Mamici de mai-iunie 2006 (68)
Raspunsuri - Pagina 13
doroti_5 spune:
Irinel eu ma inscriu la dureri de sale, de oase ale bazinului si tot ce tine de oase.Da am descoperit ca daca dorm cu o perna intre picioare ma doare mai putin oasele in fata a bazinului, ca si astea tot ma dor.DA ce mari sunteti!!!Felicitari nu mai ai mult!
Lyly si Camelia.t eu nu vam felicitat simbureii cu greutatea,
mam luat cu joaca, felicitari si sa veniti la timp!
Bety si tie am uitat sa-ti urez la multi ani si un bebe sanatos!
Fetelor la mine sau marit alunelele, voi cum stati la capitolul asta?
doroti_5
35+ si
Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa
ama_kaly spune:
Lya cum sa nu fii membru "serios"?? Termina ca iti dam bataita! Eu nu stiam sa-ti raspund la intrebare si la fel si fetele care nu ti-au raspuns.Poate carmina a intrebat intr-un moment in care se aflau mamicile noastre mai experimentate pe net si de aia ei i s-a raspuns!
Si evident ca nu te sterg de pe listuta, de fapt nu vreau sa sterg pe nimeni si nici n-am sters pe cineva pana acum.Vreau doar sa avem vesti si de la fetele care n-au mai postat de foarte mult timp.De exemplu mami2002 nu mi-a dat nici o data despre ea, de cand ma ocup eu de listuta nu a postat niciodata.O sa sterg doar atunci cand o sa fiu sigura ca acele mamici nu mai au de gand sa posteze aici la noi.
si sa nu fii suparata pe noi, nici mie nu mi se raspunde intotdeauna dar insist!
Insista si tu cand vezi ca nu primesti raspuns!
io
37+ cu
Seby
Poze cu noi,bebe si burtica Bebe
abibrinza spune:
Ralucis, eu am facut vaccinul antitetanos.Nu nastem pe camp dar mai bine un pic mai prevazator.Si nimunitate iti da pe 5 ani nu 10.Nu doare cand il faci dar dupa da.Si e si pt bebe.Se face la 30 sapt si la 34.Des spitalul unde o sa nasc eu e nou si nu sunt infectii intraspitalicesti ma bine ma feresc ca stiu spitalele de prin constanta si daca ma trimit de urgenta acolo?
Lyly, multumesc de raspuns referitor la chiloti de unica folosinta.Cat costa la mothercare? eu am vazut pe net si as fi curioasa cat sunt in magazin.
Arabela
Lya spune:
Stai linistita Ama
ca nu-s suparata!Am dat exemplu mai mult pt Ildy.......si am explicat si eu treaba cu stersul sa inteleaga fetele.
Diana,nu stii ce pierzi!E super sa-ti ti copilul in brate la san......nici nu am cuvinte sa-ti explic.
www.snugglepie.com/ezb/317964.png" target="_blank">29 sapt cu
&
www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank"> printesa Ruty
inaioana spune:
Doroti, ti-as raspunde cu drag dar habar-n-am ce-s alea "alunele"!
Lya, poate ca nu am vazut intrebarea ta. In general la naturala se dau 100E din cate stiu. Dar eu am facut ceza si data trecuta si acum asa ca nu bag mana in foc. Mai bine te uita la Nasterea pe glob.
Diana, alapteaza cat poti, evident ca 6 luni e bine daca nu se poate mai mult. Eu am alaptat 18 luni si acum vreau sa alaptez si mai mult daca se va putea. Cat despre dezobisnuitul de pampers...sa stii ca e periculos pe termen lung sa il fortezi prea devreme. Se poate incepe dupa 18 luni, pana atunci sub nici o forma indiferent ce ti-ar spune vecina sau matusa ca era pe vremea lor. Dar mai e pana atunci...voi sa fiti sanatoase!
Alia...te compatimesc pentru Clexane!
Dar..e pentru o cauza nobila si bebe va fi grasunel! tin pumnii sa treaca repede! Cate zile faci?
Ralucis, eu n-am facut vaccinul antitetanos nici acum si nici in sarcina trecuta. Nu stiu care e treaba cu legea dar stiu ca pentru vaccinele obligatorii pe care nu vrei sa le faci, poti semna ca nu le faci pe propria raspundere si gata. Oricum daca l-ai facut acum 6 ani si e valabil 10..deja ai o scuza!
Ioana
36 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
ama_kaly spune:
Lya stiu, si iti multumesc ca ai explicat si tu care e scopul acelui anunt de pe prima pagina!

io
37+ cu
Seby
doroti_5 spune:
Ioana alunele e alunite, sau sati zic cum sunt, sunt niste pigmenti pe piele maronii, putin esite inafara, dar pot sa nu fie esite.daca ai inteles cei asta.
doroti_5
35+ si
Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa
ama_kaly spune:
Atentie cu vaccinul ala, mie mi-a spus dr ca poate da contractii..si nici nu mi l-a recomandat, evident ca nu nasc pe camp! Si pentru bebe nu stiu cat de bun e, in fond e un vacin facut in timpul sarcinii..io
37+ cu
Seby
cypocs spune:
Stie cineva mai concret pt ce e bun CLEXANE??am fost la injectie si mi-a facut-o in burta
A usturat un pic si asistenta m-a strans un pic de burtica ca sa faca un pliu
Si eu incerc sa raspund la intrebarile fetelor dar daca nu o fac e pt ca uit de cand citesc pana raspund .
ALIA 35W
http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png
Amabella spune:
fetelor, sunt si eu o mamica de iulie, si am intrat putin pe la voi sa vad cum stati cu pregatirile de bebe si sa ma documentez un pic
.
va rog sa nu va suparati pe mine ca va intreb ceva ce probabil voi ati discutat mult, dar sunt multe pagini si mi-e greu sa fac o sinteza. as vrea sa stiu si eu urmatoarele lucruri:
- ce caracteristici trebuie sa aiba caruciorul, adica ce sa contina, ce forma sa aiba (am vazut ca vorbeati de o "scoica" - va rog sa nu radeti de mine, dar eu sunt cam pe dinafara, desi banuiesc ce este)?;
- ce marci de carucioare ar fi cele mai bune?
- ce caracteristici e bine sa aiba patutul?
- care biberoane si accesorii (suzete, tetine, sterilizatoare) sunt cele mai bune si de ce?
- ce caracteristici ar trebui sa aiba o pompa pentru sani buna si ce marci imi recomandati?
imi cer scuze daca suan a chestionar, dar cam asta este... ![]()
va doresc tuturor sarcini usoare in continuare si nastri usoare si bebei sanatosi, voinicutzi si voioshi!
luiza
26+ si
mic si iubit