Mamici de mai-iunie 2006 (68)
Raspunsuri - Pagina 2
cypocs spune:
RALUCIS , eu nu stiu ce sa zic de epidurala , il intreb joi pe doctor sa vad daca e adevarat .Si oricum cred ca rahie o sa fac .
CARMINA , cum sa tina o contractie o ora , poate nu-i contractie ??
ALIA 35W
http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png
26octombrie spune:
Andreea, carbunele e sfant pentru balonari ! ia cu incredere
Adelapop, asa e cu sarea, e fff buna, mai ales pentru cei care au probleme cu sinusurile, sotzul meu isi punea la nas, sus. Se poate baga si intr-un ciorap si legi la gura.
Ama, te rog eu mult, trece-ma si pe mine, ca am spus mai demult, la 33 saptamani aveam 2.350 si tare mandrii suntem! acum cat om mai avea???
Ralucis, eu am zis de epidurala ce stiam.
si eu stiu acelasi lucru despre ardeiul iute. este o mare iubire a mea, je mananc tare, tare condimentat, insa acum am lasat-o mai moale, de teama. nu spune nimeni ca gata, daca papi iute nasti pe loc, da daca, doamne fere te-apuca niste contractii, p'orma nu mai stii de unde, de la ardei, de la mama lor.. Ioana, tu stii ca sunt mama mancarurilor spicy, ti-am mai zis io, da de data asta as sustine-o pe Laureta, MAI ALES ca Ama si alte fete nu sunt obisnuite cu iute, asa ca pot avea reactii diferite fata de Virgi, de tine sau de mine, care mancam cu lingura iutzeli.
Lyly, da-ne un zambet, sa vedem cum esti azi!!

Luana si
Hora
Hora Lucia
Lisboa 2005
dolcebaby spune:
RALUCIS imi pare rau nu stiu ce sa-ti raspund...eu vreau anestezie totala... sper sa-l conving pe Nael sa vrea si el![]()
Dolce
cypocs spune:
si eu sunt racita si imi vine sa tusesc .Maggy , cum se chema sprayul ala "PROPO-PUR?"
ALIA 35W
http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png
Roxana Claudia spune:
dolcebaby carutul l-am cumparat direct de la importator care are stand in Niro. De acolo le achizitioneaza toti distribuitorii din Bucuresti. Nr de tel al tipului este 0724.156.363 - Firtat Viorel (eu l-am luat de pe site). M-a costat 6 mil cu tot cu scoica. Mi-a placut f mult cel care era pe rosu si crem, insa eu voi avea baietel....Avea si variante de carucior cu maner reversibil, chiar mai ieftin cu 1 mil dar nu m-au incantat. Mergi sa te lamuresti...
E clar ca nu sunt Chicco sau Inglesina dar sunt f bune, eu tot la recomandarea cuiva am cumparat.
Astazi veselie mare! Am cumparat in sfarsit lenjerie pt patut
insa nici nu stiu cum sa ma laud cu ea, pt ca tati nu vrea sa maonteze patul, sa pot face si eu niscaiva poze....
Roxana Claudia
32 saptamani
POZE CU MAMI SI BEBE
dolcebaby spune:
ROXANA am si eu nr de tel, stiu ca este in NIro reprezentanta dar mai am o intrebare...
Niro este destul de mare, pe unde... imi poti da un punct de reper unde este situat magazinul![]()
Iti multumesc
Dolce
gabi25 spune:
In primul rand va multumesc de urari 

ROXANA tot carucior Baby Care am si eu, cu scoica, numai ca al meu e tip landou, deci mai mare si m-a costat 5.300.000. La Rares am avut de la aceeasi firma numai ca era fara scoica. Nu avea maner reversibil dar faceam altceva: se scotea landoul de pe scheletul de metal si asa il puteam fixa cu fata spre mine sau cu spatele....si m-a tinut 2 ani frecat si trantit pe scari si incarcat cosul la maxim. Acum la asta nu se intoarce landoul dar cum pentru bebe mic voi folosi scoica si aia vine fixata cu fata spre mine e perfect. Am mei e combinatie de bleumarin cu galben. Am poze cu el in album.
33w6d
Evolutie Daria
Poze
Roxana Claudia spune:
Am zis si eu ca fac vreo isprava cu nr ala de tel
. Nr standului este A326. Se ajunge usor...
