Mamici de mai-iunie 2006 (68)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

CAmiM, lucrusoarele pt. bebelina ta sunt super super frumoase. Sa le poarte sanatoasa si imi inchipui deja ce mandrete de fata va fi .

Diana, asa intentionez sa fac . Chiar acum ma duc la nani si o sa stau cuminte ...macar pana maine dimineata .

Nopate buna si !!!

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

BETTY13RO

LA MULTI ANI!!!! O nastere usoara si un sanatos si frumos!

CamiFrumoase lucruri! Sa va bucurati de ele din plin!!!

DIANAr
Mersi pt explicatie in ceea ce priveste nasterea cu prezentare faciala. Sper sa fie bine.

(poze mami,tati si bb)
(evolutia bb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Neata dragelor

IMi pare rau sa aud ca unele dintre voi sunteti nevoite sa stati cumintele si ca aveti probleme cu burticile intarite, dar nu mai e mult...scapam noi si de asta.
Noi suntem foarte bine deocamdata. Nici pic de contractie..dar continuam cu gimnastica la stadion si mergem cateva ore bune pe zi.

Ina - sunt sigura ca ti-a iesit o supa delicioasa si mai ales sanatoasa. m-ai uimit putin,,ca ai respectat totul ca la carte in ceea ce priveste bucataria astora. Asa este, astia nu fierb legumele cum le fierbem noi juma de ora, totul trebuie sa fie aproape fresh..un clocot este suficient. Felicitari!!!
Cat despre iuteala...este foarte greu de introdus in bucataria romanesca....cei care au experimentat stiu foarte bine cat este de sanatos, si nicidecum....ceea ce s-a scris pe aici. Eu prefer sa mamanc un ardei in locul unei sarmale, a unei tocanite sau a unei fripturi in ulei de floarea soarelui...care cu siguranta iti poate provoca tot felul de boli la stomac si ficat....
Pe mine iuteala m-a tratat de geardia, de care credeam ca nu voi mai scapa. Eu nu mai stiu ce-i aia febra si raceala..si dorm cu geamurile larg deschise..si ar mai fi multe.
Pe luana o voi invata de mica sa pape iute....si promit ca pana la -5 grade nu-i voi pune niciodata caciula. Sper sa reusesc sa-mi cresc copilul sanatos, nu cum am fost crescuta eu.....infofolita..si tot timpul bolnava...asa-mi aduc eu aminte despre copilaria mea.

Cami -ce lucruri frumoase ai cumparat tu pentru bb!!!! acum am realizat ca am uitat complet de bouncer.....
Foarte frumos patutul, sa viseze bb frumos in el..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Cami, super lucrusoarele! Sa le poarte sanatoasa si voi sa va bucurati de privelistea oferita. Si masuta si patutul, bouncerul, toate sunt frumoase. Asteapta doar sa vina bebelina dulce...

Virgi, pana la -5 grade sa nu-i pui caciula??? Nu e putin cam radical? Nu zic, nu e bine infofolita, da e prea frig la -5.

Diana79, daca te inregistrezi o sa iti spuna ei ce sa iei, unele lucruri mai difera de la spital la spital. Da in mare, ceea ce i-am spus si Amei: pijama (sau camasa de noapte, cum preferi) care sa se deschida ca lumea in fata pentru alaptat, sutien de alaptat (luat cu 1-2 numere mai mari decat ce porti acum, ca mai cresc sanii dupa nastere), tampoane groase si mari, cele mai absorbante cu putinta (Am luat Allways de noapte, cele mai groase), crema de sani, in caz ca faci rani, strugurel de buze, pompa de san, eventual niste sosete groase si un flanel, am explicat mai sus putin de ce. Pe langa astea, ceea ce ti-ai lua in orice calatorie: pasta de dinti, periuta, prosop, etc. Sper sa nu fi uitat ceva. Eu pompa am de la Avent, manuala. Am luat-o acum 2 ani cu 70 CAD, nu stiu cat mai e acum. Stiu ca se poate inchiria pompa electrica in spital, si am inteles ca sunt mai puternice, asta din ce mi-a povestit cineva. Numai ca s-ar putea sa iti trebuiasca si acasa, mai tarziu. Eu am folosi-to de exemplu cand bebe nu golea bine un san si se facea cate un nodul. Ma pompam, mai puneam pe bebe, iar pompam si se ducea nodulul. Plus la intarcare cand sanii, tot pentru golirea sanilor, ca sa n-a probleme. Mi-a spus o cunostinta ca si-a cumparat o pompa electrica, nu mai stiu ce firma, la vreo 400CAD si ca e muuuult mai buna si rapida. Da ei ii trebuie asa ca n-a vrut sa puna deloc copilul la san (s-a intors la serviciu la 3 luni si a zis ca decat sa il invete doar pentru trei luni, mai bine ii da lapte pompat) si a scos cica suficient lapte cu pompa. Mie mi-a fost suficient Aventul meu, da ti-am zis ca sa iti faci o idee.
Daca imi mai aduc aminte ceva, iti scriu.

