Mamici de sept-oct 2006 (21)
Raspunsuri - Pagina 12
Cata_adr spune:
Neatza burticutze,
sa stiti ca si eu cand am fost racita, l-am sunat pe doctor si a zis sa iau Eferalgan si Nurofen, dar n-am luat. Am preferat sa nu iau. Au mai fost nopti cand m-a durut capul ingrozitor..si am dormit in sezut..si tot n-am luat. Imi e teama. Normal, ca daca ar fi ceva mai grav as lua, dar atata timp cat le pot evita..o fac.
Eu tot simt furnicaturi in abdomen si tind sa cred ca el e...imi da semne. :)))))) E super!
Pufy as vrea si eu parola de la mail-ul nostru comun.
si apropos: Paste Fericit pt. cine sarbatoreste zilele astea:))
Va las..ma apuc de treaba si va pupicesc pe toate!
Cata + puiutul din burtik :)
15+
----------------
You really can change the world if you care enough!
nicolstoy spune:
Vauva , de vopsit nu m-am mai vopsit nici eu cu vopsea, vopsea, ca sa zic asa,m-am facut in schimb cu nuantator,fara amoniac.Oricum parerile sunt impartite referitor la vopsit.Am o prietene f buna care s-a vopsit toata sarcina si a nascut o fetita absolut normala si sanatoasa.Una peste alta e o decizie care tine de fiecare in parte.
Nicol
si Vladut (3***)
POZE
NUNTA
www.vladut.myou.ro/model/page.html" target="_blank"> VLADUT fotomodel
bav spune:
buna fetelor
sunt si eu o viitoare mamica insarcinata in 11 saptamani
ultimul CM l-am avut pe 22.01 deci ar cam trebui sa nasc pe 29.10
dr. e Cristina Vasiliu de la Municipal. O cunoaste cineva?
va pup si sper sa ma primiti in clubul vostru
Alé spune:
Neata, fetele.
Si eu sint matinala, ca m-a trezit mama 

. Dar e numai bine, ca la 12 am prograamre la policlinica 10 si dupa aia ma gindeam sa ma duc sa-mi cumpar niste haine, ca de luni ma duc la servici 

.
pufymic, adaug la ce a spus martha despre gravibinon si utrogestana ca se pot da compensat (50% si 90% parca mi le-a dat mie), si atunci ies muuult mai ieftine, mia ales cind faci tratament.
raluca, pe mine m-a tinut la eco vreun sfert de ora, dar se grabea, pt ca eu trebuia sa ma duc cu rezultatul la profesorul Hudita inainte sa plece. Din ce povesteau cei care erau inaintea mea la coada, cred ca in regim normal dureaza vreo jumatate de ora. Iar mie mi-a facut cam jumate de morfologie fetala. Sotul tau poate sa intre cu tine, bineinteles, are si scaun amenajat
.Poti s-o intrebi orice, dar ea mai spune cite ceva, nu e muta complet, si o poate intreba si sotul tau, ca ei au tot felul de idei si dupa aia ne intreaba pe noi. Mie mi-a facut pe burtica is cred ca si tie iti va face la fel. Vezi ca desi ecograful este 3D, n-o sa vezi imagini 3D, pentru ca masuratorile nu se pot face decit in 2D, adica asa cum le vezi la eco obisnuit. Dupa parerea mea, poti sa-o intrebi daca se poate sa va dea si o poza tridimensionala, ca de facut poze, face, dar cu ce o interseaza pe ea. Ca bb e mare deja si cred ca e tareee dragut. Eu am trei poze dar in nici una nu se vede copilul intreg, ca una e cu o mina de copil+col, una e cu ritmicitatea batailor inimii si una e idee de copil cu pliu nucal. Succes
.
inni, te pup si daca stiam, ma stateam si io pe forum azi noapte, ca si eu m-am dus la culcare la 3 jumate, din acelasi motiv ca tine.
puuuuup fetele, ca tre' sa plec la doctor! acu am vazut cit e ceasul 
Toate lucrurile se intampla cu un scop |
16+ | Alé
_Ralu_ spune:
ale, multumesc de informatii! abia astept sa merg!
mult succes la dr! sa nu uiti de poze cu noua coafura!
adameasca, m-am prapadit de ras. am intrat p site-ul ala. suuuper! m-a binedispus. abia astept sa vina si marius sa intre si el, ca pe noi de multe ori ne apuca discutiile pe aceasta tema...
fetelor, intrati si voi. e super!
raluca
19
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ra_mandache/my_photos
http://community.webshots.com/user/ralucamandache
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20060909/dt/7/k/189c/preg.png
Vauva spune:
Nicolstoy cred ca si eu ma voi face cu acea spuma de la Wella fara amoniac zilele astea ca nu mai suport. Am uitat sa-ti spun ce mireasa draguta ai fost
! A si sa nu uit sa votez si eu pe Vladut! Uite acum ma apuc.
http://community.webshots.com/user/Vauva101
roxanae spune:

