Mamici de mai-iunie 2006 (68)
Raspunsuri - Pagina 12
ralucis spune:
fetelor, stiu ca s-a mai discutat mai de mult, dar revin cu problema vaccinului antitetanos. Dr de familie mi-a zis sa il fac, cica asa e legea acum, am vorbit si cu dr meu, care mi-a zis ca nu e nici o problema sa il fac, dar parca nu prea as vrea, sincer... chiar trebuie? e obligatoriu, obligatoriu? si daca nu il fac ce se intampla? stiu ca si ama parca zicea ca doar nu nastem pe camp, nu? va rog, astept raspuns, ar trebui sa ma intep in curand si poate ma ajutati sa iau o decizie. Multumesc!
gabi25 spune:
RALUCISA mie la prima sarcina a uitat doctorita sa mi-l faca si nu a fost nimic, acum a spus sa vin sa mi-l faca si m-am dus dupa cerclaj....si a spus ca dupa toate problemele avute cine stie ce reactii mai pot face si la asta si mai bine nu il mai fac. In spital era venite 2 mamici la nascut si medicii le facusera vaccinul cu 1 zi inainte si le durea mana si aveau o usoara stare de disconfort.
Legat de durerea de solduri la mine e mai accentuata cand stau culcata, in schimb ma dor ligamentele ingrozitor si domnisoara ma loveste in col asa de tare ca am zile cand umblu prin casa tinandu-ma de jos ![]()
34
Evolutie Daria
Poze
LYLY809 spune:
Samburica multumeste tuturor gravidutzelor pentru felicitarile lor.
Camelia.t, cand am vazut ca si tu ai bebe grasun m-am linistit... Nu-mi place sa fiu singura la o extrema sau alta! Felicitari si sa ai o nastere usoara!
Fetelor, observ ca ati ajuns la capitolul CHILOTI.![]()
![]()
![]()
Io mi-am luat de unica folosinta, de la mothercare, vreo 16 perechi. Sa fie!
Irinel, io n-am treaba cu soldurile si cu spatele, caci azi am stat 9 ore pe scaun la scarbici si am lucrat. Dar am inceput noaptea sa nu mai dorm si sa nu-mi gasesc pozitia de odihna. Sa stiti ca burta mea e inca mica, chiar daca dl. Samburica este un mare grasan...
Vivi, nu stiu ce sa-ti spun referitor la ce i-am dat lui Samburica, nici nu-mi mai amintesc
, gandeste-te ca am avut si am probleme mari cu
, am luat in greutate intr-o luna exact un kil, adica nu eu, ci el!
Aveti grija de voi si de samburicii vostri!

Lacri 32+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik
ralucis spune:
gabi25, multumesc pt raspuns, cred ca nu o sa il fac nici eu, am mai cautat si pe site si am vazut ca nici alte mamici nu l-au facut si uite ca n-au patit nimic nici ele si nici bebelusii lor. si am mai gasit pe net ca un astfel de vaccin te protejeaza timp de 10 ani. acuma, daca pe mine m-a muscat un caine in urma cu 6 ani si mi-au facut atunci vaccinul asta, inseamna ca sunt sub acoperirea lui, nu? deci nu il mai fac si gata, oricum cica trebuie repetat si in luna a noua, deci nu. sper ca e decizia buna.
ralucis 31+ si bb ilinca
Amonar spune:
quote:
Originally posted by Diana79
Irinel pe mine nu ma dor sholdurile, in schimb am zile cand simt ca ma doare fiecare particica din corp. Ca de exemplu azi, pic de somn si nu am nici o putere. Si am doar 32 de sapt imi inchipui ca cu cat inaintam in sarcina cu atat mai bine.
Numai bine....la toate fetele.
Diana 31+ cu Nicole Evelyn
http://pg.photos.yahoo.com/ph/necdiana/detail?.dir=6d29&.dnm=26dc.jpg&.src=ph
Ai descris exact cum ma simt si eu astazi!!! Parca ar fi ceva in aer care ma doboara...si imi simt corpul parca ar fi de plumb. Mi-e somn toata ziua si ma dor toti muschii mai ales cei de la spate. Nu am energie.....
