Bebelusi de iulie-august 2005 (96)
Raspunsuri - Pagina 15
Yasmari spune:
Oare mai e loc pe pagina?
Urez cu intarziere LA MULTI ANI!, sanatate si pofta de mancare bebeilor nascuti pe 13: Bianca si Rares,Daria si Ioana, si sint prima care-i canta Iedutului LA MULTI ANI!si cat mai multi dinti la ora exacta, nedurerosi please!
Noi vrem sa plecam in afara Londrei ca are sotzu zile libere, nu prea mai gasim locuri, unele nu accepta copii sub 12 or 8 ani, vremea e improbabila, om vedea noi. Ar fi prima iesire mai departisor cu bebe, sa speram ca va fi bine.
Va uram numai bine si sanatate, pupici multi pe obrajori catifelati de printi si printese, precum si cei obositi de mamici
Simonaci79 spune:
Kasi- nu stiu de ca iti face asa! Imi facea si Mario la fel dar la inc de tot, pana s-a obisnuit cu consistenta! Sper sa cadeti la pace! Pupici!
Monai- multumesc! 
Vali- iti multumesc mult pt cuvintele tale, stiam ca tu ma vei intelege pt ca si tu ai trecut prin ceva asemanator! Bine, la tine nu stiu cati ani au trecut, la noi au fost 8 si e tare greu, mai ales ca la noi tb sa trecem printr-un urat divort! Dar in mare sit este aceeasi: un copilas bun si dulce va trebui sa traiasca fara ca tatal lui sa-i fie alaturi zi si noapte! Poate ca va fi mai bine asa si pt mario si pt David! Eu va doresc si voua numai bine si utere sale depasiti pe toate!!!!!!! Parintii mei stau in Floreasca, tot aproape de zona insa imi tb masina ca sa ajung in herastrau ca e mai greu cu mijl de transp, tb sch multe. Dar imi iau si amsina la vara sper, asa ca poate la vara sper sa ne intalnim! desi s-ar putea si mai devreme ca il pot ruga pe tata sa ma duca sau sa-mi dea amsina! Mai vb! Acum si Mario e bolnavior, va fi si procesul.... Tinem legatura si vedem cum facem pana la urma! Multumesc mult!
Simona mamica lui
Mario 22.07.2005
Poze Mario Gabriel
Simonaci79 spune:
Vali- si eu tot economist sunt, si am lucrat 4 ani in marketing si 2 in contabilitate! Pot spune cu mana pe inima ca dupa cic eu la conta nu mai am ce cauta! Pur si simplu nu sunt facuta pt asta! Mie imi place sa fac rapoarte, situatii, etc! Sper sa imi gasesc ceva de lucru frumos in marketing, sau ma rog, ceva sa-mi paca, numai conta nu! Sau intr-o banca... eu sunt f bine organizata de felul meu si serioasa in ce imi propun, sper sa imi si gasesc ceva care sa-mi placa, dar mai e pana atunci! Tu de ce nu cauti ceva care sa-ti placa? Economist nu inseamna contabil!!!!! (sau nu numai)
Andre_ea- felicitari pt baiatul destept! Si tu, sa vb mai mult cu copilul! Eu oricum vb f mult de felul meu, asa ca eu cred ca deja l-am stresat pe Mario! Felicitari si pt idntisorul si baietelul plimbaret! Pupici! Si Mario se ridca si plange la coltul patului, dar eu ma duc si de 50 de ori daca e nev, il iau in brate, il mangai, pup si il culc la loc, pana se plictiseste si se culca! Sper sa reusiti si voi intr-un fel pana la urma!
Simona mamica lui
Mario 22.07.2005
Poze Mario Gabriel
Simonaci79 spune:
Vali- pupici baiatului istet si cuminte si tie pt efortul tau! Cred ca e tare greu sa nu-l vezi decat 2 zile pe sapt! Dar parca ziceai ca ajungi la zi si vei veni mai devreme ac! Cand se va intampla asta????
Svety- incerc sa-mi dau cu parerea la intrebarile tale!
1. si eu tot firefox fol. Poti fol culorile cand scrii numai ca dupa ce selectezi se duc la sf si tb sa le iei de acolo si sa la incadrezi inainte si dupa textul pe care vrei sa-l fol! Eu din cauza asta nu fol culori si prefer sa scriu asa mai spatiat! In schimb noi nu vedem deloc glow-ul fetelor de la nume, dar asta e!
