare jegoasa de pe santierul unde era el inginer...si au urmat multe....si mama a inghitit tot. A ramas iar gravida si tata i-a zis ca le ajunge o gura de hranit, adica eu, si a trebuit sa faca avort. Era sa moara pe o masa de bucatarie. Dupa 15 ani tata a plecat definitiv lasand totul. Eu eram fericita ca am scapat de batai (capatam pana picam si mama nu intervenea). Pe ea nu a pocnit-o, dar a facut altele...
Asta-i omul nu ajungi sa-l cunosti niciodata. Familia socrilor e exact invers: pasnica, iubitoare cu doi copii crescuti exemplar.

V-am stresat deja. ironic e ca acum am reluat legaturile cu tata, care-i recasatorit si are un copil de 5 ani. Mihai nu poate intelege cum a fost si s-a legat de el.

S-a trezit Danutu meu. Ma duc sa-l imbrac si sa-i dau papa. Lui ii plac mult cerealele Bebelac.

Noi o asteptam pe mama

mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)

albumul lui Dani
piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Zboara vreo barza peste cuibul nostru de cuci? ? Tu esti vizata?

mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)

albumul lui Dani
piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Simona, sper sa fie bine, si vad ca deja ai demarat, si asta e bine. Daca stii ca asa e bine pt voi, mergi mai departe. Eu iti doresc putere si forta sa treci cu bine peste toate.

Am crescut atat de mult

Parintzi de bondarici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Andreea nu la Budimex.Daca esti pe faza da-mi un PM sa-ti dau nr dr pediatre de la spt IRZA.Macar sa te duci unde sunt dr buni, ca in rest peste tot e mizerie.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Fetelor, am facut testul, si e negativ, dar ciclu tot nu a venit. Vroiam sa intreb fetele de specialitate cum e cu hormonul HCG ( nu mai stiu cum ii psune exact, parca asa) cand e el mai "activ", ca stiu ca exista o per, cand atunci se vede exact daca sunt sau nu. Stiu ca si la Luca am patit la fel. Mi-am facut o mie si una de teste, si toate negative, si in final, la cam o luna de la act, a iesit pozitiv. La noi acu sunt doar 2 sapt

Am crescut atat de mult

Parintzi de bondarici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Salutare, gagici!
La noi vremea e tot urata, dar nu s-a intamplat nimic din ce-au anuntat autoritatile locale, care de data asta au facut exces de zel. Ieri dupa-masa am fost toti 3 la cumparaturi alimentare si Sara s-a descurcat foarte bine. Intr-un magazin erau vreo 4 iepurasi vii, intr-un loc frumos amenajat si nu va spun ca am stat o groaza de timp sa-i urmarim, Sara ar fi vrut sa-i atinga, nu mai stia dupa care sa se uite.

, eu iti spun din experienta proprie ca in perioada asta menstruatia e tare dereglata, mie ultima data mi-a venit dupa 6 saptamani, dar eu am stiut sigur ca nu e sarcina, desi sotul i-ar face cat mai des o surioara Sarei.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput