Mamici de sept-oct 2006 (21)
Raspunsuri - Pagina 13
Cata_adr spune:
Si pe mine m-au convins fetele. Azi imi cumpar vopsea sa ma fac
frumusica de Paste...ca doar ma duc la socrii!!!
Am vazut ca multe fete stau acasa. V-ati luat medical sau v-au inteles sefii? Eu am tot venit la serviciu, poate ca o sa-mi iau concediu prin mai.
Cata + puiutul din burtik :)
15+
----------------
You really can change the world if you care enough!
Cata_adr spune:
Offf Vauva..fasole cu ceapa...Yami, Yami
. As manca, zau!!!
:))))))))))))
quote:
Originally posted by Vauva
Nicolstoy eu nu pot sa deschid pagina lui Vladut?!
Inni gata m-ai convins pun si eu vopseaua pe par ca nu se mai poate.
Fetelor eu mi-am tras o ciorba de fasole boabe (de-alea mari) pe care intentionez sa o mananc cu ceapa
Pupici
http://community.webshots.com/user/Vauva101
Cata + puiutul din burtik :)
15+
----------------
You really can change the world if you care enough!
floricika spune:
Weekend placut burtici!
Noi avem party we asta, ca doar ma cheama Flory, asa ca treb sa plec sa ma pregatesc.
La multi ani tuturor care isi sarbatoresc ziua duminica!
Vauva, vin la tine, m-ai spart cu fasolea aia
Pupici pe burtici!
Floricika
18+ cu 
Poze
pufymic spune:
Pai vad ca au inceput deja felicitarile si urarile pentru cei care sarbatoresc ceva(Paste sau onomastica) in week-end....
Atunci si de la mine:
Paste fericit!!!!!
tuturor celor care-l sarbatoresc duminica
si La multi ani!!!!
tuturor sarbatoritilor(sarbatoritelor) de Florii!
....ca sa nu uit cumva
...
Pupici!
Ioana
(17+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
mcrmiki spune:
PASTE FERICIT
tuturor celor care sarbatoresc duminica aseasta!
LA MULTI ANI
tuturor care au nume de floare!
Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
http://community.webshots.com/user/mcrmiki
Miha
&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)
acd2you spune:
buna fetelor.
sper sa avem un sfarsit de saptamana frumos, din toate punctele de vedere.
noi inca mai asteptam ca bebiota sa dea un semn, ca pana acuma nu l-am simtit. pe Andrei parca l-am simtit prima oara la 13 saptamani, si e intr-adevar foarte activ si acuma. asta o insemna ca bebe 2 e mai lenes? macar somoros si mancacios sa fie, ca Andu nici nu doarme de placere, nici nu mananca de drag, toate doar de nevoie.
PUFYMIC, daca nu ti-a trecut inca maseaua: si eu am patit asa ceva la prima sarcima, si ca sa nu ajund la antibiotice, ca aveam inceput de infectie, am mers la stomatolg care nu a facut altceva decat sa deschida putin maseaua si sa o curete, nu a durat mult, nu a durut prea tare ca nu mi-a gaurit-o de tot, mai mult imi era mie frica, si nu mi-a pus plomba sau altceva, m-a pus sa urmaresc eu sa tin curat locul cu pricina, pana se stinge durerea de tot. vreu sa spun ca nu mancasem de 2 zile de durere, si dupa ce mi-a curatat putin maseaua, parca mi-a luat durerea cu mana. daca nu te lasa, incearca si tu.
pentru fetele cu candida, stiu ca gynozolul nu este contraindicat in sarcina, si mai este si eficient (adica nu recidiveaza candida prea curand), dar si spalatura cu ceai de galbenele e sfanta. pentru cele care incearca cu ceai, e mai bine daca si beti in timpul asta ceai de galbenele.
intrucat si eu plec la tara in week-end, urez tutor sarbatoritelor de Florii ~LA MULTI ANI!~, SI UN PASTE FERICIT! acelora care il vor primi duminica asta.
cu drag,
Dana
13+
pufymic spune:
Dana
si
ca te gandesti la maseaua mea....de-abia astept sa ajung maine la dentist.La mine nu e infectie, e doar o carie interdentara profunda care e ajunsa pana la camera pulpara(de aia ma doare la rece, cald, dulce, oricum ar fi!)....sper sa nu fie nevoie sa-mi deschida si camera pulpara ca atunci trebuie scos si nervul....