Imi pare rau ,nu am vrut sa creez dispute pe marginea medicamentelor, ci doar mi-am spus parerea.Ceea ce a scris Ale stiu, le-am citit si eu dar ceea ce am spus mai inaite a fost dintr-o experienta de viata si cunostiite invatate in ani grei. Noi ( eu si soacra) avem o mica farmacie in scara unui bloc si nu ne-a fost usor sa supravetuim mai ales ca la scurt timp la 200m s-a deschis, una mai mare Eurofarmul.Dar prin munca si informatii exacte am reusit sa ne cream o clientela a noastra care nu vin numai pt. medicamente, dar si pt. sfaturi.
Daca ati stii de cate mamici plangand am dat in scurta mea experianta. Care din cauza unui tratament necorespunzator au avut de suferit atat ele cat si copii lor.De aceea nu recomand cu usurinta un medicament mai ales in timpul sarcinii.Daca ati citi despre fiecare in parte incepand de la formula, rectii adverse si contraindicatii ati vedea ca nu vorbesc in van.
Eu stiu ca ele se prescriu de medici (de unii chiar cu surinta), dar nici unul nu te poate asigura ca este sigur 100%.Majoritatea sunt sigure 90% (adica nu au influenta asupra copilului),dar eu ma refer la cei 10% in care intra gradul de risc.Dupa parerea mea ar trebui sa fie mai mare dar in fine nu am sa ma pierd in explicatii care poate nu intereseaza pe nimeni.
Ale sper ca nu te-ai suparat
, eu nu sunt suparata si promit sa nu mai dau explicatii decat intrebata direct.
Pufymic ampicilina nu are efect direct asupra fatului in burtica, desi este de evitat in primul trimestru de sarcina. Mai tarziu daca alaptezi ii poate provoca lui bebe candidoze,diaree sau reactie alergica. Si eu am luat in prima luna fara sa stiu ca sunt insarcinata- cefalexina din cauza unei sinuzite care m-a pus la pat cateva zile, dar bebe este bine, cel putin asa mi s-a spus la ecograf.
, multa sanatate si o zi buna.
Roxana
+ Diana
4 ani
http://photos.yahoo.com/roxanaenea
Chuny spune:
Si eu am intrat pe site si e super.
Pufy, eu nu pot primi PM-uri, adica nu le pot deschide.
Adresa e sib.16@caramail.com
Inni, sa nu te superi pe mine, dar mesajele rasiste nu sunt binevenite pe forum. E pacat ca ai gānduri din astea, dar e bine sa le tii pt tine totusi pt ca, desi nu crezi, unii membri ai forumului sunt tigani. Si nu cred ca le pica bine sa citeasca asa ceva ... Asta ar fi macar unul din motive.
Ce fain de cele care va simtiti bebelusii !!! eu īnca nu am simtit nimic.![]()
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sib_maillet/my_photos
inni spune:
Vauva eu m-am vopsit cu vopsea de la Wella (Wellaton) si am facut asta inca din sapt 16 de sarcina.
Am intrebat medicul inainte si mi-a zis ca pana in sapt 12 sa nu ma vopsesc.Dupa aia..am voie.
Asa ca am purces, pentru ca nu ma mai suportam.Eu la origini sunt bruneta, dar de cativa ani buni am inceput sa albesc si ce e mai nasol este ca firele albe sunt toata ingramadite in fata, spre frunte.Si imediat se observa diferenta.
Deci...in prezent sunt vopsita.Singura m-am facut pe tot parul nu numai la radacini.
Ale...pai cand nu mai ai somn...da-mi un PM...sa ne chat-uim pe messenger. Eu s-ar putea sa merg la serviciu de saptamana viitoare.Nu stiu sigur.Sa vedem ce-mi zice nenea doftoru'.
flavia_ramona nu era de la anus ca am verificat imediat...stiu ce zici ...si eu m-am gandit si chiar speram sa fie de acolo.Asta e.Voi vedea de acum incolo.
Va pupic dulce pe toate.
Inni
20+
Vauva spune:
Nicolstoy eu nu pot sa deschid pagina lui Vladut?!
Inni gata m-ai convins pun si eu vopseaua pe par ca nu se mai poate
.
Fetelor eu mi-am tras o ciorba de fasole boabe (de-alea mari) pe care intentionez sa o mananc cu ceapa
Pupici
http://community.webshots.com/user/Vauva101