Bebelusi de iulie-august 2005 (96)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

am si eu 2 bucati de dileme:
1)cica un bb de 9 luni trebuie sa pape cam 700-800ml de lapte/zi in afara de mancarica solida.fata mea nu cred ca suge atat.bb vostrii pap atat laptic?
2)si eu ii dau cutii cu minuni,printre minunile din cutii sunt cutiute de galbenele goale.am obesrvat ca a ros din eticheta cu dintii.deci mi-a mancat hartie.si mai roade si lemn de la tablia patutului.la gratii avem plastic special pt ca sa roada cu dintii si acolo nu are ce rontai lemn.dar tot se plimba pe patuc la tablia patului si rontaie ca un castor.Are ceva ca mi-a ros hartie si din patut?

si dra mea de ceva vreme cand vede sanii vine la ei ca sa suga.ma mai schimb eu de fata cu ea si vine la mine val vartej si ma apuca de tzatzica cu gurita chiar daca e in picioare,in fund etc

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

OanaC Eu atat iti spun, Asa a inceput la Ingrid eruptia de rubeola.

Emaaimee..tocmai pt ca trebuie sa ai grija cu dermatita eu as fugi de miel.Da tu faci cum crezi.Eu cand le-am dat bichonilor au facut indigestie crunta, de am ajuns cu ei la veterinar.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Oana-sanatate Evei.si Oana mea are niste bubite pe gat la spate,in spatele urechilor si spre umeri.si cateva pe fata.ganglionii nu sunt umflati si cica la ea e de la dermatita

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Anis-dermatologul mi-a zis ca pot sa ii dau miel.asa cum mergi tu pe mana dr tale,asa merg si eu.pana acum nu am avut probleme.si mi-a zis ca sfaturile sale in leg cu mancarea nu sunt univ valabile cum e si normal,daca descopar ca ceva nu ii prieste opresc.plus ca tu ai dat resturi de miel la catelusi.parca asa ai zis,nu?

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Emaaimee..da ,resturi de carne le-am dat la catei...ca altceva nu le-am dat.Sa speram ca va fi bine Oanei.
Si eu am sa o incurajez sa manance mai incolo, ca eu una nu ma ating de miel..poate fi el gatit si de Dobragea etc..ca mie imi pute groaznic.
Emaaimee..chiar azi de fata cu dr Ingrid a mancat o hartiuta, o eticheta cu pret de pe cutia cu crema.Asta e ..n-are nimik...o elimina cu kka.
Dr mea a zis ca trebuie sa bea minim 500 de ml asta cu tot cu lactate.Eu ce sa zic am trecut pe completare,dupa socul cu spitalul nu mi-am mai revenit din pacate, cu toate ceaiurile si berea bauta.

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Off...tot zic eu cu intarcatul..da nu-mi vine..dar daca nu-mi revin cu laptele n-am ce sa fac.

aaa.si ne ies ,nu stiu cand va fi incisvii de sus...da' tot e bine ca o fac usur usor sa doarma noaptea..azi noaptea am dormit 6 ore legate...asa ceva n-am mai prins de cand avea 3 luni.

Da-timi o idee, cum o fac sa adoarma seara altfel decat la san?? Ca nu reusesc ..aseara am incercat si n-a mers cu suzeta.

Mergi la inceput

mersi,anis.miel a papat acum o sapt jum prima data si nu a avut vreo reactie de la el.acum ce i-au iesit chestiile asteaca iar e cald la noi in casa,sper si eu sa nu fie altceva ca imi tot vin idei cand vad bb bolnaviori.

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Andre_ea- imi pare rau ca inca aveti probleme! Sper sa treaca repede! Multa multa sanatate si sa veniti repede acasa! Va tinem pumnii!

Svety- multumesc mult! Sper sa fie asa, pana la urma voi intradevar imi sunteti alaturi! Restul nu prea stiu, pt ca noi lucrand impreuna avem acelasi cerc de prieteni si nu stiu cu cine vor tine pana la sf. E drept ca e f imp sa am parintii alturi si sa nu imi fac probleme de bani sau casa.... Imi pare tare rau ca si tu ai trecut prin atatea, dar este mult mai imp dupa parerea mea cum te intelegi cu sotul, si inteleg ca la voi totul e bine, decat cu parintii, pt ca la parinti petreci un sf din viata si cu sotul restul.... si eu nu prea paream sa am o viata mai buna daca nu faceam pasul asta! Sper din suflet doar sa fie alegerea potrivita si sa nu regret nimic! Iti multumesc mult pt sustinere!

Albinutzza- multumesc mult! Nu stiu daca este mai bine, tot ce pot este sa sper si cel mai mult imi doresc copilul meu sa nu ma urasca mai tarziu pt pasul asta! Sper din suflet sa fie bine!!!! Iar tie iti doresc ce crezi tu ca este mai bine sau nu! Pupici si succes! Eu nu stiu din pacate sa rasp la intrebarea ta!

