Bebelusi de iulie-august 2005 (96)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Lizetta, bine ati venit!

Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)

www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Lizetta ..BINE AI VENIT PRINTRE NOI.Da tu un PM la bbdeiulie_august, cu toate datele, sa te pot trece in listuta.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Lizetta, bine ai venit !!!

Asteptam noutati !

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Meyyy !!!

Voi vedeti ce frumoasa sunt !!????

Mai am o STELUTA !!!

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Brianamica, taman vroiam sa te felicit! Ana cum mai e? Ajungi acas pana vine dr. s-o vada?

Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)

www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giayan spune:

Buna mamici !!!
Noi nu am intrat de mult,ca nu am avut net.Vad ca s-au intamplat multe.
Eu sunt foarte racita si mi-e tare teama ca Ayan s-ar putea sa i-a si el .Pana acum nu a prezentat nici un siptom,sper sa ramana asa ,daca nu .Asta este ce pot sa fac ,ca nu am cu cine sa-l las si nici nu am cum sa il tin la distanta de mine,ca noi avem doar o singura camera.Sper sa fie bine.
Oricum am vazut ca sunt multi bebelusi bolnaviori ,ne pare rau sa ii vedem suferind.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

sanatate multa lui Tudor,ma bucur ca nu v-ati internat in spital.
Briana-cu placere,sper sa aflati cat mai repede ce are fatabravo pt steluta
Ella-bine ca ti-a mai trecut un pic dorul,cred ca ti-e tare greu.eu la budinca ta,asa ca daca poti sa imi trimiti si mie reteta.si nu mi-ar strica nici brosurica
bun venit Lizetta si Francesca Andreea
anis-ce sa zic,eu miel aleg sa ii dau,in rest am interdictie la tot ce ti-a recomandat dr tau in afara de ardei gras,conopida,praz.bine ca voi nu aveti dermatita si puteti manca tot ce v-a zis.
bb cu dermatita trebuie sa aiba precautii la mancare si astea date de dr tau sunt potential alergene,mai ales ca riscul de a dezvolta alergii alim la un bb care are dermatita e crescut.asa ca o sa incerc sa tin boala asta din frau intai din alimentatie si voi introduce alim potential alegene cat mai tarziu ca sa elimin riscurile pe cat posibil.
ficat de pui nu am interdictie,dar eu aleg sa nu ii dau pt ca stiu ca ficatul e o glanda si acolo se acumuleaza toxinele.
nu o sa fim toate la unison niciodata d p de vedere al mancarii sau in general.dar asta nu inseamna ca nu suntem un grup legat si ca nu ne pasa unele de altele,doamne fereste.suntem mamici si asta e cea mai mare realizare a noastra.ne dorim ca toti puii sa fie sanatosi si sa creasca mari fara problemute.si ne sfatuim si sprijinim unele pe celelate si e tare bine

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

sanatate si lui Andrei Ayan

Simona-inca o data intaresc ce am spus,suntem alaturi de tine.ma rog la Dumnezeu sa iti dea putere sa treceti peste perioada asta.imi pare tare bine ca ai persoane minunate alaturi care sa te sustina moral.

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gesi spune:

Buna fetelor!

Imi iau o pauza mica, ca muncesc de ieri de zici ca-s capiata. Ziua e prea scurta pentru mine. Ieri am inceput sa introduc din urma ian, feb,martie contabilitate in program nou, ca vreau sa schimb calculator si nu pot sa transmit automat datele. Am introdus doar la o firma si numai pe ian si febr. Binenteles firma cu rulaj mai mic. Merge super greu. In timpul asta fata misuna in premergator, iar eu trebuia sa-i spun intruna "nu e voie, nu, nu!" Spre surprinderea mea, a fost pentru prima oara ieri cand nu a trebuit sa ma ridic de pe scaun ca sa o indepartez de langa lucrul respectiv. Doar la unele lucruri (dosarele mele intinse pe masa) era mai insistenta...si dupa ce eu spuneam nu e voie ea insista: "eee", si eu "nu" si ea "eee" si baga si zambet sa ma topeasca. Strangeam din dinti sa nu vada ca imi venea sa ma prapadesc de ras si iar "am spus nu" serioasa. Pana la urma ceda.
A fost super cuminte. Iar cand e in premergator nu pleaca din camera unde sunt eu. Deci imi este usor de urmarit.

Dupa ce am lucrat ce am lucrat, a venit sotul meu una jumate miel...pe la 23. Fata dormea de la 21. Cand adoarme asa devreme se mai scoala la 23 sa . N-am avut timp de ea, ca noi eram cu mielu'. Si am pus-o in scaunelul ei si i-am dat doi biscuiti, pe care i-a mancat...binenteles cu "mmm". Cand terminat miel, dat copil papa si culcat. Dupa masa pentru mine si sot. Ca nu apucasem si s-a facut de 24. M-am apucat sa-mi asez dosare pt. a doua zi...si s-a facut de 2. M-am sculat la 6.30, am pregatit masa si pachet sotului si m-am intins langa el in pat. El manca, eu visam ca nasc 2. Tot fara dureri...

M-am trezit cand m-a mangaia si ma gandeam la Simona. Ce pacat ca nu au toate sot ca al meu. Si mai am tupeu sa ma mai si cert cu el...ca asa-s eu tauras si vad rosu in fata ochilor daca zice cineva ca fata mea e alintata.