Roxana Claudia
32 saptamani
POZE CU MAMI SI BEBE
Diana79 spune:
GABI25 La multi ani! S afi sanatoasa, sa ai o nastere usoara si sa te bucuri de copilashii tai.
. Ai grija de tine.
Diana 31+ cu Nicole Evelyn
http://pg.photos.yahoo.com/ph/necdiana/detail?.dir=6d29&.dnm=26dc.jpg&.src=ph
Irinel spune:
Gabi la multi ani, sarcina usoara macar pe final, nastere usoara si pui sanatos. Si sa mai astepte bebe macar 2-3 saptamani in burtica, bine? Pupici.
Roxana, e adevarat ca pare abrupt, si pe mine m-a uimit lucrul asta, dar sa stii ca scoica e pentru copii nou-nsacuti. Cica e ergonomica, e facuta pentru spatucul lor (cam cum au stat ei in uter poate, nu stiu ce sa zic). Noi de-aia nu ne-am omorat sa luam carut cu maner reversibil la primul copil, ca scoica se pune cu fata catre tine si ii vedeam fatuca lui bebe. Asta pana a crescut si l-am tecut direct in carucior, cu spatele, da se vedea pe ferestruica ce face si oricum era mai mare. Cu toate astea eu tot nu sunt impacata cu forma aia abrupta cum zici tu, de-aia acum am luat carutul sa se lase pe spate complet si nu o sa mai folosesc scoica.
Adela, nu stiu daca putea fi de la centura aia, da s-a nimerit ca am facut infectia aia exact dupa ce purtasem 1-2 zile centura (sau cel putin atunci am avut dureri si am realizat ca e ceva in neregula). Acum nu ma tenteaza sa o folosesc ca am vazut ca oricum burtica se retrage, trebuie doar un pic de vointa. Am inteles acum care era problema cu legumele. Sarcina usoara, nu mai ai nici tu prea mult!...
Luana, mie painea mi-a provocat greturi toata sarcina. Asa ca am trecut pe paine de secara (arata ca niste biscuiti, da e facuta din secara nu din grau) si cu ea mi-a fost foarte bine. Mai pofteam uneori la paine normala ca e mai gustoasa (nici cea de secara nu e rea, e buna, da probabil obisnuinta isi spune cuvantul) si ma mai scapam, da iar mi-era greata. MA gandeam ca daca painea iti provoaca arsuri, sa incerci si din aia.
Flory, Ioana, Ama, Vivi sanatate multa! Doamne da ce e cu atata lume racita???
Flory intrebasei zilele trecute cum sa faci la drum lung, ai grija ca e foarte important sa faci pauze dese, nu te feri, chiar daca sotului nu prea ii vine sa opreasca. E bine pentru circulatia sanguina, stii ca si in avion ti se recomanda sa nu stai nemiscata. In rest, stiu ca ti-au mai dat fetele sfaturi foarte bune, asa ca nu le repet. Drum bun!
Felicitari Zax pentru bebelicul sanatos si colul beton.Aveti grija acum sa nu exagerati cu plimbarile...
Roxanaz multumim mult pentru vestile despre Papadie. Cum a nascut, natural sau cezariana? Ce bine ca papusica desi mica poate papa si respira singurica. Le asteptam acasa vesele si sanatoase.
Amonar tinem pumnii sa stea bebe cu capsorul bine. Oricum tu stii patania cunostintei tale si sotul sa ceara insistent cezariana daca se lungeste treaba si ceva e in neregula. Pupici, mi se pare greutatea ideala 3.200 la nastere, nici prea mare sa te omoare pe tine, nici mic sa aiba el probleme.
Mai fetelor eu azi intru in saptamana 39 si in afara de dopul ala de tot il mai vad uneori da e curat, fara sange, nu am nici un semn ca vrea bebe sa iasa. Iar voi, care mai de care cu contractii... :-)
Carmina, eu citisem pe undeva da nu mai stiu sigur, trebuia sa te asezi in pat da nu mai stiu daca pe spate sau pe o parte si daca nu ceda contractia dupa nu stiu cat timp sa suni la doctor. Cred ca te-am bagat si mai rau in ceata, da daca alte fete nu ti-au raspuns, am zis ca e mai bine sa iti spun si atat doar. Sa treaca repede!
Ioana ce dulcica e Katja cu perlutele ei...:-)
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 38+ saptamani