Mamici de sept-oct 2006 (21)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Fetelor, m-am umplut pe burta si pe sani de niste bubite rosi mici-mici care ma mananca cumplit. Nu stiu daca e o alergie sau intoxiocatie ca aseara am mancat parizer si pufuleti. Voi ati patit asa ceva? Cu ce v-ati dat?

Corina

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588&whichpage=1/" target="_blank">Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Buna, fetele.
Nu mai stiu cine intreba de greturi, Dbunny mi se pare. Eu am 16 saptamani, deci aproape 5 luni (pe 20 aprilie intru in luna a 5-a), si am niste greturi de mor. Nu tot timpul, da' acu rau de tot... Speram sa fi scapat, dar cum zic hop, cum ma loveste din nou greata. Toata ziua, fara varsaturi, asa cum am avut toata sarcina de fapt. Uffff...

Fetele, sa va zic una tare: ieri seara pe la 8 jumate, m-a sunat Radoi, dr. meu. Daduse peste numele meu si s-a gindit el sa ma intrebe ce mai fac... Am cazut pe spate, cred ca va dati seama. Mi-a scos utrogestanul, i-am spus ca ma simt slabita si mi-a zis ca sint mai multe conjugate: primavara, sarcina, singerarea indelungata si stresul si ca incet, incet, o sa-mi revin.
Ma duc luni la el, ca nu l-am mai vazut pe bb de doua saptamani si imi spune atunci daca ma lasa sa ma duc la serviciu si daca ma lasa sa conduc. Apropo, l-am intrebat daca pot sa conduc si mi-a spus ca nu , dar nu din cauza efortului sau pozitiei la volan ci a conditiilor de trafic si a ceea ce se poate intimpla.
Am fost astazi sa ma tund si am ajuns acasa pe trei carari. Mi-era o greata si o foame si aveam o durere de cap de nu va mai spun. Durerea de cap o mai am si acum... Raluca, cu prima ocazie, bag niste poze cu par scurt.
Fetele, ma gindeam sa va scriu lista pe care mi-a dat-o Radoi cu medicamentele permise in sarcina: Algocalmin, Paracetamol, Biosinil pt nas, Eurosept si Tantum verde pt gat, Dicarbocalm si Maalox pt arsuri si Mentholax pt constipatie. Mi-a facut lista asta la prima intalnire. Ma gindeam ca racitele (raluca), pot lua si un paracetamol, sa nu se chinuie numai cu lamaie.

Am zis de mine, sa trec la voi:
mami flori, la multi anu si sa fii sanatoasa tu si bebicu tau!
Vauva si gabitzica, felicitari pentru fetite! V-am zis eu ca recupereaza fetele!
roxana, eu mi-am luat de la baby expo crema antivergeturi de la Sanosan. Miroase binisor si sper sa aiba efect. Dr. meu a zis ca pot sa ma dau si cu ulei de masline, daca alte produse imi provoaca alergie (avusesem o experienta neplacuta cu uleiul johnson).
itzy-bitzy, multumesc de sfatul cu sucurile. Nu mi-a trecut prin cap absolut deloc . Si culmea ca am in casa de toate...

Felicitari fetelor care ii simit bebelusii in burtica. Numa' io nu simt nimicccccc . De fapt, io simt tot timpul activitate in zona, si chiar de-ar misca, nu mi-as da seama printre contractii, ligamente, dureri... Astept sa dea tare ca sa fiu sigura ca-i bebe.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | 16+ | Alé

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Gabi felicitari pentru fetita din burtica!!!!!

Cricor eu fac frecvent alergie (urticarie) la alimente(la unele, in special la mezeluri....pe care le si evit, dar cateodata mai "scap" si pap) si ma mananca ingrozitor....dar mie imi apar bube peste tot(pe tot corpul)....si nu ma dau cu nimic, astept sa-mi treaca(inainte de a fi insarcinata mai luam Claritine care e antihistaminic, dar acum nu iau nimic).
Sper sa fie alergie si nu vreo boala infecto-contagioasa la tine....daca zici ca ti-au aparut pe burta si sani numai....(editez ca am scris maini in loc de sani)

Pupici!

