Mamici de mai-iunie 2006 (68)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Alia, este contractie, ca l-am sunat pe nenea dr. si mi-a recomandat sa stau in pat pe o parte pana imi trece. Am avut un dialog si aproape ca m-a rugat sa nu ma mai aplec si nici sa nu mai stau in picioare mult timp. Mi-a explicat ca ea contractia nu tine o ora doar ca ele sunt una dupa alta si nu apuc sa imi dau seama cand se decontracteaza uterul si apoi se contracta iar. MA rog, sper ca ai inteles. M-a intrebat daca se intampla doar cand fac efort si cand stau un picioare, i-am raspuns ca doar atunci si concluzia a fost sa stau cat mai mult la orizontal. Si am facut si o programare pe miercuri sa vada si el colul meu .

Ioana, , mie nu mi s-a parut deloc usoara reteta aia...este cumva o mancare iute? Ca daca da, multumesc nu , astept o reteta mai "dulce".

irinel
, ai avut dreptate, multumesc, pe o parte trebuie sa te asezi, in nici un caz pe spate .

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

La multi ani Gabi! Nastere usoara si bebe sanatos!

Carmina, poate ca nu era uterul de vina... Mie mi sa intamplat sa ma balonez, atunci burta e beton, tare de numa si chiar ma si doare. Dar clar nu-i contractie, ptr. ca ma asez pe-o parte si dupa ce fac vreu p...z brusc trece si "contractia".

Fetelor cu carucioare Babycare, multa bafta si sa va tina (ca de tinut pot spune ca a tinut) si mai ales sa va placa cand le folositi (ca ale mele de la Vladut ).

In legatura cu manacatul de ardei iute, acu fiecare cum crede. Eu personal ma feresc, o avea proprietati antiseptice dar poate da si gastrite sau agrava suferintele digestive si e mentionat ca factor procancerigen in o serie de cancere (sper ca-mi aduc aminte corect, cancerul de colon, ficat, stomac). Asa ca eu n-as exagera... In toate trebuie sa fie o moderatie. Mancati fratilor usturoi ca asta chiar e panaceu universal si nici nu are bile negre ca chilli...

Papa, te asteptam sa ne povestesti! Pupici micutei Maia!

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (34+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Luana, zambetul meu de azi arata cam asa:

Ama bebe Alexandru are la 32 sapt. si o zi 2434g. Doctorul mi-a tradus: ai pus-o. Te cam paste cezariana, daca creste tot asa grasanul tau Deja mi s-au pus piticii pe creier. Io vroiam sa nasc natural!

Lacri 32+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Amonar, prezentatia faciala e dupa cea occipitala (normala) cea mai compatibila cu nasterea naturala. Asa ca nu-ti mai face atatea probleme!

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (34+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Lyly809 felicitari pt Alexandru cel grasun. Sa fie sanatos si tu sa ai o nastere usoara.

Numai bine tuturor.

Diana 31+ cu Nicole Evelyn
http://pg.photos.yahoo.com/ph/necdiana/detail?.dir=6d29&.dnm=26dc.jpg&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Ama eu ti-as propune sa iei ambele halate si cel gros si cel subtire, sa n-ai surprize in spital, ca acum e primavara si poate se hotarasc sa nu mai dea caldura si daca se nimereste o vreme mai friguroasa afara... zic si eu, acum eu stiu ca la voi e mai cald, nu ca aici, asa ca fa tu cum crezi. Cred ca trebuie sa iei camasa de noapte, ca stiu ca in spitalele romanesti nu te lasa cu chilotei dupa ce nasti, asa ca iti trebuie camasa nu pijama, poate iti spun si celelalte fete care nasc acolo ca stiu mai bine decat mine. Eu zic sa iti iei si sutienul de alaptat, tampoanele pentru sani, o crema pentru sani in caz ca faci rani de la alaptat, pompa de san in caz ca nu ai suficient laptic de la inceput, diverse obiecte de igiena si parfumerie. Plus pentru bebe, nu stiu ce se cere la voi... E bine sa iei si un strugurel de buze. Nu mai stiu ce fel de anestezie faci tu, citisem pe undeva ca de la epidurala (e drept ca era vorba de nastere naturala) poti sa ai frisoane, sa iti fie frig, asa ca prind bine niste sosete groase si un pulover gros. Eu le-am luat cu mine prima data, da n-am avut nevoie, probabil difera de la caz la caz.