Monai- ce frumos v-ati distrat voi! Si Mario urmareste cu privirea si se intinde dupa toti cainii de pe strada si as fi tare curioasa sa vad cum ar reactiona daca i-ar atinge dar nu e cazul, ca sunt murdari si periculosi.... Deh, daca nu am si eu animal de casa.....

Joker- scuze ca te-am refuzat ieri dar nu stiam cine esti! Multumesc mult! Acum astept rasp tau de add sau nu! Ce sa inveti de la mine???? Sper ca nu ai si tu probleme? Eu....incercam sa uit alaturi de voi si de intamplarile frumoase din viata voastra!!!

Monai- si noi ne jucam cu snururi si sosete, bluzite, prosoape etc, i se par mult mai interesante. Dar ieri am descoperit o chestie interesanta! Am gasit o jucarie care a fost de mult pusa in alta parte si uitasem de ea, si i-am dat-o. NUmai cu aia se joaca, si azi la fel, nu s-a saturat inca. Cred ca secretul e sa-i dam jucariile pe rand, sa para tot timpul noi. Eu faceam gresala de a le pune pe toate in tarc si isi alegea el, in general robinetul de la calorifer, scaunul de masa daca era aproape...etc.
Cu privire la problema mea....daca nu l-as mai iubi ar fi mult mai usor!!!! Dar din pacate, dupa tot ce mi-a facut eu il iubesc mult mult de tot, insa el..... cateodata zice ca si el pe mine, alteori zice ca ma uraste si ii e sila de mine! EU m-am hotarat sa mpun punct aici tocmai pt ca Mario sa il poata uita mai repede decat ar face-o mai tarziu cand ar si suferi mai mult! Boala lunga moarte sigura! Multumesc mult!

Simona mamica lui Mario 22.07.2005

Poze Mario Gabriel

Mergi la inceput

daca sunt ca niste ciupituri,sau mici puncte roz,sunt de la transpiratie..asa mai are si Ingrid.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Cristina- multumesc mult de tot si tie! Nu stiu de mine...eu sufar mult! Insa puteti fi sigure ca voi face tot posibilul ca baietelul meu sa nu sufere niciodata si sa fie intotdeauna fericit! Sper din suflet sa reusesc sa-i ofer viata pe care o merita, pt ca el este un copilas atat de bun, cuminte si iubitor!!!! Multa sanatate puiului tau si sa scape repede de toate neplacerile!

Monai- si eu ti-am rasp cu masa de seara! Si Mario e dolofan dar mamaliga ii dau si orez, ca astea nu ingrasa asa de tare. Si nici nu s-a prea ingrasat de cand am inceput sa-i dau orez multicel!

Anis- ma bucur ca in sfarsit ati dormit si voi mai bine! Sper sa o tineti tot asa si sa dormiti din ce in ce mai mult, pana la tata noaptea! Si sa papati bine!!!!!

OanaNG- multumim pt vesti si pupam copilasii poznasi si dragalasi!!!

Monai si Cristina- si eu tot Zuzu ii dadeam pana sa faca iritatia aia urata de tot. De la asta o fi oare??????? Eu credeam ca de la para dar am scos totul preventiv! Kk prea moale nu face dar la fund e rau de tot! Parca acum au inceput sa se faca niste cojite, sa nu mai fie chiar carne vie! Sa nu-i mai dau deloc?
Mona- de carne de miel nu stiu, eu am mai zis, nu-i dau pt ca si mie mi se pare ingrozitor de grea, mie mi se face rau de la ea, asa ca nu-i dau nici lui pana cand s-o face mai mare!

Corina- multa sanatate puiului de leu!!! Sa nu fie probleme si sa scape repede de pompita!!!! Pupici! De unt eu am citi ca se poate pune cam 5g la 100 de papa, dar sa fie nesarat!

Yasmari- da, de la spanac fac kk tare verde!!!!! Eu pepene sau ananas nu i-am dat iar capsuni...bataita!!! Am inteles ca e unanim acceptat ca nu au ce cauta in alimentatia puilor mai mici de un an!!!! ma bucur ca nu ati patit nimic!

Ema- iar dinti????? Pupam micuta fetita dragalasa si chinuita de dintisori rai si incapatanati!!!!!

Briana- multa sanatate va doresc si sa nu ajungeti la spital, sa va treaca repede! Sa scape micuta Ana d eproblemele aste asi sa fie sanatoasa si fericita!!!!!!! Si tie multa putere sa poti sa o ajuti si pe ea sa treaca mai usor peste boala! Tu nu ai actvat PM-ul. Vezi la profilul meu mailul meu pe yahoo. Pe ala il fol. Daca nu il gas, mai scrie-mi odata si ti-l scriu! De fapt...numele de aici e id-ul de pe yahoo!

Simona mamica lui Mario 22.07.2005

Poze Mario Gabriel

Mergi la inceput