Mamici de mai-iunie 2006 (68)
Raspunsuri - Pagina 11
Qamar spune:
fetele, va raspund la Nasterea pe glob la subiectul Ioanei, ca sa nu mai ocup locul pe-aici![]()
oricum, bafta multa si nastere usoara!
Noe si Anne Bianca
ama_kaly spune:
ina ce bine ar fi sa scap si eu din spital in 2 zile..dar mie dr mi-a zis de 3,4zile cand am intrebat, in functie de cum e starea mea si a lu' bebe!Poate doar la CF2 si Municipal te externeaza in 2 zile dupa cezariana daca totul e ok cu mama si bebele..
Uff..de abia astept sa ma vad acasa cu bebe!
Inca ceva, dupa cezariana la 2 sau 3 zile, cand iti dau drumul acasa din spital, cat de tare doare operatia ? De exemplu, eu pot pleca cu bebe la drum de 2h sau trebuie sa mai stau la ai mei sa imi revin mai mult?io
37+ cu
Seby
Poze cu noi,bebe si burtica Bebe
cypocs spune:
Ama , si eu mi-am pus aceeasi problema , dar daca ai unde sta eu zic sa mai stai un pic.Acum cand ma gandesc in trecut zic ca mi-am revenit repede , dar mama mea zice ca am avut o saptamana mai grea .Adica mama mi-a zis ca o saptamana trebuie sa stau aici .Pe de alta parte si bebe nu prea merge dus la drum decat vreo ora si cu pauza .Zic si eu , acu om vedea noi cve si cum .Oricum cred ca o sa mergem acasa cu 40 km/h ![]()
ALIA 35W
http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png
doroti_5 spune:
Buna fetelor!!
Eu stiu de ce e suparata Ildyqo, mai tineti minte filmuletu cela, care ea a fost superdraguta si nea facut rost de el, si nu il puteam copia?Pai de la el se trage.Ildy nu fi suparata ca noi cu nici un rau, recunosc si eu team batut la cap cu el, imi cer mii de scuze, hai nu fi suparata si zine ce face bb al tau?Ce masuratori are si cit de jucaus e.Noi aici toate suntem oleaca cu bizz, da asa sunt gravidutele, nu facem noi exceptie din ele.Revino si nu te supara!!
Cred ca team batut la cap cu atitea nu te supara.
Uite de la mine si bb-ta mea
.
doroti_5
35+ si
Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa
ama_kaly spune:
Irinel mersi frumos
Asta i-am explicat si eu lu' ildyqo, ca am pus acel anunt pe prima pagina tocmai pentru a primi vesti de la fetele care n-au mai scris de mult.Si o parte din ele au intrat si ne-au spus ca sunt bine dupa acel anunt, fara sa se supere! Ildyqo e insa suparata pe noi de aia nu a mai postat de foarte mult timp, insa e alegerea ei daca mai vrea sa scrie sau nu aici la mamici de mai-iunie.Evident, eu nu o voi sterge inca de pe lista pentru ca nu asta e intentia mea!Alia da, la asta ma gandeam si eu..ca nu vom putea pleca imediat..va trebui sa mai stam cateva zile.Si operate si cu bebe la drum de a 3a zi nu prea cred ca e indicat.io
37+ cu
Seby
Irinel spune:
Ama, da unde e zorul cu plecatul acasa. Eu stiu ca niciunde nu e mai bine ca acasa, da o sa iti prinda bine putin ajutor cateva zile (asta daca te intelegi bine cu ai tai, evident si nu te toaca nimeni la cap sa faci intr-un fel sau altul). Sotiorul tau o sa isi ia liber dupa ce nasti? Ca si el ar prinde bine de ajutor, asta daca va intoarceti acasa totusi mai devreme. Sotul meu a stat cu mine o saptamana si asa greu mi-a fost cand s-a intors la serviciu...acum vrea sa stea doua si poate chiar sa mai lucreze de acasa inca una daca s-o putea.
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 38+ saptamani
Irinel spune:
Fetelor pe voi va dor soldurile? Ca eu nu mai pot. Daca stau jos mai e cum mai e, da cum ma ridic abia ma misc de durere. Si mi-e necaz ca vreau sa mai aranjez si eu una-alta, am mai facut cate ceva, da merge mai incet decat as fi vrut eu... Azi dadui cu aspiratorul si abia reusii sa termin, stersul pe jos il amanai... Parca as vrea sa nasc o data sa scap de durerile astea, chit ca mi-e putin si teama, normal... Da n-as prea vrea sa nasc in weekendul asta cand e Pastele la catolici, ca prin spitale cred ca o sa cam bata vantul...
Sterilizai pompa azi, asa ca sunt gata de spital, de fapt eram cam gata, era curata, spalata, da n-o sterilizasem.
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 38+ saptamani
ama_kaly spune:
Irinel nu ma grabesc, dar aici suntem multi in 2 camere.Fratele meu e la scoala si se trezeste dimineata , ai mei se duc la servici..bine mama a zis ca isi ia concediu o saptamana cand o sa nasc eu sa ma ajute cu bebe.La Buzau vine soacra-mea sa ma ajute cu bebe,mancare,curatenie asa ca nu duc lipsa de ajutor.Insa acolo il asteapta camera lui, patutul, leaganul..
Oricum o saptamana dupa daca e nevoie stam si aici, nu e problema.
Pe mine nu ma dor soldurile, da cand vreau sa fac cate ceva poc ma trezesc cu cate un picior de la bebe direct in col de ma chircesc de durere..cateodata simt ca vrea sa iasa mai repede si incearca sa sparga "iesirea"
.
Eu nu sunt gata de spital, azi abia am spalat hainutele..nici nu s-au uscat, trebuie sa le si calc..si mai am si cateva cumparaturi de facut!Of..io
37+ cu
Seby
Diana79 spune:
Irinel pe mine nu ma dor sholdurile, in schimb am zile cand simt ca ma doare fiecare particica din corp. Ca de exemplu azi, pic de somn si nu am nici o putere. Si am doar 32 de sapt imi inchipui ca cu cat inaintam in sarcina cu atat mai bine.
Numai bine....la toate fetele.
Diana 31+ cu Nicole Evelyn
http://pg.photos.yahoo.com/ph/necdiana/detail?.dir=6d29&.dnm=26dc.jpg&.src=ph
Diana79 spune:
Am si eu o intrebare. Cat este bine sa alaptezi bebelusul? Ca eu intentionez cam 4 luni max 6. Sper sa fie ok. Si doamne ajuta sa am lapte si pt atat.
Diana 31+ cu Nicole Evelyn
http://pg.photos.yahoo.com/ph/necdiana/detail?.dir=6d29&.dnm=26dc.jpg&.src=ph