Bebelusi de iulie-august 2005 (96)
Raspunsuri - Pagina 13
Simonaci79 spune:
Andre_ea- ma bucur ca sunteti mai bine si ca ati scapat de spital!!!! Sanatate multa! Si rapida!!!!
Cristina- eu ii dau inca cel de la Humana pt colici, dar cand il termin (mai am jum de cutie) trec la unul cu macese si alte fructe. Sper sa-i placa!
Ella- multumesc mult! Nu mai e nici o cale! De ex azi a plecat in Bulgaria pana duminica, ca l-a solicitat seful! Ce daca copilul e bolnav si masina in service? L-am intrebat ce fac daca e mai rau si tb sa merg la sp si mi-a zis "iei si tu un taxi!!!" Sper macar sa nu fie cazul si sa fie bine!!!!!! Pupici pt Iulia suparici si pt tine sa treaca mai repede dorul!!! Iar cu dr, hai ca nu s-or fi inselat toti! O sa fie bine! Pupici si sanatate!!!
Lizetta- bine ati venit! Sa fiti sanatoase si fericte! Asteptam mai multe date despre voi!
Anis- ma bucur ca sunteti bine! Si ce meniu veti avea.....iam iam! Pupici si pofta mare! Si lasa fata daca e activa ca o sa le faca ea pe toate!!!
Briana- felicitari pt steluta! La mai mare!
Gianina- sanatate multa si tinem pumnii sa nu ia si puiul tau! Mario nu a luat de la mine dar a facut rosu in gat de la apa mai rece!!!!
Ema- va multumesc mult de tot si apreciez mai mult decat credeti ca sunteti alaturi de mine. Insa nu as vrea sa monopolizez forumul cu problema mea, ca in fond nu are nici o leg cu toti bebelusii minunati de aici!!!!! Imi pare rau ca am deschis subiectul dar voiam si eu sa ma descarc si pe voi va simt aproape!!! Pupici multi!
Gesi- Doamne ce frumos ai mai scris tu!!!! Chi9ar m-ai bine dispus si pe mine! Iar fetita ta....din ce descrii este o bombonica! Chair ca ar mai tb sa-ti dea si o mana de ajutor! Ma bucur ca ai si un sot asa de bune, ai dreptate, nu toate avem acelasi noroc! Dar eu ma multumesc cu gandul ca macar am un copil extraordinar si este suficient! Ce m-as fi caut fara el sa am pt cine sa lupt???? Iar cum descrii tu ce papati, oparca ati fi copilasi mari! Felicitari si pt papa si pt mama si alte multumiri!!!!!! Felicitari pt asa copilas!!!!
Si ca tot veni vb de asta va pup ca tb sa-mi trezesc copilul si sa ne apucam de papa ca nu mai doarme la noapte! Off, tb antibiotic la 8! Fug!!!!
Simona mamica lui
Mario 22.07.2005
Poze Mario Gabriel
andre_ea spune:
quote:
Originally posted by Aldebaran
Fetele, am si eu o intrebare:Pot sa ii pun nitel unt in pireutul de legume, doar doar mi l-o accepta?
Corina, mami de leutz blond si bb Aris (12.08.2005)
http://photos.yahoo.com/corinastp
Sigur ca da. Sau pune ulei de masline. Pofta buna leutului!
Andreea, mami de
Tudor - 10.08.2005POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE
andre_ea spune:
Simona, mi-au dat lacrimile cand ti-am citit postarile. La conditiile pe care le povestesti, cred ca ai luat cea mai buna decizile pentru tine si pentru Mario. Dumnezeu sa iti calauzeasca pasii in continuare!