2.nu cred ca e o probl cu painea, nu e rec si pt ca ingrasa, si pt ca are gluten, dar eu i-am mai dat gluten, Imp e sa nu sari calul!!!!
3. asa depofta cred ca ai putea sa-i dai ce mancati voi, sa nu pofteasca prea tare baiatul! Eu nu pot sa-i dau lui Mario pt ca se ineaca si vomita!
4. borcanel cu curcan sigur ca poti sa-i dai daca e rec pt varsta voastra! Chiar daca sunt si leg/ fructe interzise, in borcanele speciale sunt tratate si sunt ok!!!!!
Ani mare dreptate ca tb sa vb si de Mario dar cum el e bolnavior..... Hai sa va zic ce am patit! Am fugit repede la antibiotic, ca trecuse o jum de ora peste ora la care tb sa-l ia, il trezesc, il mangai, si hai sa-i dau! Il ia pe tot si cand ma duc sa iau si nurofenul vomita tot!!!! Inclusiv papa de la masa anterioara!!!! Ia-l, schimba-l si mai da-i o data!!!! In rest din pacate febra asta nu scade, adica nu mai are 38.4 ci 37.7-37.8 dar asta in cond in care ia din 4 in 4 ore nurofen/calpol!!!!! Sper sa treaca repede si sa nu fie ceva grav!!! In rest, zapacit ca de obicei! Nu are stare o sec!!! Alearga de colo colo, e tare vioi si agitat, din cauza febrei si efortului traspira si il schimb si de 10 ori pe zi, si cam atat! A, ba nu! A invata sa isi ia jucariile de jos, se prinde cu o mana de inelul de la tarc si se lasa pe vine, ia jucaria, se ridica in picioare si o arunca pt a o lua de la inc! Si se prindea cu ambele maini de teava de la calorifer si se lasa pe spate asa ca l-a, dus putin mai departe. Si pt ca ii place zgomotul pe care il face dar nu mai ajunge la el, ia jucarii mai lungi si da cu ele in calorifer pana le scapa, sau ia mai mici si le arunca in el sa fac zgomot! Asa ca dupa o jum de ora tb sa ma duc sa i le pun iar in tarc ca sunt toate pe jos! Ce-or zice bietii mei vecini????
De papat a papat mai bine dimineata dar supa si masa de seara cu cantec.A papat supa pana la urma 200g dar cu cantec si mai fortat si seara 120 g pe care le-a vomitat dupa 2 ore! Si cu laptele de seara e un chin! Cum il pun in poz de papa se incovoiaza to si zbiara pana se ridica in picioare! Si de acolo fericire maxima!!!! Tb sa=l pacalesc, sa ma mut din camera, sa ii cant cat papa, etc! Sper sa se faca repede bine si sa vina papaciosul meu inapoi!!!! Gata! Hai ca m-am intins....Dar daca m-ai intrebat.....
Simona mamica lui
Mario 22.07.2005
Poze Mario Gabriel
Simonaci79 spune:
Yasmari- ai un stil de a scrie...credca e tare fericit sotul tau cu o nevasta asa glumeata!!!!! Mi-a placut tare mult urarea pt iedut! Si voi, sper sa gasiti un loc pana la urma care sa va convina, sa aveti o vreme superba si sa va simtiti bine! Si sa vii cu forte proaspete sa ne inveselesti!!!!
Simona mamica lui
Mario 22.07.2005
Poze Mario Gabriel
Simonaci79 spune:
Ca tot nu s-a inchis capitolul, sa urez si eu bebeii nascuti pe 14!
Multe luni inainte, cu dinti cuminti, sanatate multa si plimabri frumoase alaturi de mamicile lor fericite pt:
EDUARD-ILIE-ied frumos! [joker]
ALEXANDRU [Tia]
ANDREI [laura-s]
MIHAI [geaninaelena]
Sa fiti sanatosi si norocosi!
Joker si Diana - SPOR LA INVATAT!!!!!!!!!
Noapte buna tuturor, fara treziri dese! Pupici! (nu garantez ca nu ma intorc, daca tot sunt singura...)
Simona mamica lui
Mario 22.07.2005
Poze Mario Gabriel
bbdeiulie_august2005 spune:
CONTINUAREA:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73601" target="_blank">BEBELUSI DE IULIE-AUGUST 2005 (97)
Diana