Mamici de mai-iunie 2006 (68)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

IRINEL te rog sa-mi spui si mie ce trebuie sa-mi pregatesc pt spital. Ca eu am spus ca am timp dar totusi nu vreau sa ma ia prin surprindere.
Apropo tu ai folosit pompa de san? Si daca da de care? Eu stiu ca exista unele electrice la spital si le potzi inchiria, dar eu nu vreau ca sunt cam sensibila in zona aia si nu-mi trebuie electrica.
Sunt bune alea AVENT? Sau Gerber? Ca din alea am vazut pe aici.

la toate fetele.

Diana 31+ cu Nicole Evelyn
http://pg.photos.yahoo.com/ph/necdiana/detail?.dir=6d29&.dnm=26dc.jpg&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

Lyly, felicitari !!!

Fetelor, eu m-am hotarat sa fac o chestie desteapta, se pare (mai patesc de-astea, da rar..) Un coleg de-al sotului meu are un baietel ce a fost diagnosticat, la un an si jumatate, cu leucemie. Ne-a ravasit si pe noi ce am auzit. Oricum, ideea era urmatoarea: el i-a spus lui mihai ca ar fi f bine sa cerem la nastere "recoltare de celule STEMM", celule ce pot fi apoi pastrate la spitalul fundeni, la un pret destul de mic.Dansul spunea ca niciodata nu poti prevedea de se intampla si ca, daca ar fi facut si el asa ceva, acum era ca si rezolvata nenorocirea asta. Celulele stemm sunt printre primele tipuri de celule ce apar dupa fecundare, din ele dezvoltandu-se, apoi, toate celelalte. de aceea, o celula stemm se poate folosi pe post de oricare alta, la nevoie. Se recolteaza din placenta, iar costul, nu stiu, dar ma gandesc serios. Se pot dovedi utile intr-o multitudine de afectiuni, mai tarziu. Iar daca le tii degeaba e si mai bine!!
Nu radeti de mine, chiar imi pare un lucru bun de facut. In fond si asigurarea mea de viata am facut-o asa, ca niciodata nu stii cand se-ntampla ceva. Nu sunt prapastioasa, din contra. Voi ce ziceti, ati mai auzit de asa ceva?

Luana si Hora

Hora Lucia
Lisboa 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Ma doare gatul ...am luat oropivalone, e voie nu ?
Astept si eu sa imi raspunda mamicile care au nascut prin cezariana , ce le-a trebuit la spital si in ce a constat bagajul pls!
io 37+ cu Seby Poze cu noi,bebe si burtica Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

LUANA de auzit am auzit de ce spui tu si mi se pare o alegere buna....iar apropo de asigurare ma crezi ca maine imi inchei si eu ..... si i-am spus sotului ca om il fac iar el mi-a relicat ca sunt nebuna

33w6d

Evolutie Daria
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

Ama, saru-mana !!

Luana si Hora

Hora Lucia
Lisboa 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Seara buna burtici!!

Gabi25 cu ceva intarziere iti urez si eu LA MULTI ANI!!! sa fii sanatoasa si sa ai parte de o nastere usoara si un bebe asa cum iti doresti tu!!

Cami 36+"eco bebe"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Si ca sa nu mai raman in urma:

LA MULTI ANI sanatosi si fericiti alaturi de cei dragi, nastere usoara si bebe mancacios si sanatos Betty13Ro!!

Lyly felicitari pentru bebe maricel!!Ne bucuram ca ti-a revenit zambetul!!

Dupa vizita la doctor am intrat si eu in priza si am terminat de aranjat lucrurile pentru bebe, ba chiar am pus si niste poze cu patutul si alte cateva lucrusoare..asta pentru ca de azi am interdictie de la sotul meu de la orice fel de efort.. asa ca am avut ceva timp de umplut..

Cami 36+"eco bebe"

"lucruri bebe"

Mergi la inceput

CAMI am vazut lucrusoarele la bebe, si patutul sunt frumoase rau. Imi plac f mult. Sa le stapaneasca sanatoasa bebelusha ta. Mami se vede ca le-ai ales cu mult drag.
Abia astept sa decorez si eu camera, nu mai am rabdare, dar o sa ne ocupam de asta dupa Pasti asa ca mai este un pic. Bine ca va fi in dormitor cu noi. Sa speram ca va iesi frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Ama, cam tot aia ii ca nasti prin cezariana sau natural, bagajul e acelasi. Eu am plecat pregatita sa nasc natural, cezariana a fost de necesitate, in urgenta. Cu absorbante nu te vor lasa, cel putin in Timisoara asa e, ne-au cerut sa avem vata si fasa, o sa-ti arate ele la spital cum infasori vata in fasa si iese ca un tampon.
Iti trebuie camasi de noapte, halat, papuci de casa (slapi), chiloti in primele 3 zile nu am avut voie, apoi n-am mai rezistat si mi-am pus, nimeni nu a zis nimic. Sutien n-am purtat in spital, era incomod, f. cald si transpiram la greu si ma tot spalam in jumatatea de sus de n ori pe zii. Tampoane de san musai, eu le purtam agatate de camasa de noapte si de asta ma umpleam toata de lapte. Bepanthen, un deodorant stick cat mai inodor, piaptan, unghiera, sosete daca esti mai fruguroasa, scutece patrate de pus sub tine de unica folosinta, sapun, prosoape (de corp, si de sani), de spalat pe dinti, strugurel, crema daca ai nervi de dat cu crema prin spital (eu n-am avut), pompa de san.
Ptr. bebe cateva hainute, pampersi, Bepanthenul, un prosopel sa-l pui sub el cand ii dai sa suga, servetele umede si cam atat mi-a trebuit mie. Asistentele ii faceau baita, il schimbau inclusiv de caca (se suparau daca il schimbam noi), ii toaletau buricul etc.
Daca imi mai aduc aminte mai scriu.

Irinel, facem bine toti trei... Doar burtica mi se pare cam micuta, mai micuta ca la Vladut. In rest Timea loveste la greu, sughita de zor si mor de dragul ei...
Vladut e tot mai rebel, face ce-i trece prin cap si nu asculta de nimeni, crize cat incape, se cere la greu in brate si nu intelege de ce nu-l iau... Dar tot se mai intampla sa-l urc in brate 3 etaje mai ales cand ne intoarcem acasa in orele de liniste ca altfel risc sa scol tot blocul cu urletele lui...

Carmina, atunci stai cumintica in pat ca doara nu ai nici o scuza!

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (34+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

Mergi la inceput

BETTY13RO La multi ani!!!
Sa fi fericita, sa ai un bebe voinic sisanatos. O nastere usoara si tot binele din lume.

Cami tu crezi ca sunt safety aparatorile de pat? Adica la inceput ma refer. A si inca ceva ai spalat lejeria? Ca eu asa intentzionez sa fac.

Mergi la inceput