Mamici de sept-oct 2006 (21)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

La multi ani de Florii celor care-si serbeaza ziua!

Si noi plecam maine la Roman, ne asteapta socrii.
Week. placut fetelor!

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

A, si bun venit fetelor noi! Sarcini usoare!

Ioana, bafta maine la stomato.

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Buna seara, fetelor! Ma numesc Lili si sunt o viitoare mamica din categoria "Mamici de sept-oct 2006". Va urmaresc de ceva timp pe forum dar abia azi m-am hotarat sa-mi fac simtita prezenta langa voi. Voi incerca sa scriu cate putin si des la inceput, ca sa scap de moderare cat mai repede.
Pufymic, uite datele mele care pot fi trecute in listuta, daca ai timp: data nasterii 28 noiembrie 1981, DPN a lui bebe 21.10.2006, Dr. Mihaela Grigore, Maternitatea "Cuza Voda" Iasi.

Sper ca acesta sa fie inceputul unei colaborari virtuale de succes.
Aveti grija de sanatatea voastra ca sa aveti bebici sanatosi si cuminti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Vad ca au aparut noi burtici- bine ati venit si bebici sanatosi!
Pufymic sotul meu s-a indragostit de baietelul tau (vrea si el),l-am si votat -este un scump.
Si pe baietelul tau Nicolstoy l-am votat, este un dulce.
si weekend placut!

Roxana + Diana 4 ani
http://photos.yahoo.com/roxanaenea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Roxanae, , mi-a mers la suflet mesajul tau legat de anii grei de studii... si eu mi-am tocit coatele timp de 5 ani pe bancile Facultatii de Farmacie si stiu exact cata informatie s-a stocat in creier. Coincidenta e ca mama si cu mine avem o farmacie (asa cum ai si tu cu soacra), iar 50 de metri mai jos s-a deschis tot un Europharm. Stii ca sloganul lor e "Farmacia de langa tine", eh in cazul nostru se poate modifica in "Farmacia de langa mine"...oricum pacientii tot la noi vin dupa sfaturi pe care nu le pot primi in alta parte si dupa multe medicamente pe care nu le prea gasesc, asa ca nu pot zice ce ne-au luat painea de la gura.

Fetelor, puteti tine cont asadar si de parerile noastre cu privire la unele medicamente. Eu voi incerca oricum sa va ajut in limita cunostintelor pe care le am.

Sanatate la mamici si bebici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Carmen multumesc si drum bun!

MamiLili bine ai venit pe si in trupa noastra!Sa ai sarcina usoara si un bb sanatos!

Roxanae multumim de complimente si de vot!

Pupici!

Ioana(17+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73668" target="_blank">SUBIECT NOU FETELOR!!!!!!!

Ioana(17+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Buna, fetele.
M-am adunat si eu de pe drumuri. Am fost la dr. si mi-a zis ca atita timp cat singerarea continua, fie numai prin colorarea in maroniu a secretiei, trebuie continuat repaosul . Mi-a zis ca trebuie sa iau Tradyferon fol, nu mizeriile alea de medicamante pe care le iau io acum - Maltofer. Dar ma duc io luni la Radoi, il vad si pe bb si vedem ce-mi zice si el. E pentru prima data cind o sa ma duc la eco fara tati . I s-a schimbat eu programul dupa ce am facut programarea, asa ca am zis sa ma duc cu mama! Nu cred ca mama a vazut vreodata un bebelus la ecograf. Pe vremea ei sigur nu era asa ceva si alta ocazie nu stiu sa fi avut; credeti ca o sa fiu caraghioasa cu mama la ecografie?
Dupa doctor, m-am dus in pavilionul H, sa-mi iau si io ceva de imbracat, daca tot ma duc gramada la servciu de luni. Maaaare dezamagire... Mi-am luat cu mare greutate o bluza si o fusta, amindoua albe, de vara, cu minecile, respectiv poalele brodate. Arabesti, ca numai astea sunt mai lungute, fara sa fie XXL. Dar preferata mea este o rochita neagraaaaa. Spre disperarea lu' mama care s-a rugat de mine cu cerul si cu pamintul sa nu iau rochie neagra si io nimic. Dar tati mi-a zis ca daca n-o s-o iau, o sa ma gindesc numai la ea. Si-am luat-o!!!! partea proasta ca pantaloni tot n-am, si cum afara inca nu ea chiar asa de cald pentru hainele de vara pe care mi le-am luat, nu stiu cu ce m-oi imbraca eu luni .
laliq, sarumina pt link. Cred ca este cel mai explicit din cite am citit eu pina cum si poate n-ar fi rau sa fie pus la "gazeta". Multumesc inca o data.
roxana, nu m-am suparat, cum sa ma supar? Tu povestesti din experienta, io repede cu teoria.
In legatura cu vopseaua de par, io m-am vopsit de la inceputul sarcinii. Am rascolit netul sa vaz ce gasesc si am ajuns io la concluzia ca pot sa ma vopsesc. O data m-a vopsit tati si o data la coafor, acum, cind m-am tuns.

Ca sa nu uit si ca nu cumva urarile mele sa nu ajunga prea tarziu, Paste fericit catolicilor si La multi ani de Florii tuturor floricelelor. Am si eu un floricel acasa si taaaare mi-e drag .

Toate lucrurile se intampla cu un scop | 16+ | Alé

Mergi la inceput