Mamici de sept-oct 2006 (21)
Raspunsuri - Pagina 11
mamiFlori spune:
Giuliella - am si eu candida, inca din a doua saptamana de sarcina. Doctorita mea mi-a dat spalaturi cu TantumRosa si trei zile sa pun ovule cu Ginosol. Mi-au facut foarte bine si nu sunt contraindicate la sarcina. E mai greu ca in fiecare seara inainte de culcare trebuie sa ma ocup cu fiertul si racitul apei pt. spalatura vaginala....
Dar asta e...
Sper sa iti fie de folos si multa sanatate!
Florina
14+
pufymic spune:
Neata fetelor!
Nokia bine ai revenit! Ai grija cu efortul ca n-are rost sa-ti faci rau singura....lasa curatenia pentru altii mai puternici!
Ale nu creezi nici o disputa pe tema utilizarii medicamentelor in sarcina daca ne dai link-uri cu ce ai gasit tu despre anumite medicamente. Oricum toate stim ca cel mai bine si mai sigur e sa evitam orice medicament in perioada asta.....dar uite ca din pacate nu se poate....si eu de ex. am luat Ampicilina la recomandarea medicului, dar tot nu sunt cu inima impacata....
.....asa ca informatiile de orice fel sunt utile!Ca selectia intre ele o face fiecare!
Sibylle ti-am trimis email direct de pe forum....sa-mi zici daca nu l-ai primit ca-ti trimit atunci pe adresa ce mi-ai dat-o(acum mi-e lene....
)!
Inni si tu te-ai plictisit de stat in pat?Offff!Ai grija mare de tine si nu te mai obosi!
Cat despre banii astia pentru copii am si eu o intrebare: pai nu se dau doar celor care au cotizat la CAS minim 12 luni inainte de a naste?Atunci nu prea vad eu cum tzigancile care nu lucreaza isi permit sa faca prunci pe spatele statului.....
MamiFlori multa sanatate si sa-ti treaca si tie infectia cat mai repede!
Eu iarasi sunt in
ca azi-dimineata la 6 dupa ce i-am dat laptele la bazuc m-am intins in pat si am savurat sutuletele lui bb mic!Deja se simt foarte bine cu mana!
Pupici!
Ioana
(17+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Vauva spune:
'Neata burtici!
Multumim de felicitari si la fel zic si eu pentru toate mamicile care au aflat sexul bebeului.
Astazi aici este zi libera ca este Vinerea Mare dinainte de Pasti asa ca e o liniste...Ma bucur ca s-a dus zapada si s-a mai incalzit si pe aici vremea.
Pufymic imi pare tare rau ca ai probleme cu maseaua.
Sa speram ca se rezolva cat mai repede. Si eu stiu ca se poate face anestezie din trimestrul II de sarcina fara sa afecteze nici cum sarcina.
Despre algocalmin subscriu la ce a zis Roxanae
. Pe aici nici nu exista asa ceva. Eu una nici nu-l suport. Prietena mea (medic) mi-a zis la fel ca are ceva efecte asupra organismului. Dar de ex. sotul meu il foloseste pentru ca este singurul medicament cu care ii trece durerea de cap.
Despre cafea si eu beau zilnic cate o canuta in care pun mult lapte. Daca nu beau toata ziua is ametita de cap. Cum finlandezii sunt mari bautori de cafea, moasa la care merg regulat mi-a zis ca pot bea 3 cani pe zi
.
Cu vopsitul parului am aceeasi dilema, nu m-am vopsit din octombrie anul trecut tot de frica sa nu fac vreo prostie. Mi-am cumparat vopsea si ma tot uit la ea
. Mi-am cumparat spuma coloranta de la Wella care nu contine amoniac dar nici pe aia nu am folosit-o inca. Cred ca sunt deja paranoica cu vopsitul asta
! Dar trebuie sa fac ceva ca deja acum cand nu mai port nimic pe cap ma enerveaza de-a drepul.
La ecografie nici eu nu mai merg numai daca moasa ma mai trimite. Continui doar cu controale regulate la ea la policlinica.
