Mamici de mai-iunie 2006 (68)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

ROXANA multumesc m-ai lamurit bustean vreau un punct de reper sau mai aproape de ce este standul... ca dupa nr...nu mai ajung

si vreau si nr de tel de la cosmetica ca oricum e mai aproape decit Lacul tei

Dolce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Carmina daca ati zugravit deja si tot...mai bine lasa-o mai spre toamna, corect!

Lista aia mi se pare suspecta pentru ca amesteca plante toxice si opiacee (rostopasca, mac) cu chestii pentru mine banale, gen cimbru, maghiran, ardei iute etc, punandu-le pe picior de egalitate. Eu mananc d-astea la greu si n-am avut nici pe naiba. Oricum nu le-as pune la egalitate cu cele toxice si haluciogene..ce naiba, una e frunza de coca , alta e cimbrul... In fine, fiecare face cum crede.

Despre epidurala si CF2 nu stiu ce sa zic, nu prea imi vine sa cred, il voi intreba joi pe doctor si vin cu lamuriri. Dar sincer nu cred o iota. Eu oricum fac rahi.

Virgi, supa a iesit EXCEPTIONALA, am mancat de nu ma mai pot misca. Am un castron in care intra 1/2kg de mancare pe care l-am umplut (si am facut-o extrem de deasa, ca o supa de la ei nu de la noi!) l-am ras, m-am culcat de efort, m-am trezit si am mai ras juma' de castron. Mersi ca mi-ai facut pofta ca altfel mancam racituri si azi ca nu-mi era pofta de nimic...

Alia, daca te doare in gat, ia Tantum Verde spray, e excelent! Si astea pe baza de propolis sunt bune dar asta e si antiseptic , antibacterian si anestezic..e bun de tot, merge si la gravi si la copii mici. Dai cateva puf-uri d-alea si simti efectiv ca are efect!

Ioana 36 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Ama si Irinel, mersi de laudele pentru perlele Katjei. Adevarul e ca scoate cateva pe zi. O sa vedeti pe pielea proprie peste vreo 2 ani si voi cat pot fi de dulci gagalicile astea mici!

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

IOANA, zi cum ai facut supa aia , ca te mananc .Am sa incerc cu spray de ala dar nu prea am avut eu mare efect de la ala !

ALIA 35W
http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png

Mergi la inceput

Pai..am luat carne de vita macra (vreo 800gr) si separat oase de vita (cu maduva)(cred ca un kg), un fir de praz d-ala gros de import (romanesti merg doua-trei), un morcov mare, paste de orez (ca taieteii), ardei iuti si sos de soia. Am fiert bine-bine oasele in apa nu prea multa, le-am scos, am pus apoi carnea taiata felii subtiri de tot mari cam de 2/2 cm, am dat-o cateva clocote, am adugat prazul taiat rondele subtirele impreuna cu morcovul la fel (l-am taiat rondele cu ustensila aia de curatat coaja, ca cu cutitul n-as fi reusit asa subtire) si le-am mai lasat doua clocote (nu mai mult, e important sa nu fie fierte fleasca cum se face pe la noi!). Am luat totul de pe foc, trebuie sa fie acoperite de zeama concentrata dar nu sa se scalde rau, deci mai spre supa-tocanitza asa, daaa? Si pastele, lasate in apa fiarta vreo 2 min 9asa se fac astea de orez) le-am clatit cu apa rece si le-am amestecat in supa. In castron am pus ardei iute (dupa gust) taiat rondele subtirele, supa fierbinte peste si sos de soia tot dupa gust (mare grija ca e foarte sarat in general). A iesit excelent! Si sa vezi cum iti alunga simptomele de raceala. Poti pune tofu daca vrei, mie nu-mi place. Mult succes!
(Carmina, tie iti place mancarea chinezeasca, iata o reteta foarte simpla si excelenta!)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Luana mi-ai mai zis sa trec si n-am trecut? scuze, acum sunteti pe listuta!Nu mai naste nimeni ? Eu nu ma incumet inca, va las pe voi!io 37+ cu Seby Poze cu noi,bebe si burtica Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

LA MULTI ANI,GABI!SA FI SANATOASA,NASTERE USOARA SI UN BEBE LA TERMEN,SANATOS SI MANCACIOS!

Dana 33+ cu Andrei Ioan

poze nunta

burtica
eco 4D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

La voi cum se incarca paginile pe DC ???
LA mine super greu de iti vine sa te lipsesti

Dolce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zax spune:

GABI

zax 30+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20711;28/st/20060614/dt/-5/k/bb74/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Voi ce v-ati luat pt spital? Eu am primit un halat, e dragut ce-i drept si f moale, dar e grooos..si am inteles ca in spitale e foarte cald..nu cred ca o sa-mi trebuiasca,nu? Mai bine imi iau eu unul subtire.Si mi-am luat o camasa de noapte si 2 perechi de pijamale.Sa-mi mai iau o camasa de noapte ? Papuci am tot grosi, o sa imi iau si de pluta.
In afara de astea, tampoane si vata ce imi mai trebuie ?
io 37+ cu Seby Poze cu noi,bebe si burtica Bebe

Mergi la inceput