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 38+ saptamani

Mergi la inceput

Luana cred ca tu ziceai de celulele alea prelevate din cordonul ombilical. Si pe noi ne intereseaza, da nu stiu daca nu ne-am trezit cam tarziu, ca dureaza putin pana ne inregistram si primim containerele acasa. Vrem sa ne ducem sambata sa incercam, daca n-oi naste deja pana atunci, cine stie, ca la mine poate fi oricand. Mi se pare o idee foarte buna.

Mergi la inceput

La multi ani fericiti Betty! Nastere usoara, bebe sanatos, o viata plina de impliniri alaturi de familie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Irinel - nu sunt deloc radicala. Ideal ar fi sa nu-i pun niciodata caciula, oricat de frig ar fi afara. Imi aduc aminte acum cateva luni cand a fost foarte frig aici, era un ger de crapau pietrele, iar copilul prietenilor nostri de 6 luni, nu avea nimic pe cap si nici la gat..era intr-un puloveras si invelit cu o paturica. Avea saracutul capul rosu de la frig, iar eu mi-am permis sa-i trag paturica pe cap...a facut maica-sa o fata la mine...si mi-a spus" sa stau linistita ca nu pateste nimic....creierul nu trebuie sa stea acoperit....iti dai seama...ca n-am putut sa inteleg...dar cand l-am vazut a doua zi..si nu avea nici macar nasul infundat...am zis..e clar....astia sunt caliti de mici.
Eu daca as merge cu mijloacele lor de transport in comun asa ajunge direct la spital....toti stau cu capul pe geam..mai ales cei mici...e un curent de nedescris...ei n-au nimic.
Eu am sa incerc....s-o cresc pe luana la fel ca cei de aici...casunt mult mai sanatoasi decat noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

La multi ani!GABY si BETTY!Nasteri usoare,bebici sanatosi,mancaciosi si somnorosi!
Eu am insomniiiiiii!Noaptea trecuta la fel !

Virgi,pe mine ma intereseaza cum ai scapat de giardia......daca poti sa detaliezi,si sper sa nu se supere fetele,eventual pe PM.Bravo tie ca faci atata miscare.Pe mine ma scoate Rut in parc sa fac miscare,dar acum ca e vremea asta nasoala ne-am apucat de smotru prin casa cu o vitezaaaa.
Caciula doar sub -5 grade?Brrrrr!Dar se pare ca la ei merge,trebuie si putin curaj,eu n-am asa ceva.

Carmina,ai pus pe undeva poze cu mocheta?Ca eu nu le gasesc!

Raluca,bine ai revenit !Ma bucur ca esti bine!

www.snugglepie.com/ezb/317964.png" target="_blank">29 sapt cu &www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank"> printesa Ruty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

GABI SI BETY LA MULTI ANI, SA FITZI SANATOASE SI SA AVETI PUIUTZI SANATOSISI CUMINTZEI!

Dragelor suntetzi foarte active, greu tzine omul pasul cu voi!
Ieri am stat acasa,m-am trezit cu dureri de cap,stari de voma si diaree,dar azi sunt bine,m-am trezit la 5.30 si daca nu ar trebui sa pastrez liniste(doarme bubulutza) mai mai ca m-as apuca sa bag aspiratorul.

Va pe toate

Doina si Oana(03.04.2003)

Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Buna dimineata fetelor,
Ieri am fost si noi la eco, tot baietel am ramas, greutatea la 34 saptamani aproximativ 2800gr.
Problema e ca nu avem inca nume......ne-am fixat pe un nume de fetita inca inainte de a ramane insarcinata......si am ramas blocati....nu prea avem inspiratie. Pana la urma o sa gasim ceva.

Sanatate la toata gasca!

adela si piticu' fineas n.28.10.2001

Baietelu' lui mami aici

Mergi la inceput