Pupici,
Vauva
20+
http://community.webshots.com/user/Vauva101
_Ralu_ spune:
buna dimineata!
azi am fost mai matinala, ca m-am trezit cu marius care a plecat la examen...doamne de-ar termina odata cu facultatea asta ca mi-a scos peri albi...
ryu, bine ai revenit printre noi...am mai intrebat eu de tine la un moment dat...o sa ma duc la eco morfologica, cu siguranta!
ale, atunci o sa ma duc si eu tot la steriu, ca macar stiu cava de ea. poate-mi zici si mie mai multe detalii: s-o intreb ceva? poate sa intre sotul cu mine? chiar asa, cum e eco asta, pe burtica, nu? si cam cat dureaza? ca asa m-am saturat de eco care tin 3 minute...doar ultima, la dr vasiliu a fost mai amanuntita, ca-n rest...
chiar, anangel, tu cand te duci la eco morfologica? mie mi-a zis dr vasiliu sa ma duc pe la 22 sapt, dar din ce-am citit, la varsta asta se vad mai mult oasele si mai putin organele...s-ar putea sa vb aiurea, nu bag mana-n foc!
nicol, iti multumesc din suflet pt semnificatii, ca de raluca, chiar nu stiam nimic! si oricum sunt niste explicatii pe care nu le-am regasit pe net!
eu ma simt mai bine, azi-noapte am dormit chiar bine. se pare ca e pe trecute raceala. mai iau un oscillococcinum pe zi inca. iar la picaturi, am renuntat pana la urma, ca olynth n-am ajuns sa-mi iau...
pufy, cele 2.000.000 le iau din 2007 toti copiii de pana in 2 ani. n-are legatura cu mama, daca lucreaza sau nu. ca e alocatia copilului de la stat. indemnizatia, care de anul viitor va scadea la 6.000.000, se acorda numai mamelor care au cotizat la asigurari cu cel putin 12 luni inaintea nasterii copilului! asa ca...au si doamnele mai sus amintite dreptul, la 2.000.000 lunar pt fiecare copil de pana in 2 ani....
raluca
18+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ra_mandache/my_photos
http://community.webshots.com/user/ralucamandache
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20060909/dt/7/k/189c/preg.png
mephala30 spune:
Ioana, felicitari pentru 'suturile' simtite! 
Chiar asa fetelor, alocatia asta de 2 milioane (care va fi cand va fi...) nu se va lua timp de 2 ani?
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
pufymic spune:
Fetelor va rog spuneti-mi si mie cele care stiti cat costa fiola sau cutia de Gravibinon si Utrogestan!Informatia e pentru o prietena
!
Multumesc mult!
Pupici!
Ioana
(17+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
martha78 spune:
Pufymic, fiola de Gravibinon e 235.000 lei, iar o cutie de Utrogestan este 215.000 lei
pufymic spune:
Martha multumesc mult de tot!
Pupici!
Ioana
(17+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
adameasca spune:
http://www.igu.ro/latrecut/ Ca sa va mai descretiti putin fruntile. 
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
flavia ramona spune:
Inni, vezi ca sangerarea putea sa fie de la anus. In sarcina sunt mai accentuate problemele generate de constipatie, hemoroizi, et. Eu de exemplu aproape de fiecare data cand merg la toaleta pt "treaba mare" sangerez, chiar foarte puternic. Si asta nu pentru ca sunt constipata, ci pentru ca muschiul anusului este foarte rigid si din cauza fortarii se fisureaza putin. Am ajuns in situatia in care imi dadeau lacrimile de durerea si am folosit ce mi-a recomandat Bedrosmart (sper sa nu gresec), adica supozitoare de Procto-Glyvenol, dar medicul mi-a dat acum ceva pastile care se iau de 3 ori pe zi si pot fi folosite pana la sfarsitul sarcinii. Sper ca inteleg bine scrisul medicului, daca nu revin dupa ce le cumpar sa iti spun, deci pastile de Balus laxus.