Andreea, mami de
Tudor - 10.08.2005POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE
adana.9 spune:
buna mamici,
am intrat si eu sa va salut. de citit ce s-a scris pana acum...n-am reusit. aveti o viteza ametitoare. dar am sa incerc, in limita timpului.
simonaci, vroiam sa-ti spun ca m-ai inteles gresit.
eu vorbeam de limitele mele nu ale deliei.
spuneam ca nu pot scrie despre delia atat cat au scris alte mamici pentru ca mi se parea muuuult, si cerea timp.
in legatura cu delia...sunt tare incantata, progreseaza minunat. se dezvolta tare frumos, este vesela, dulce si vioaie.
poate sa zic ca stam mai prost la capitolul mancare. eu alaptat-o exclusiv pana la 7 luni, si acum pare sa accepte doar fructele.
adana.9 spune:
imi spuneai sa nu-mi fac griji ca delia nu face atatea lucruri ca alti copii. si eu nu-mi aminteam sa fi zis/gandit asta. am recitit si m-am dumirit. am scris ca nu pot sa scriu atatea ca si alte mamici.despre asta a fost vorba.
hristina spune:
Andre-ea, multa sanatate lui Tudor! Se va face repede bine si va fi din nou vioi si strengaret!
Brianamica, sanatate Anei si va tinem pumnii! Sa nu fie cazul de taietura! Pupam obrajorul bolnavior!
Ella, vreau si eu reteta minune! Te rog, cand ai timp!
Victoria , mai nou, scoate din gurita, toata papica! Indiferent ce ii dau!
Ea scoate, eu bag la loc; si uite-asa, mancam in mii de reprize! De ce oare? Vi s-a intamplat sa faca bb asa?
Lizetta, bine ai venit in mijlocul nostru! Da-ne mai multe date despre voi! Sa facem cunostinta! Sa-ti traiasca fetita frumoasa! Sa creasca mare si sanatoasa!
Anis, cum ti-a zis sa-i pregatesti salata verde? La asa sugestii, trebuie sa uram: Pofta mare!
Gesi, felicitari pentru fila de jurnal! Excelent intocmita! Si pentru cumintenia si intelepciunea fetei! Pupici si voua!
Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos
andre_ea spune:
Fetelor, va multumesc mult pentru urarile de bine! Sunteti tare dragute. Ofer cate un pupic la toata lumea: Albinuzza
, Acusor
, Svety
, Joker, multumesc! nu a fost nevoie
, Monai
, Palmirah
, Corina
- sa veniti cu vesti bune maine, emaaimee
, Mari- nu e nici o problema ca ai uitat
, Ella
, Caterina
, Simona
.
Si un pupic dublu pentru Alisa si micuta Ana cea incercata 
Andreea, mami de
MONAI spune:
Simona, chiar ca nu ai de ce sa suporti astfel de vorbe
. Imi pare enorm de rau...
Gesi, fetita ta papa cascaval si masline?
Sa auzim numai de bine.
Mona si
Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
hristina spune:
Gesi, ce fel de cascaval ii dai fetei?
Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos
valcampan spune:
HEI va mai aduceti aminte si de noi ? As fi vrut eu sa intru pe forum mai des dar vin in continuare tarziu acasa. De luni pina ieri am ajuns numai pe la 22-23 acasa (ieri chiar la 24 noaptea )de ma intreba mama daca nu cumva mi-am gasit pe cineva .M-a bufnit risul cind m-a luat la intrebari si i-am raspuns si eu :" ce bine ar fi fost daca un barbat ar fi fost de vina " ca de m-a pocnit astenia de primavara
. Si pt ca a venit vorba de barbati Simona eu te felicit pt decizia luata. E chiar bine ales momentul acum cind bebe e mic si nu realizeaza prea multe iti spun asta din propia experienta. La inceput si eu am tras cu dintii de relatia cu tatal lui David, speram ca aparitia copilului sa-l schimbe in bine si pina la urma chiar duhovnicul la care mergeam amindoi l-a sfatuit pe el sa ma lase in pace , apoi nasii si rudele mele apropiate ma intrebau chiar de ce nu am renuntat la el de mai demult. Mario si toti ceilalti bebei , nici unul dintre ei nu merita sa creasca intr-o casa in care domneste zilnic scandalul si altele. Fruntea sus si sa vezi tu ce usurata ai sa te simti dupa ce procesul de divort se va finaliza. Daca te muti la parintii tai sa imi spui pe unde stau caci asa poate ne vedem mai devreme sau mai tirziu. a nu se intelege din vorbele de mai sus ca ma ceva personal cu barbatii . Doamne fereste sunt si ei la fel de buni si utili ca si femeile. Dar stiu si inteleg cred cel mai bine situatia Simonei si nu m-am putut abtine sa nu o incurajez si eu un pic.
Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005