Mamici de sept-oct 2006 (21)
Raspunsuri - Pagina 3
giuliella spune:
Salutare
dutze
In primul rand 

LA MULTI ANI! MAMIFLORI sa fii fericita, o sarcina usoara, un bebe sanatos, frumos si cuminte.
Ralucutza multumesc..stii ptr ce.
Vad ca se mareste numarul fetitzelor. Felicitari la toate mamicile care au aflat ce vor avea. Vauva felicitari ptr fetita. Mi-ai facut o pofta de a avea si eu fetita...Eu tot zic ca nu conteaza ce am dar parca de la inceput am simtit ca voi avea un baiat si o tot trag cu baiatul, dar acum cand te-am auzit cu coditele parca parca imi vine sa ii spun si la bebele meu Jasmine asa cum am zis ca ii pun numele, poate poate este fetita. Adevarul e ca la inceputul sarcinii am avut un vis: aveam in fata un baietel si ma tot uitam la putza lui si eram speriata ca nu stiam ce sa ii fac ca daca era o fetita ma mai pricepeam eu. Oricum de abia astept sa vad si eu ce este. La control dr mi-a spus ca nici nu se chinuie sa se uite ca nu e concludent la varsta asta a sarcinii deci ..mister total.
Nicol sa stii ca asa este vis a vis de banutii de alocatie, precum a zis Ralucutza numai ca noi oricum nu intram in categoria asta caci e valabila pt mamicile care nasc dupa 1 ian. 2007. Noi o sa avem 8 mil ceea ce e bine deoacamdata.
Acum sa mai va intreb si eu ceva. Am tot citit ce scrieti de rh ca sunt probleme sau nu daca e negativ si am dat din intamplare peste diferite explicatii date pe diverse situri dar pana la urma tot nu am inteles ceva si de aia va intreb si pe voi. Eu cand mi-am facut analiza de rh, asistenta respectiva care mi-a recoltat sange mi-a spus ca daca imi iese mie pozitiv nu trebuie sa isi faca si sotul meu. De iesit a iesit pozitiv asa ca nu si l-a mai facut. Acum citesc ca daca avem si grupe de sange diferite e o problema. Eu am 01 si sotul A2..oare ar fi o problema?
gia
pufymic spune:
Giuliella 
m-am amuzat teribil de visul tau....sa stii ca poate acum nu-ti dai seama dar cand te vezi cu baietoiul in brate ai sa stii ce sa-i faci....si in plus mai sunt si o gramada de mamici experimentate in zona(a de citi DC) care te pot ajuta cu sfaturi....
.
Despre grupele de sange diferite s-a mai discutat la subiectul anterior (parca....nu mai stiu exact) si una dintre fete (iarasi nu mai stiu cine...) a explicat cum e cu ele. Concluzia e ca in mod normal nu e o problema dc sunt diferite la cei 2 parinti, si ca nu ar trebui sa apara nici un fel de anticorpi.
Habar n-am cat am fost de explicita...
Pupici!
Ioana
(17+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
gripo spune:
PUFYMIC, stai linistita, cum sa ma supar? doar din atata?
ROXANA01, ma bucur din suflet ca ai simtit-o pe bebelina, si eu astept acest moment, trebuie sa fie cel putin extra.
MARTHA, nu-mi dau seama daca e bun tratamentul sau nu. Oricum tu trebuie sa decizi daca iti schimbi dr. sau nu. Eu, in locul tau, as mai asetpta o vizita, poate l-ai prins chiar intr-o pasa nasoala, e si el om.
ROXANA, eu am aceste mancarimi de la inceputul sarcinii, si am o piele uscata de zici ca ce e aia. De altfel, cand ma apuca paranoia, si ma viziteaza frica, imi verifi "textura" pielii, si stiu ca hormonii sunt inca acolo. N-am luat niciun unguent, sunt sigura ca trece dupa ce nasc.
ADRIANA, FLAVIA SI VAUVA, felicitari pentru fetite, asa au si baietii nostri partenere.
17+ 90%
Text
giuliella spune:
pufymic am inteles sa stii...eu nu imi faceam prea multe griji ptr ca stiam ca e problema mai mare la rh dar tot citind toate alea nu mai stiam ce sa cred. Deci in concluzie -fara griji in plus.
Te mai rog ceva sa imi trimiti si mie parola adresei noastre ca sa imi pun si eu pozele cu bebele meu..atatea cat am. Sper sa fac poze si la burtica in curand ca a inceput sa fie destul de rotunda (acu nu stiu daca de la bebe sau de la fasole) si trebuie sa mi-o etalez si eu la galeria burticilor.
16+
gia
_Ralu_ spune:
lexi, oricum daca nu citeam ideea ta, nu-mi aduceam aminte de remediul pt carcel.
giuliella, legea e votata in 2006 si se aplica incepand cu anul 2007, dar e valabil si pt copiii nascuti in 2006. de asta zic ca toti copiii care vor avea varsta de pana in 2 ani vor primi aceasta alocatie de 2.000.000. deci si copiii nostri!
iar voi, cele care lucrati, veti lua 8.000.000 indemnizatie pt copil lunile oct, nov, dec 2006 + alocatia pt copil de 230.000 (sau cat e) si din 1 ian 2007 veti lua 6.000.000 indemnizatie + 2.000.000 alocatie.
noi, cele care nu lucram vom lua oct, nov, dec numai alocatia de 230.000 si abia din 2007 vom lua si noi 2.000.000.
sper ca m-am facut inteleasa.
si inca o noutate, de data asta, chiar pt cele care nasc dupa 1 ian 2007, ar fi trusoul nou-nascutului, pe care fiecare mamica il va primi la fiecare nastere intr-un spital! vor sa descurajeze prin asta
nasterea acasa. parca o fata din olanda zicea ca ar fi singura tara care ofera acest cadouas copilasilor la nastere! acum romania e a doua!![]()
fetele care nu lucrati si lucreaza sotii, aveti si voi o sansa la 5.000.000/luna, dar nu ma mai intind. daca e cineva interesata, imi zice si-i dau pm.
hai ca am fost off topic.
raluca
18+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ra_mandache/my_photos
http://community.webshots.com/user/ralucamandache
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20060909/dt/7/k/189c/preg.png
try spune:
Ralucutza, asa procedam si eu cu carceii mei la sarcina cu alex. Imi trageam varful piciorului catre in sus si scapam repede de durere, desi un timp mai persista o senzatie ciudata. Si cand ma intindeam de picioare avea mgrija sa tin varful piciorului tot ridicat (adica la 90de grade cu gamba). Daca il intindeam in prelungirea gambei riscam sa se puna carcelul imediat.
Eu insa nu intelesesem nimic din explicatia lui lexi, in sensul ca nu reusisem sa-mi imaginez cum zicea ea sa procedam. Cand am zis ca nu inteleg, am spus-o cu umor…
Nicolstoy, dupa cate am inteles eu legea, se aplica oricarui copil care inca nu a implinit 2 ani. Deci un copil nascut in Martie 2006 va lua alocatia de 2 mil incepand cu data de 1 ian. 2007 pana cand copilul va implini 2 ani.
Si cum adica ce se intampla cu copilul dupa 2 ani? Nu oi vrea sa ti-l ia statul si-n ingrijire permanenta si tu doar sa te duci sa-l vizitezi din cand in cand ![]()
? E copilul tau si deci responsabilitatea ta, statul ajuta si el cum poate si cat poate. Masura cu cele 2 mil. pe parcursul primilor 2 ani e doar ca stimulare a natalitatii. Mai e pe la discutii generale un subiect legat de treaba asta cu ajutorul statului… si cred ca de acolo mi se trage si faptul ca ti-am raspuns ![]()
. Sincer acum, mie mi se pare de laudat initiativa si atat cat e, pe cei doi ani. Dupa doi ani te intorci in campul muncii si castigi bani pe cat te tin oasele si capul…macar nu puteti spune ca statul neglijeaza proaspetele mamici pe timpul CIC. Mie mi se pare ca-s conditii foarte atractive acum pentru o femeie medie din Ro sa faca un copil. Stiu ca din discutie ies cele care au salarii mari si automat sunt dezavantajate, dar… sa fim seriosi, ajutorul de la stat nu e pentru cele care castiga multi bani, ci pentru cele care au dificultati financiare.
Dincolo de continutul legii, m-a amuzat teribil modul in care promotorul ei a votat-o (si alti colegi de-ai lui desigur).
Giuliella, asa gandeam si eu cand am aflat ca am baietel in burtica. Aveam impresia ca m-am descurca mai bine cu-o fata decat cu un baiat. Si-ti spun sincer ca acu msunt invers. Dup ace m-am obisnuit cu alex 1 an jumate ,acum mi se pare ca-s mai stangace in privinta unei fetite si mi s-ar parea mai usoare lucrurile daca ar fi baietel…deh, puterea obisnuintei.
.......in 14+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
Crisnemes spune:
Buna seara tuturor burticutzelor!
Pufy mic cand ai timp imi trimiti si mie adresa de yahoo. Am facut poza la burtica si vreau sa vi-o arat si voua.
Ralucutza si eu am vorbit cu dr. meu si mi-a spus ca pot folosi linistita OLYNTH . Important e sa eviti picaturile pentru nas care contin efedrina - parca asa am retinut.
17+
Cristina si
Dragos (31.01.2004)
http://community.webshots.com/user/Cristinanemes
_Ralu_ spune:
si ce sa folosesc, daca nu picaturi? ca am cautat pe aici pe net, si am vazut ca exista gel si mai nu stiu ce...sunt total in ceata..si fara respiratie...
cred ca iar fac noapte alba!
iti multumesc din suflet!
edit: stai ca m-am prins: am citit eu aiurea. credeam ca ai zis sa nu fol picaturi olynth ca au efedrina! scuzeeeeee!
quote:
Originally posted by Crisnemes
Buna seara tuturor burticutzelor!
Pufy mic cand ai timp imi trimiti si mie adresa de yahoo. Am facut poza la burtica si vreau sa vi-o arat si voua.
Ralucutza si eu am vorbit cu dr. meu si mi-a spus ca pot folosi linistita OLYNTH . Important e sa eviti picaturile pentru nas care contin efedrina - parca asa am retinut.17+
Cristina siDragos (31.01.2004)
http://community.webshots.com/user/Cristinanemes
gabitzica spune:
O sa am FETITA

Suntem tare fericiti. Eu am simtit ca o sa fie fetita, se pare ca nu m-au inselat simturile. Si cand am fost gravida cu Tudor, am simtit ca o sa am baiat si nu suportam sa ma intrebe cineva ce face fetita.
E totul ok, e in limite normale.
www.stoc-studio.ro/tudor
putzuruca spune:
Pupici fetelor,
Vauva si Gabitzica, felicitari pt fetitze!!!!!!!!!!!!!!
Ralucutza, eu am un remediu pt nas infundat si crede-ma ca da rezultate. Nu este f placut dar scapi de nasul infundat si vei putea dormi. Ma refer la zeama de lamaie. Storci lamaia si iti picuri in fiecare nara, apoi tragi pe nas pana simti zeama de lamaie in gat. Nu este f placut pt ca vei simti si in sinusuri o usoara usturime, dar e super eficienta.Bafta!!!!!!!!!!!!!
MamiFlori, LA MULTI ANI!!!!!!!!!!
Noi suntem bine, aseara cred ca l-am simtit pe bb. Am simtit exact asa cum ati descris voi. Fluturasul meu era in partea dreapta si se misca incetisor.
Azi am avut o durere de cap continua. Am luat un paracetamol dar vad ca n-a avut nici un rezultat. Cred ca m-a luat raceala. Sper sa nu se agraveze starea mea caci zilele astea am mult de lucru la serv.
Pupicei,
15+