Mamici de mai-iunie 2006 (68)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

quote:
Originally posted by cypocs

Si eu incerc sa raspund la intrebarile fetelor dar daca nu o fac e pt ca uit de cand citesc pana raspund .
ALIA 35W
http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png

Alia eu nu stiu sa-ti spun pentru ce e bun Clexane, dar ai fost mortala cu faza de mai sus Ai dreptate, si mie mi se intampla la fel!io 37+ cu Seby Poze cu noi,bebe si burtica Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

.Gata, am pus poze si cu mocheta. VA pup si ma iertati ca nu pot sta mai mult la calculator .

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

Doroti , am vazut multe gravidute carora li s-au inmultit alunitele sau li s-au pigmentat mai puternic .Asa ca , din ce stiu eu, e normal.
Ama , noi sa fim sanatosi .
biberoane si suzete eu recomand NUK sau chicco .Acum ramane de vazut daca bebe vrea latex sau silicon .
Carut eu recomand sa fie de firma cat de cat , dar si usor.Sa nu uitam manerul reversibil al Amei.
Scoica e aia de masina pt 0-9 kg , care uneori intra si in carut , depinde daca sunt facute sa fie impreuna .Deci scaunelul de masina .
Pompa eu recomand chicco de aia la 700 000 (asta-i a IOANEI)

ALIA 35W
http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salutare burticute si bebei si tatici!!

Diana79 multumesc frumos de aprecieri..da le-am spalat pe toate inainte sa le pun pe patut,mi-a fost putin teama mai ales pentru comforter si aparatori dar vad ca sunt ok. Eu am citit ca daca aparatorile sunt legate bine de patut sunt sigure si chiar recomandate de la inceput, in plus mai am cunostinte aici care le-au pus de la inceput si bebelusii au fost ok. Si la noi tot in dormitor i-am facut coltisor, nu se vede din poze prea bine ca le-am taiat sa nu fie asa de mari..
Cat priveste alaptatul eu as vrea sa merg cam pana la un an... sincer si mie 2 ani mi se pare muulta vreme..ramane de vazut.
Chestia cu pampersii aici pentru copii mari m-a socat si pe mine.. cand le-am spus ca eu vreau sa cumpar olita dupa 6-7 luni se uitau toti la mine ca la nebuni..

Carmina uite un si pentru tine si multumim frumos!! Am vazut atatea lucruri frumoase la voi ca nici nu mai stiu ce imi place mai mult acum..Super mocheta!! O sa fie innebunit bebe dupa ea..

Amonar multumim si tie , intre noi fie vorba sunt dragute lucrurile noastre dar mie tot mi-a ramas gandul la cosuletul tau...e super , din pacate e cam tarziu la noi sa incep sa ma uit dupa cos plus ca nu stiu unde l-as mai pune si pe ala..

Virgi merci..!! Eu nu puteam uita de bouncer ca am aici o prietena si fata ei(are aproape 2 ani) il iubeste inca si se duce singura si se aseaza in el..si multa lume mi-a spus daca vrei sa mai ai si bratele libere e bine sa il iei.
In alta ordine de idei e de mirare cate miscare poti face tu.. eu daca fac un pic mai mult efort( mers pe jos..etc.) imediat incep contractiile asa ca stau cat mai cuminte..

Irinel si tie.. si mutumim frumos. Speram sa ii placa bebelinei.

VoichiV multumim frumos pentru aprecieri.

Ama merci si tie... Suntem cu ochii pe tine si pe Irinel..voi o sa fiti probabil urmatoarele pe listuta de mamici cu bebei in brate!!

Gabi25 multumim frumos.

Cami 36+"eco bebe"

"lucruri bebe"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Carmina imi place mult mocheta. E super. Sa o stapanitzi cu placere si sa nu atraga praful. Eu oricum sunt Pro mocheta....

Diana 31+ cu Nicole Evelyn
http://pg.photos.yahoo.com/ph/necdiana/detail?.dir=6d29&.dnm=26dc.jpg&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Oops!! Aparuse mesajul de doua ori, dupa ce ca e lung ca o zi de post..e clar.. sunt tralala rau de tot la scufita!!

Cami 36+"eco bebe"

"lucruri bebe"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Carmina m-ai dat gata cu mocheta!! Asa imprimeu dragut, v-ati gandit voi ca i se va potrivi lui Mihnea....sa vezi ce va alerga pe acolo cu tractorase si motorase . Imi plac si lucrusoarele iar masuta pt infasat va fi f practica. Trebuie sa pui poze si cand vei finaliza amenajarile!
eu tocmai mi-am comandat o masuta de infasat Cam Bagno, cu suport de infasat, cadita si 2 tavite mai jos pt lucrusoare...sper ca va fi la fel de buna si utila ca si una de lemn!!

Roxana Claudia 32 saptamani
POZE CU MAMI SI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Cami eu inca nu ma grabesc cu nasterea, vreau macar sa finalizez bagajul de spital.. Am deschis un nou capitol aici: www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73591" target="_blank">Capitolul 69 Continuam acolo!!!io 37+ cu Seby Poze cu noi,bebe si burtica Bebe

Mergi la inceput