Era 8, fata gangurea usor, sa nu o trezeasca pe mama, ca-i obosita. Facut lapte, papat, imbracat si juma' de ora pierdut cu tel. taxi. Plecat cu bebe calare la Registrul Comertului sa depun bilanturi si declaratii. Coada nu e multa, basca ca ma lasa si in fata, draguti oamenii in ziua de 13 Intors acasa pe la 12 fara un sfert. Timp suficient sa fac papa fetei pentru ora 12, brocoli+paste stelute fierte impreuna si amestecate apoi cu branzica de casa din comert si un pic smantana. Nu a spus "mmm" dar a mancat.
Timp de fiert carnea nu a fost. Lasa si maine e o zi.

Casa e cu josu'n sus si invers. Rufe n-am calcat de doua zile. Se vede. Mai ales ca nu am unde sa le ascund. Deasta sunt si obligata sa calc de cate ori spal (aproape zilnic, niciodata duminica) ca am vazut ca virgula calcate intra mai bine in dulap. Vase nespalate de aseara. Dosarele insirate in toata sufrageria. Offf. De-ar dormi fata! doua ore mititica! Merci!

Am timp sa asez actele la loc, sa caut un program de declaratii pe net (Doamne ce bine l-au ascuns, il gasesc greu, si nici nu merge instalat) si sa calc.
Nu termin de calcat, se trezeste gaza. O las in patutz, ca nu ma striga. Se joaca cu jucariile singurica. Vine postasu' sa ne aduca banii. Vrea sa-l vada si nu mai pot sa o las in patutz. O iau in bratze cat sta postasul. A facut kk. Nu m-a chemat sa-mi spuna. Mi-as fi notat ora. Poate maine. Pleaca postasul si o schimb.

O pun in scaunelul ei ca mai am prosoapele de calcat. Ii tai cascaval bucatele si ii pun cate una in guritza. Cu restul se joaca ea, le alerga pe masa. Imi multumeste spunand "mama" de cate ori bag in gura cascaval. Ma topeste. Il sun pe tati sa o auda, se prinde ca suntem ascultate, nu suporta lucrul asta si papa fara sa mai multumeasca. Cum inchid telefonul, cascaval in gura si "mama".
Alintata nu e, dar smecherica...

Termin de calcat. E ora mesei. Iaurt cu branza, masline negre bucatele, cascaval bucatele si un pic cereale sa le lege. Tot fara "mmm", dar mananca. Se freaca la ochisori. O pun in patut. Nu s-a culcat imediat. Eu citesc pe forum, ca tare mult ati scris. Ea se joaca, dupa cum o aud. Nu ma duc, ca daca deranjez?

Intru in program contabilitate. Incerc sa introduc ceva, dar nu se leaga, oboseala isi spune cuvantul. Renunt. Sa nu credeti ca ies bani din chestia asta, ca firmele sunt ale noastre, in familie. Deci nu sunt platita. Nu fiti invidioase!

Ma apuc de scris pe forum. Ce sa scriu? Nu stiu cum unele au asa limbaritza!

Din camera nu se aude nimic. Ma duc funduletu'n sus si nani. Dragutza de ea!

Mai am de dat cu aspiratorul, de spalat pe jos si de sters praful. In ordinea asta. Deci trebuie sa astept sa se trezeasca fata. Poate, la cat a fost de cuminte in ultimul timp, imi da si o mana de ajutor.

S-a trezit plangand! O pup si din partea voastra!

http://community.webshots.com/user/ogesi
In zodiac scrie ca femeile taur sunt mame model. De ce lucrul asta imi aminteste de zicala "exceptia confirma regula"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Am fost si noi la dr ieri. Ne-a spus ca Eva nu are rubeola, nu are roseola ... are ceva, dar sa mai asteptam sa vedem ce are Ca ei nu testeaza, iar daca se inrautateste sa o aducem inapoi. Deja am fost de 2 ori saptamina asta, pt nimic; si de fiecare data am platit 25$ (plus citeva sute cit a platit asigurarea).
M-am luat eu de ei sa-i faca un test de urina; si nu are infectie urinara.
Ganglionii ii sint umflati in spatele urechilor, in partea de jos a capului, citiva pe git, ieri avea pete rozalii pe burtica si spate (dar i-au trecut pina seara), azi are acelasi tip de pete, dar la marginile timplelor, pe linga urechi, pe git si putin pe umeri/fatza/spate ... si cica nu are nimic.
Cum naiba au ajuns aia doctori? Si doar abia i-am schimbat pediatrul; cea dinainte spunea ca avea ceva, dar nu stia ce are (atunci cind am dus-o pe Eva cu vreo problema), asta de acum spune ca are ceva, dar nu fac teste sa nu o streseze, ca o sa ma urasca Eva; iaca, de-asta imi pasa mie acum, ca o sa ma urasca fiica-mea; pai sa ma urasca pt ca incerc sa vad ce are, nu pt ca nu m-a interesat si s-a imbolnavit mai tare.

Oricum, chiar daca ar avea rubeola sau roseola, nu se poate face nimic pt tratament; doar mai multe lichide si tylenol; asa ca ma resemnez putin cu asta ... sper sa nu aiba mai multe simptome si sa-i treaca.

Rubeola nu cred ca are; simptomele seamana mai mult cu roseola, dar nu are asa de multe bubite cum vad in poze ...

Dar Eva e f alerta, vesela, jucausa, ca si cum nu ar avea nimic; nici febra nu mai are de ieri.

Merg sa dorm si eu putin, pina se trezeste Eva. Citesc din urma mai tirziu. Iertare ...

Pupici.

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput