Mamici de sept-oct 2006 (21)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Mami Flori " La Multi ANi", sa fii sanatoasa, fericita, iubita si sa ia parte de tot ce e mai bun pe lumea asta si de un bebe sanatos si o sarcina usoara in continuare.

Pufymic trece-o si la mine te rog pe Alexia, 22.12.2004 mersic

17+sapt

Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze
poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georox spune:

Buna burtici !

Mamiflori LA MULTI ANI ! Sa ai un bebe sanatos, mancacios si frumos !

Pufy numele fetitei mele va fi SOFIA.

tuturor !

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Cici, Georox am completat in listuta!

Pupici!

Ioana(17+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bedrosmart spune:

Draga Martha, eu as putea incerca sa te fac sa te razgandesti, sa m-apuc sa-l laud, ca e asa si pe dincolo, dar n-ar avea nici un rost, daca tie nu ti-a facut o impresie buna. Oricate recomandari as primi despre un medic, daca nu-mi place (nu numai la prima consultatie, ci si dupa aia), nu ma mai vede a doua oara.

Eu am vrut doar sa te asigur ca antibioticul respectiv nu avea cum sa-ti faca rau.

Cum ziceam si mai devreme, eu am o neincredere totala in medici, din pacate formata si in urma unor experiente neplacute (daca nu cumva tragice, in unele situatii), experiente personale sau la care am asistat ca martor.

In urma acestor experiente am jurat ca nu ma voi mai duce niciodata la profesori, conferentiari si alte tipuri de medici celebri si foarte scumpi, care, cu foarte putine exceptii, din pacate, sunt cei mai aplecati spre greseli. Poate o sa vi se para ciudat lucrul asta, dar atunci cand esti celebru si toata lumea te priveste ca pe Dumnezeu, chiar ajungi sa te consideri asa, mai ales daca ai o specialitate chirurgicala. Si atunci e foarte greu sa accepti (fata de tine si fata de ceilalti, colegi si pacienti) ca ai gresit un diagnostic. Iar atunci poate aparea dezastrul, pe care poate pacientul sau familia lui nici nu-l sesizeaza ca pe o culpa medicala, din lipsa cunostintelor de specialitate.

Asa ca, atunci cand am ramas insarcinata, am fost ingrozita de gandul ca va trebui sa am de=a face cu doctorii si spitalele. Ma rog, poate eu am si alte criterii de a alege sau de a judeca un medic, in functie de ce prostii spune sau recomanda, dar asta e o alta discutie mai lunga.

Va rog sa ma iertati ca m-am lungit asa de mult si ca am fost cam off topic de data asta, dar cred ca cel mai important este sa ai incredere in doctorul care te ingrijeste. Si daca ai indoieli sa intrebi sau sa incerci sa te documentezi in cat mai multe locuri, ca sa afli care ar fi solutia cea mai buna pentru tine.

Si repet, parerile mele sunt bazate pe experienta mea personala si nu le-am expus aici ca sa provoc controverse.

O seara buna la toata lumea!

Bedrosmart 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Buna burtici!

Vin si eu cu intariri la fetite!Se pare ca am o fetita in burtik, nu este 100% dar asa s-a vazut acum. In rest toate sunt in ordine i-a luat la purecat toate organele, ne-a aratat si noua...si ce nasuc mic are... Cantareste 350 gr -a zis ca e bine.
Sunt fericita, eu imi doream fetita ca tot timpul ma gandeam cum o sa-i fac codite si o sa-i pun agrafe in parut.
Acum urmeaza sa ne gandim la nume. Pufymic poti sa treci si la mine datele si spitalul: Jorvi Hospital, Espoo.

MamiFlori LA MULTI ANI!!!

A fetelor a venit si la mine primavara! Astazi am avut o zi superba cu soare!

Pupici,

Vauva 20+

http://community.webshots.com/user/Vauva101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

editez, ca m-am lamurit....
....

au inceput sa ma chinuie si pe mine arsurile.

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Pufymic multumesc de completare lista, cred ca pierzi o gramada de timp cu toate modificarile astea.

Corina

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588&whichpage=1/" target="_blank">Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Multumesc tuturor pentru sfaturi
Sunteti niste dulcici. Pup dulce pe buticutze.
Dbunny 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Pufymic

17+sapt

Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze
poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Bedrosmart sunt de acord cu tine in ce priveste medicii(si stiu ce spun ca sunt asistenta medicala, deci lucrez-sau mai bine zis am lucrat cu ei.....)!Mi-e si mie groaza sa ma las pe mana lor....a unora!

Vauvafelicitari pentru fetita!!!!!

Pupici!

Ioana(17+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru

Mergi la inceput