(poze mami,tati si bb)
(evolutia bb)
Lya spune:
Ralucis,eu am intrebat-o pe doctorita de vaccin si mi-a zis ca doar daca nasc pe camp e obligatoriu........si evident ca am de gand sa nasc la spital
.Sa vad ce zice doctorita de familie ca n-am intrebat-o.Cu Rut nu tin minte sa-mi fi facut vaccinul asta
Irinel ,sa fie cand vrei tu nasterea (si evident fetita).. nu-ti fie frica ,ca a 2-a nastere e mult mai rapida si mai usoara.Eu visez sa nasc fara epiziotomie la a 2-a nastere.Oare e posibil?
Lyly,cum merg ex Kegel?Ne dai si noua cateva amanunte despre ele?Faci si ceva masaj perineal?
Carmina,pune odata pozele cu mocheta ca vezi ca nu numai eu vreau s-o vad.
Ildy,hai nu te supara,mesajul n-a fost pus cu intentii rele ci pt a le determina pe fete sa mai dea cate un semn de viata,sa stim
de voi.Nici mie nu mi s-a raspuns la majoritatea intrebarilor,nu mi-a cazut bine,parca sunt invizibila de mute ori ........un ex a fost c-am intrebat cat se mai da la nasteri naturale si nimeni nimic,cand a intrebat Carmina toate au sarit cu raspunsurile.Dar nici nu sunt un membru asa de serios ca si Carmina si ma bucur ca pana la urma s-a raspuns la intrebare.
Eu mai postez cate-un mesaj sa-mi mentin locul pe lista.Ama ,sa nu ma stergi!
www.snugglepie.com/ezb/317964.png" target="_blank">29 sapt cu
&
www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank"> printesa Ruty
cypocs spune:
DIANA eu iti recomand alaptatul 2 ANI![]()
plus ca la un moment dat ii dai doar dimineata si seara , adica dupa vreo 5 luni incepi diversificarea , papica.Conteaza enorm sa alaptezi cat mai mult asa ca eu zic sa nu te grabesti ![]()
ALIA 35W
http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png
cypocs spune:
aha, am uitat .Am fost la doctor unde era stricat ecograful si dr nu vedea nimic , doar ca e fetita.In rest am pus la punct detaliile cu cezariana .Ca nu se mai face epidurala la CFR2 mi-a zis ca nu-i adevarat .Asa ca in prima saptamana din mai , daca nu se grabeste Maya , mergem la cezariana .Cu streptococul a zis ca o sa mi-l recolteze el personal , in spital , din col.I-am zis cum l-au recoltat aia de la Medicover si a zis ca nu e bine si nici relevant .Mi-a dat clexane
.Fac prima acusi , peste 30 minute.
Trusa de epidurala au ei acolo si tu o cumperi .Face rahie +epidurala dupa.
ALIA 35W
http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png
Lya spune:
Si eu recomand alaptatul pana la 2 ani.......dar nu si noaptea cum am facut eu pana la 18,2 luni ca te epuizeaza
.Pe baiat o sa-l alaptez daca Domnul m-ajuta pana la 2 ani,dar incepand cu 3,4 luni ii scot masa de noapte.
www.snugglepie.com/ezb/317964.png" target="_blank">29 sapt cu
&
www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank"> printesa Ruty
Diana79 spune:
WOW
in nici un caz nu voi alapta bebelusha 2 ani. Nu am nimic cu fetele care fac asta, dar eu nu as rezista atat de mult. Consider ca 6 luni este suficient.
Nu vreau sa se supere nimeni pe mine, si oricum imi iubesc bebelusha f mult dar chiar 2 ani mi se pare exagerat de mult. Ca si faptul cu dezobisnuitul de pampers. Am vazut aici o gramada de copiii care poarta pampers la varste de 3-5 ani.
Acum ramane la alegerea fiecarei mamici cum considera ca e mai bine.
Diana 31+ cu Nicole Evelyn
http://pg.photos.yahoo.com/ph/necdiana/detail?.dir=6d29&.dnm=26dc.jpg&.src=ph