Ioana(17+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru

Mergi la inceput

Cricor, dupa cum ai descris, cred ca si eu am avut acelasi lucru. La mine nu a fost intoxicatie, ci o reactie alergica, se pare ca la uleiul johnsons. Te-ai dat cu ceva pe piele? sau ai schimbat balsamul de rufe, detergentul?
Eu m-am dat cu Fenistil (substanta activa dimetindenum), un gel antihistaminic, dar n-a prea avut efect. Dr. mi-a spus ca daca pruritul e acut, sa iau un Claritine. Ai mai putea folosi alcool mentolat, dar are dezavantajul ca usuca pielea si vei fi nevoita sa folosesti o crema care ar putea sa accentueze alergia, mai ales daca nu stii de la ce e.
A tinut citeva zile bune dar n-a mai aparut de atunci decit pe arii restrinse, suportabile, eu avind un fond alergic si inainte de sarcina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolstoy spune:

Multumesc celor care m-au lamurit cu cele 2.000.000 buclucase .Dupa ce am citit ce mi-ati scris mi-am amintit si eu mai bine, stiam dar....

Try, draga mea, in nici un caz:"Nu oi vrea sa ti-l ia statul si-n ingrijire permanenta si tu doar sa te duci sa-l vizitezi din cand in cand ? E copilul tau si deci responsabilitatea ta, statul ajuta si el cum poate si cat poate." Si cu faza ca statul ajuta cat poate sunt de acord cu tine, nu astept de la stat nimic.Nu am facut copii ca sa fie crescuti de stat.Pentru binele lui Vladut nu m-am intors la serviciu dupa 2 ani, deci acum nu iau nimic, asa ca...DAR daca ar fi sa-mi amintesc de acest "putut" al statului....iti spun sincer ca ma aprind destul de tare si nu e cazul si nici momentul sa o fac. Am luat vreo doua tepe de la acest stat deci stiu ce vorbesc si sa nu-ti imaginezi ca tepele au fost din cauza mea, la una chiar am ramas si cu niste bani dati la stat...

Vauva si Gabitzica ,felicitari pt fetitze!!!!! va invidiez un pic, dar doar un pic...

Am mai umblat la linkul cu pozele de la nunta , sper sa mearga, o sa mai verific si eu.

Acum ma retrag ca sunt rupta.
Somn usor si vise frumoase.

Nicol si Vladut (3***)

POZE
NUNTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolstoy spune:

Rugaminte...intra cineva acum...,daca se poate, sa vada daca merge si linkul meu cu pozele de la nunta?
Saru'mana!

Nicol si Vladut (3***)

POZE
NUNTA

Mergi la inceput

Nicol, nu merge. Mai fa-i ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Va pup pe toate