....si chiar nu as vrea....
Vad eu cum va fi ....maine!De-abia astept!![]()
Pupici!
Ioana
(17+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
giuliella spune:
Multumesc tuturor
utzelor ptr sfaturi. Oricum vazand ca e o problema des intalnita e bine sa mai aflam si alte sfturi. In concluzie deja am trecut la actiune cu pimafucin..Acum stiam ceva si de gynozol ca e bun dar nu stiu exact de la cate luni se poate lua in sarcina. Cand eram in spital la 12 sapt mi s-a recomandat de un medic..iar apoi medicul meu mi-a spus ca nu e bun deocamdata..ca am sarcina prea mica si trebuie sa mai astept. Acum voi vedea ce fac si sper sa imi treaca cat mai repede.
bav felicitari si bine ai venit printre noi.Asteptam sa ne tii la curent cu evolutia bebitului tau.
Vauva ai creat o pofta in grup cu fasolea ta. Si eu am facut fasole..si mananc de 3 zile ca am tinut post ca azi m-am impartasit si eram cam satula dar citind ca mananci fasole normal ca am salivat instantaneu de parca nu am mai mancat de mult asa ca mi-am tras repede o portie de fasole cu ceapa bineinteles.
Acu ca tot am deschis capitolul mancare poate spuneti si voi fetelor ce aveti de gand sa faceti bun de Paste. Eu sunt singurica si nu prea o sa imi arda de masa pascala da o ciorba de burta tot imi trag ca ash manca intruna. Deci astept sugestii.
Apropos de medicamente..nici eu nu prea sunt de acord cu ele. Stiu ca sunt exact ca o lama cu doua taisuri. Iti fac bine dar in alta parte fac rau. Eu v-am mai scris la un moment dat ca folosesc in permanenta Bioptronul de la Zepter si sunt multumita ca nici racita nu am fost,iar cand am simtit ceva semne l-am folosit imediat.. si stiu ca in sarcina nu are nici o contraindicatie ptr ca e terapie cu lumina, numai ca eu preventiv nu tin in zona burtii, ptr ca poate agita bebele.Daca aveti posibilitatea sa il luati sau imprumutati folositi-l fara probleme. La orice durere de ..masea..infectie..si raceala...dureri in gat. Acu nu vreau sa fac reclama da e mai eficient decat medicamentele mai ales in perioada asta de sarcina. L-as folosi si eu ptr candida asta care ma omoara dar cum e aproape de burtica ..las bebele sa stea linistit.
Pupici la mamici cu burtici 
16+
gia
martha78 spune:
Bav, bine ai venit!
Florcika, LA MULTI ANI!!!!!
Pufymic si eu am luat ampicilina cand am fost racita, asa mi-a recomandat medicul si din cate stiu nu prezinta nici un risc
Eu am de cateva zile niste senzatii aiurea, simt cum mi se incordeaza muschii de la burtica, e foarte tare zona, nu cred ca pot spune ca se misca bebele atunci
mexxa spune:
In primul rand LA MULTI ANI fetelor ce si-au sarbatorit ziua de nastere...scuze ca am venit asa tarziu cu urarile dar nu am reusit pana acum sa intru pe net.
Ma apuc sa citesc tot...ca am observat ca sunteti tare harnicutze.
Fetelor si voi cu fasolele?
Mie imi este pofta de fasole prajite cu harbuz murat....uf poate mai acusi ma apuc sa imi fac.

In rest eu sunt bine..insa ma deranjeaza tare buricul...am observat ca mai sunt fete care se plang de astfel de dureri...sincer sunt cam uratele...
sper ca nu este nimic grav. Bebe este foarte jucaus ..il simt in fiecare zi..cea mai mare fericire.
Pufymic trimite si mie parola de la contul comun sa pun o pozica...sarut'mana
Va pup pe toate pe toate si aveti grija de voi
poze
Vine barza