Bebelusi de iulie-august 2005 (96)
Raspunsuri - Pagina 14
valcampan spune:
Ella vreau si eu retete.
Anis eu i-am dat deja lui David spanac si urzici si i-au placut tare mult ba chiar si cite o frunza de salata mai rontaie citeodata sau ardei gras. Incearca si tu sa-i dai lui Ingrid si parerea mea e ca ai cea mai faina fetita !
(Daca ai fi avut un baietel poate n-as fi afirmat ca ai un copil frumos pt ca orice cioara ... stii tu
.
Mamici adineauri am vorbit cu
si din pacate barza mai intirzie , i-a venit menstruatia 

.
Gesi si eu tot cu contabilitatea ma ocup caci de sunt economista.De stiam eu cit de mult timp se sta la birou pt a temina o balanta lunara si cite tb sa pun la punct mi-as fi ales o alta meserie. Acum nu mai am rabdare sa invat alta meserie. A mi-am adus aminte ca vorbeam de meserii Felicitari Diana pt decizia luata ! O sa-ti placa mult sa lucrezi cu bebei stiu eu ce stiu.
Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005
andre_ea spune:
quote:
Originally posted by hristina
Andre-ea, multa sanatate lui Tudor! Se va face repede bine si va fi din nou vioi si strengaret!
Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos
Multumesc, Kasi!

Vioi a fost tot timpul copilul. Nu l-am prea lasat pe jos acum cu raceala asta. Si cum il pun putin in picioare tinut de maini, fuge ca din pusca. Ii place tare mult sa mearga.
Andreea, mami de
Tudor - 10.08.2005POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE
andre_ea spune:
Acum sa ma laud ca baiatul meu, pe langa atlet, este si destept. A invatat unde e mama si unde e tata.
Azi l-am invatat si unde e mingea. Astfel ca am realizat ca eu sunt o mama prea putin vorbareata si de asta nu stia copilul. Trebuia doar sa ii repet de mai multe ori. Mami e 
Tot azi am observat ca din gingie a iesit si D4
. Fara prea mult scandal.
Andreea, mami de
Tudor - 10.08.2005POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE
andre_ea spune:
Anis, problema cu adormitul la san o am si eu. Imi pare rau ca nu l-am invatat sa doarma singur pe la 5-6 luni. Acum si daca incerc n-am sanse ca se ridica in picioare si plange stand in coltul patului de unde are mai multa vizibilitate spre usa. Cum sa-mi adoarma in picioare?
Daca gasesti solutia zi-mi si mie.
Andreea, mami de
valcampan spune:
Urez si eu multa sanatate bebeilor bolnaviori. Ma gindesc si la mamici caci nu le e usor, sper sa primiti ajutor din partea rudelor si sa aveti incredere in instinctul matern. Am stat si eu doar o saptamina in spital cu David daca va aduceti aminte atunci cind a implinit 6 luni. Si ii aparuse la un moment dat o eruptie pe piele din cauza caldurii iar toti doctorii si asistentele spuneau ca e rujeola. Am sustinut cu tarie ca nu e chiar asa pt ca pur si simplu asa simteam eu ca nu e nici un motiv de ingrijorare. Si bineinteles instinctul matern nu a dat gres si i-a trecut eruptia in citeva ore dupa ce am oprit caldura in salon. Oricum e tare rau sa ai bebelul bolnav sper sa se insanatoseasca toti repede !
valcampan spune:
Acum sa va spun ce mai face puiul meu acum la cele 8 luni : alerga cu premergatorul prin tota casa, a rupt deja jaluzeaua din sufragerie, isi baga nasucul peste tot, o urmareste mereu pe bunica lui iar seara cind ma vede plinge daca plec din camera. Vorbeste din ce in ce mai mult, papa tot ce i se da si e un nazdravan tare dragalas.
In numele lui David si al meu multumesc si eu pt toate urarile de bine adresate de voi cu ocazia implinirii a opt lunisoare. Ma retrag acum caci s-a trezit piticul si vreau sa-l adorm.
svety spune:
Andreea felicitari puiutului destept
. Oare cum ne dezvatam copii sa adoarma la san? Il si vad pe Dani student fugind seara la mami..."Hai ma la o bere" "Nu ca mi-e somn, fug la mami"
. Felicitari si pentru D4. Noi nu ne putem lauda inca. Nici nu spune mama. DE CEEE? Ihi, ihi, ihiiii (ma smiorcai).
Ella si eu as vrea retete de papici. Vad ca ai multe cereri, dar daca nu ma uiti, trimite-mi si mie. Aaa! si cea de budinca de orez.
Anis multumesc! Habar n-ai de ce, nu? Multe am mai invatat de la tine. Chiar daca nu scriu tot timpul - viteza cu care se deruleaza aici e f. mare - va citesc zilnic. I-am dat spanac cu usturoi si i-au placut grozav.
Gesi dai masline la bebe? Nu-s prea sarate? Te intreb si eu: ce cascaval?
Simona, mai povesteste si de Mario-pui ca asta-i bucuria ta! Lasa necazurile ca te ajuta Dumnezeu cu ele.
Briana noi suntem cu gandul la voi si ne rugam sa se faca bine Ana, cat mai repede. Uite un pupic de la DANI PENTRU ANA 
FETELOR, am 3 intrebari:
1. ce browser aveti ca eu am FireFox dar nu pot folosi culorile aici cand scriu. InternetExplorer suks si l-am desfiintat.
2. de cand dam paine? Sa nu aruncati cu rosii in mine dar eu i-am pus bucatele in spanac si i-am mai rupt din paine cu unt.
3. totusi daca e pofticios pot sa-i pun pe limbuta ce mananc? Vin Pastile, mergem la socrii, vreo 20 de persoane, multa mancare...CER SFAT. Oricum o sa-i pun si lui farfuriuta cu papa.
Si inca una de bonus: sunt borcanele cu curcan, pot sa-i dau? De PAsti voi lua cateva borcanele ca acolo (la socrii) va fi buluc in bucatarie, dar are micounde si mi-e usor.
Atat. Ba nu SUNTETI CELE MAI BUNE PRIETENE ALE MELE

mami
de dani
cici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani
piticii lui Danutz![]()
www.dropshots.com/svety" target="_blank">filmulete
Simonaci79 spune:
Oana- imi pare tare rau ca ai parte numai de dr din astia! Pe de alta parte e bine ca nu mai are feba, sper sa va treaca si umflaturile si sa fie bine fata ta!!!!!! Multa sanatate si refacere rapida, si sa nu mai aveti neboie de dr aia ciudati! Ai dreptate cu tratamentul, ca daca ar fi rubeola nu ar tb dat nimic asa ca nu arde, decat daca Doamne fereste apare ceva nou, ceea ce nu va fi cazul!!!!
Ema- si Mario a mai inghitit cateodata bucati de servetel si nu a patit nimic! De la pat....noi nu am avut dinti pana de curand, asa ca... nu avea cum! Insa a rupt buc de la desenele de pe perete si cred eu ca a inghitit si niste plastic- cauciuc, si tot nimic! Sper sa nu aveti nici voi probl, ca nu ar avea de la ce! Riscul este sa nu se inece si nu e cazul!!! Pupici! Lapte nici Mario nu bea decat max 500 cu chiu cu vai! Nici nu cred ca exista un bb care sa bea 700-800 ml pe zi, adica in 2 mese ma refer! E drept ca mai sunt zile cand ii fac orez cu lapte si daca il pun si pe ala ajung la 600 dar nu zilnic! Eu stiam ca tb sa fie echivalentul a 500 ml de lapte (incluzand branza, iaurtul, etc)
Anis- nu am nici o idee cu adormitul seara, pt ca eu dandu-i lapte muls nu am avut cum sa-l obisnuiesc asa si intr-o seara am desc dn intamplare ca daca il las sa se smiorcaie un pic adoarme singur! (a se nota! Smiorcaie, nu il las sa urle, ca mai rau face si ii piere somnul!) Si el doarme cu degetelul in gura, metoda descoperita de el la 2 luni!!! Am vazut azi ca a adormit fara deget! Adica dupa papa de dim, voia sa ajunga la o boxa de lg patul meu,, il trag de picioare inapoi si vad ca sta cuminte. Ma ridic si ma uit la el: dormea!!!! Dupa masa de pranz il pun iar in patul meu sa ne jucam. Ia o jucarie in mana da cu ea de 2 ori de pat si pauz. Ma uit iar, dormea! Adoarme asa, jucandu-se! Acum seara desi ii era somn, l-am pus in pat si a inc sa planga. L-am luat putin in pat cu mine, a stat cumintel si a dat semne sa adorma, l-am dus in patutul lui si in 20 sec dorma iar fara deget. De s-ar dezvata, ce bine ar fi!!!! Eiii, m-am lungit, ideea mea era ca el a inv singur, si poate si Ingrid cand va fi pregatita o va face! (am vaz ca mai sunt copii pe aici care deodata au inc!)
Simona mamica lui
Mario 22.07.2005
Poze Mario Gabriel
Simonaci79 spune:
Adana- imi cer scuze ca am inteles gresit, sper sa nu te fi suparat pe mine!!!!! Asa am inteles eu, din viteza cred! Atunci pupici, si cum ai putin timp treci la povesti! Cu papica (sper sa nu fac iar un pocinog!) si copilasii nostri au acceptat mai greu papa! Eu am inceput diversificarea la 4 luni si abia la 6 a inc sa accepte mai multe si sa pape bine. Si pana la 8 luni papa numai fructe si legume. La 8 luni a inc sa pape si spanac, aiurt cu fructe, etc! Asa ca mai aveti timp, rabdare cu ea sa ai! Pofta buna si sa papati de toate! Inca o data scuze pt incurcatura!
Simona mamica lui
Mario 22.07.2005
Poze Mario Gabriel
Simonaci79 spune:
Andre_ea- multumesc mult! Asa sper si eu! Pai sa va mai spun una? Recenta! Azi cum v-am spus a plecat in Bulgari si mi-a lasat bani sa iau taxi daca tb sa merg la dr cu copilul!!!!! Si nu a dat nici macar un tel sa vada ce mai face!!!!!!!!! Si mai si zice ca vrea sa-l creasca singur!!!! Multumesc pt incurajari!
Simona mamica lui
Mario 22.07.2005
Poze Mario Gabriel