Mama dar a-ti scris nu gluma!
Mai intai MamiFlori,o sarcina usoara in continuare si tot binele din lume.
La fel le urez si tuturor care au aflat sexul -lusilor,sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei.Astept si eu cu nerabdare sa vina vineri sa aflu 100%.
Ieri am avut o zi cam urata ca am de vreo 2 ori ceea ce nu s-a mai intamplat de o saptamana.Sincer uitasem cat de groaznic e.
Dar mi-a trecut spre seara mai ales ca a venit si soramea,am primit cadouri si a fost mai bine.
Astazi am gatit fetelor,minune....am facut mancare de conopida,bunaaa...I-a placut pana si lui Ste care nu prea mananca Romaneste.
In rest nu mai am contractura aia uterina,dar m-a dor incontinuare ovarele cred.
Ale m-a bucur ca esti mai bine,si imi doresc sa-ti treaca de tot.Si m-a bucur si pentru pisi ca e mai bine.
Nokia esti forte,stiu prin ce treci ca si eu acum 6 ani am avut o asa experienta,baiatul cu care eram impreuna de 3 ani in schim o poveste superba de dragoste urma o casatorie,mi-a spus ca niciodata el nu m-ar pune sa fac un avort.Datorita unor imprejurari neplacute (mama bolnava cancer metastazat)a trebuit sa plece din tara,eu l-am
urmat,am stat intr-o rulota niste conditii mizere,eu faceam curatenie pe la diversi sa facem bani ptr mama lui(eu aici avand o conditie materiala super buna)am lasat tot si l-am urmat,insa am ramas insarcinata acolo si el primul lucru mi-a zis avort,am inebunit,am zis nu si am si plecat de acolo,m-am intors acasa sa tin copilul,dar n-a fost sa fie am pierdut sarcina,iar el mi-a zis "am vazut ca ai ales" si asa ne-am despartit,dar totul pana la urma s-a rezolvat mai bine ptr mine si Domnul mi l-a trimis pe Ste ptr care sunt lumina ochilor lui.Asa ca barbati se gasesc si poate mult mai buni decat cel pe care il ai acum.Multa putere iti doresc.
Imi pare tare rau ptr fetele care au avut sau au probleme si sper din tot sufletul sa treaca cu bine.
Pufimic te rog vreau si eu parola,mercic esti o dulce.
Eu vineri fac triplu test plus eco.Cea morfologica o am pe 12 mai la Medlife la Chitescu,am auzit ca ea numai la 20 o face.Abia astept fetelor!
Sambata plecam la mama la Roman sa facem pastele,am reusit sa sustrag si barbatul ptr 2 zile de la munca URA!

Cam asta a fost.

IO15+

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Nicol, n-am spus-o cu rautate. Eu de fapt ti-am raspuns mai inversunat ca tocmai ce aterizasem pe grup de la un subiect unde mamele credeau ca afara toaaaate mamicile beneficiaza de cele mai super conditii de la stat, numa-n Ro statul era "leguma". Imi pare rau de pataniile tale cu statul. Nu-l consider nici pe departe ca fiind o institutie dreapta, insa e greu sa-l judecam la total. Trebuie, zic eu, judecat pe bucatele. Poate ca in unele bucatele e ma idarnic si mai bun, in altele e mai marsav si mai viclean. Oricum, in mare tindem sa asociem imaginea statului cu imaginea reprezentatilor ei (si-ntr-un fel pe buna dreptate). Oricum legile legate de pre-natal, postnatal si indemnizariile aferente, mie una nu m ie par asa rele. E adevarat ca poate am pierdut si notiunea vietii cotidiene din Ro si daca as fi trait inca acolo nu as mai judeca asa. dar eu iti raspund de pe pozitia de unde sunt acum.
Pupici pe burtici!

.......in 15+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

putzuruca, iti multumesc pt sfat! mi-e cam frica de usturime, dar...daca n-o sa pot dormi...n-am incotro!

ale, asteptam poze! oricum, n-are cum sa-ti stea, decat bine!
ziceai de paracetamol, dar parca si asa ma simt vinovata ca am cam facut abuz de oscillococcinum. mi-e ca daca o sa fie ceva in neregula (doamne fereste!) o sa dau vina pe ele!

apropos de miscari ale lui bb, azi m-a bombardat incontinuu! daca pana acum le simteam f f fin undeva in stanga f jos, acum le simt cam peste tot, tot jos ce-i drept, dar mai puternice, mai clare!

felicitari multe pt fetite, dar si pt baietei in egala masura!

nicol, pozele tot nu se vad...

va urez sa aveti o noapte linistita!

raluca 18+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ra_mandache/my_photos
http://community.webshots.com/user/ralucamandache
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20060909/dt/7/k/189c/preg.png

Mergi la inceput