Mamici de sept-oct 2006 (21)
Raspunsuri - Pagina 14
laliq spune:
Salutare
-tze,
Vine w-e si vreau si eu sa urez Paste Fericit celor care-l sarbatoresc acum si Florii insorite pentru restul. La multi ani "Floricelelor"!
Pufymic si Nicolstoy - am votat baieteii dragalashi
.
Ale, am gasit link-ul acela
http://www.kfshrc.edu.sa/mop/html/rh_isoimmunization_program.html
Ce bine ca poti merge la serviciu!
Inni, iti doresc sa mergi si tu cat de curand la serviciu, ca nu cred ca-i mare bucurie sa stai mult acasa.
Vauva, m-ai doborat cu ciorba de fasole cu ceapa
, as papa si eu dar dupa ceapa sau usturoi ies din functiune.
Astazi mergem si noi la ecografie sa vedem ce face bebe mic din burtik si daca a crescut cat trebuie. Am niste emotii...
tuturor si s-auzim de bine.
Life is a journey, not a guided tour. Bryan Rehard
Laliq
11+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/larisa_bucur/my_photos
Vauva spune:
M-am aranjat cu fasolea, acum stau ca un balon gata sa pusc
dar nu-i bai. Apropo de mancaruri, mi-e dor si mie mama, mama de o ciorbita de burta sau de mici pe care aici n-am de unde sa-i iau
. Si cu Pastele ce sa zic nici nu vreau sa ma gandesc ce bunataturi mancati voi acasa
. Sper si eu sa gasesc un miel "batraior"din Noua Zeelanda pe care sa-l tin la cuptor vreo 3 ore, dupa care sa-mi rup dintii in el si sa zic ca am mancat carne de miel de Paste.
Iar oua o sa vopsesc in frunze de ceapa ca ei nu fac.
LA MULTI ANI pentru cine isi sarbatoreste ziua
numelui de Florii!
Paste Fericit de asemenea!
Pupici!
http://community.webshots.com/user/Vauva101
ryu spune:
buna
utelor.citeam cu interes de ciorbica de fasole cred ca o sa mananc si eu
.in primul rand LA MULTI ANI si multa sanatate tuturor celor cu nume de floare(bb meu da din picioruse semn ca e de acord cu mine)FLORICIKA sa ai o zi minunata,si mai doresc un PASTE FERICIT tuturor celor care sunt catolici si ciocnesc ouale rosii mai devreme decat noi
.
vroiam sa va intreb,mi se intampla cateodata sa am niste dureri groaznice de buric(ma i-au asa dintr-o data)de nici nu pot sa merg, asta o fii grav?L-am intrebat pe dr dar mi-a zis sa i-au nospa.
Va pup
pe toate si eu si bb

RYU+
19+
aida_o spune:
quote:
Originally posted by martha78
Eu am de cateva zile niste senzatii aiurea, simt cum mi se incordeaza muschii de la burtica, e foarte tare zona, nu cred ca pot spune ca se misca bebele atunci
MARTHA28,
ce simti tu par a fi contractii Braxton-Hicks si sunt ok atita vreme cit nu sunt dureroase. Cu aceste contractii, corpul incearca sa "repete" pentru contractiile adevarate, cele de la nastere. Discuta si cu medicul tau, ca masura de siguranta, insa eu cred ca ai contractii Braxton-Hicks.
p.s.: incearca sa schimbi fontul cu care scrii, este foarte foarte greu de citit...
38+5
GETY spune:
Am reusit dupa 4 zile sa revin si eu. Adevarul este ca atunci cand vin de la servici dorm, de fapt am dormit cam in toate aceste 14 saptamani care au trecut si seara iarasi dorm. Alaltaieri am fost la a 3-a ecografie si totul este bine mi-a zis. Mi-a masurat si pliul nucal.
I-am vazut si degetelele la o mana, dar ce-i : fata sau baiat nu s-a vazut pt. ca avea cordonul ombilical intre picioare. Mie mi-a dat sa iau Materna cu Seleniu si Ca cu vit. D3 si am oprit acidul folic.
Dar n-am scapat de Utrogestan.