Carmina, stai cumintica. Adica de azi intr-o saptamana te duci la doctor?

Lyly cum stai cu greturile? Felicitari pentru grasunel. Da mie imi pare foarte bine, de ce crede ca o sa fie mare cat sa trebuiasca cezariana?

DianaR nu ne spui si ce mai faci tu? Si Timeea, si Valdut...

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 38+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Irinel, da, de azi intr-o saptamana...pt. ca nu am voie sa mi se intample nimic pana atunci .

LYLY, uau ce bebe grasunel ai!!!! Alexandru sa ai grija de mami si sa nu o faci sa sufere prea mult la nastere

Diana, era contractie. Balonarea burta e mare si tare pe cand la contractie e mica si tare. Aproape ca il vedeam pe bebe, adica formele lui, atat de contractat era uterul si daca nu credeam ca e ceva important nu l-as fi sunat pe doctor. Plus ca faceam pe mine aproape si nu ma puteam misca deloc. Iar durerea nu m-a lasat imediat ce m-am pus in pat, as fi vrut eu, ci dupa vreo inca o ora. Dupa care m-am ridicat sa pun masa si la 15 minute s-a intamplat iar. Eu oricum cred ca e normal sa mai avem si contractii in perioada asta si nu ma panichez insa as prefera sa tina mai putin, cu alte cuvinte sa am mai mult confort decat disconfort .

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

LYLY felicitari pentru bebe grasun!! Lasa ca-i bine, sa creasca mare si sanatos in continuare.Tina de la mamici de martie aprilie a nascut un baiatel de 4560gr natural! Si mie mi-a zis dr ca am un bebe mare si capatzanos, dar eu nasc prin cezariana.io 37+ cu Seby Poze cu noi,bebe si burtica Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Irinel da ai dreptate, o sa imi mai iau o camasa de noapte..2 imi ajung? Si las pijamalele acasa! Am tampoane de sani, sutien de alaptat, dar pompa si crema pt rani de la alaptat nu mi-am luat inca.
Poate ma lamuresc fetele care au mai nascut prin cezariana si imi dau o lista exacta cu bagajul de spital.Am citit tot de la subiectul "Bagajul de spital", dar fetele au scris mai mult pentru nastere normale de ce ai nevoie.La cezariana am nevoie de vata ?Ca nu o sa fie epizioptemie, imi ajung numai absorbantele alea super super plus ?
Of..am intrat in criza ca n-am bagaju' facut si sunt inconstienta..daca ma apuc in noaptea asta sau maine n-am nimic pregatit, n-am spalat nici hainutele lu' bebe si nici cumparaturile nu le-am finalizat!
io 37+ cu Seby Poze cu noi,bebe si burtica Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

Se vede ca sunt cu mintea in dungi voi tot strigati de vergeturi si eu stiu o crema testata (pe sot), dar care e buna dupa nastere :
http://www. naturaplant.ro/produse/1038/Supliform. Acum sa va dau si ceva detalii....al meu sot s-a ingrasat foarte tare de la casatorie, adica in patru ani a ajuns la 130 kg de la 90-100, si asta a determinat si aparitia vergeturilor pe burta, coapse si brate. Eu am luat crema asta, dar nu pentru vergeturi ci pentru topirea grasimilor acumulate sub piele. Nu o aplicam pur si simplu, ci am preferat sa ii dau doar odata pe zi (seara) sa fac masaj cat sa intre crema in piele si apoi sa il infoliez , adica il inveleam pe zonele respective in folie asemanatoare cu cea folosita pentru alimente, dar aveam colege la servici care faceau chestia asta cu saci menajeri din aceia mai subtiri. Il lasam maxim 3 ore, dar a avut zile cand nu rezista atat, pentru ca te infierbanta si incepi sa transpiri tare. Am folosit si eu pentru celulita si e super, lasa o piele fina si lui i-a redus si din circumferita si vergeturile se vedeau doar foarte slab.

Mama ce logoree am avut....de la mi se trage

33w6d

Evolutie Daria
Poze

Mergi la inceput