Va pup pe toate mamicile, sa fiti sanatoase, La multi ani tuturor Floricelelor
!
strat
pufymic spune:
Bav bine ai venit in gashca si pe
!Iti doresc sarcina usoara si un bb sanatos!
Laliq multumim de vot!
Asteptam vesti de la medic!
Pupici!
Ioana
(17+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
andreea_stancescu spune:
salutare tuturor
pufymic pls trece-ma si pe mine in lista cea lunga cam in jurul datei de 16-17 septembrie la Spitalul Elias cu dr. Tutunaru. Nu stiu inca sexul (nu ne-am hotarat inca daca vrem sa il stim) . Abia pe 28 ma duc la dr. Iosup. Noi am vrea baiat dar se pare ca anul acesta este epidemie de fete.
merci
18+
Sephora spune:
Va pup pe toate 
V-am citit zilele astea ca sa nu raman in urma.Insa am asteptat ziua de azi sa va dau noutati.AM fost la eco,iar dar sa vezi minune Sephora mea s-a transformat in Matteo,de asta ce ziceti?Mi-a cam cazut fata cand mi-a zis ca sincer nu m-a asteptam,nici acum nu a zis ca e 100% dar a zis ca i se vede snuruletul si nu era cordonul ombilical ca se intrerupea la un moment dat.Am fost si cu soramea care din tot ce i-a aratat doctorita a vazut si ea inima si treaba cu snuru in rest nu a inteles nimic,ne-a aratat ca tocmai deschisese gurita,eu sa mor de inteleg ceva de pe ecografiile astea habar n-am,pur si simplu nu-mi dau seama de nick,oi fi mai batuta-n cap....
Sper ca pe 12 mai la 4D sa aflu si eu cu exactitate.
Va dati seama ca barbatul cand a auzit nu mai putea era in extaz.El si mama care intotdeauna si-a dorit baiat si a avut parte de 2 fete,iar eu am fost Ionul familiei.
Am facut si triplu-test (1.000.000) vine raspunsul intr-o saptamana.
Maine plecam la Roman sa sarbatorim Pastele,i-am zis mamei sa-mi faca ardei umpluti ca nu mai pot de pofta (eu nu mananc miel,nu-mi place)doar drob.Vroiam sa va spun si eu Paste fericit celor care il sarbatoriti maine,si tuturor florilor Floricika "LA multi ani!",dar oricum cred ca o sa ne mai vedem ca iau lap-topul cu mine.(dependenta asta)
Miscari de trupe inca nimic,simt cate un bot dimineata cand m-a trezesc pe sub buric ba in stanga ba in dreapta.
Mi-a zis doctora sa incep Materna cu seleniu si Cal-C-Vita (asta putin mai tarziu).Mai ia cineva?Bebele este ok cu dimensiunile in grafic adica Lungimea femurului 22 mm ceea ce corespunde la 16 sapt si 3 zile,eu normal am 16 sapt si 1 zi.Deci cam atat.
Bine a-ti venit celor noi si sarcina usoara.
Ralucuzza imi pare bine ca te simti mai bine.
Pufymic bafta maine la doctor,si o rugaminte: inca nu punem nimic la sexu bebeului ca daca nu stim sigur mai bine fara.MAma nici nu m-a vad cu carut albastru linga,dar sper sa m-a obisnuiesc.
Va pup pe toate si sa auzim numai de bine.
IO
16+
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos
pufymic spune:
Gety ma bucur ca sunteti ok si tu si bb! Inca esti moderata ca abia acum ti-a aparut mesajul
!
Sephora ok, asteptam decizia finala in ce priveste sexul lui bb
!Sanatos sa fie numai!
Eu in afara de MagneB6 nu iau altceva(ca intrebai de medicamente).
Andreea_stancescu bine ai venit in grupul nostru!Sarcina usoara sa ai si un bb sanatos!....si nu stiu pe unde e "epidemia" aia de fete de care zici ca la noi cel putin deocamdata baieteii conduc detasat!![]()
Vad ca si tu esti inca moderata....offff!![]()
Pupici!
Ioana
(17+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru