Mamici de mai-iunie 2006 (68)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Noe atat, momentan! Probabil te voi mai stresa pe masura ce imi trec alte intrebari prin cap, asa ca ramai pe aproape! Multumesc frumos! io 37+ cu Seby Poze cu noi,bebe si burtica Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

quote:
Originally posted by inaioana

Noe, mersi frumos de raspuns! Sa stii ca suntem mai multe care vom naste la CF2 si explicatiile tale sunt foarte importante pentru noi!

Da, stiu cum e cu toaleta etc..sa vedem ce si cum, daca oi putea sa ma imbrac/dezbrac de chiloti o sa-mi pun, daca nu ..nu!

Cum pastele ma-sii nu a venit nici una de seara pana dimineatza???!!! asta da chestie socanta! Dar bebe ce mananca noaptea? Dar intelesesem ca ai buton langa pat sa le chemi! Adica nu trec pe la terapie intensiva deloc? Nu pot fi chemate? Si prin salon sa te ajute cu bebe dupa ce ti-l aduc? (Nu ma intereseaza sfaturi si smecherii ci sa ma ajute la ridicat, si chestii fizice...)

Ioana 36 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

inaioana, din pacate la reanimare Nu este buton sa chemi asistenta, sau cel putin eu si celelalte 2 mamici cu cezariana nu l-am gasit, si intre reanimare si hol e si sala care face legatura cu sala de operatii deci ma indoiesc ca ar fi auzit daca ne apucam sa strigam...poate asistenta de garda o fi fost mai nesimtita, sper sa nu fie toate asa si noroc ca noi nu am avut probleme...

pe bebe mi l-au adus a doua seara si deja imi venise laptele, dar o data l-am dus EU la ele sa ii dea glucoza ca transpira si mi-era frica sa nu se deshidrateze...pe urma, ii dadeam sa manance cand se trezea sau o mai trezeam eu...in salon ai buton sa chemi asistenta, insa pentru cele de bebe trebuie sa te deplasezi tu...

cateva sfaturi despre bebe mi-a dat neonatoloaga pentru ca am intrebat-o eu...
fetele, nu vreau sa va ingrijorati prea tare, adica 3 zile o sa rezistati acolo, insa eu cred ca i s-a cam facut reclama pe nedrept maternitatii asteia....doctorii intr-adevar, exemplari, insa personalul cam lasa de dorit...

cel mai mult m-a ajutat pe mine o infirmiera , PUICA, o femeie de vreo 45 de ani, de 1metru 50, si 50 de kile, care m-a ajutat sa ma ridic, a venit cu mine la baie sa nu ametesc si careia ii sunt f recunoscatoare....

ideea e ca trebuie sa ziceti cand aveti nevoie de ceva, uite, de ex, in ziua 2 trebuia sa imi scoata branula (kestia aia de pe mana pe unde intra perfuzia) ca nu mai aveam perfuzie si mi se si invinetise mana ca o foloseam sa ridic bebele , etc- i-am zis de vreo 4 ori asistentei sa mi-o scoata si tot zicea:imediat vin! asta timp de cateva ore; pana la urma a trecut doctoru prin salon la vizita si i-am zis lui: domnu dr, nu imi scoateti si mie branula, ca dna asistenta e ocupata rau micul meu moment de glorie, sa vedeti ce cumsecade a devenit aia pe urma

Noe si Anne Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

NOE , multumimbine ca a iesit totul bine la tine.La cezariana tot 3 zile stai sau o saptamana .Parca intelesesem ca ai facut cezariana.

ALIA 35W
http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cypocs

NOE , multumimbine ca a iesit totul bine la tine.La cezariana tot 3 zile stai sau o saptamana .Parca intelesesem ca ai facut cezariana.

ALIA 35W
http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png

cu placere
eu am facut cezariana marti la 11 si vineri la pranz am plecat, dar o tipa a avut cezariana miercuri si a plecat tot vineri, insa urma sa se intoarca cu bebe pentru vaccin; cred ca depinde in primul rand de neonatolog- daca bebe e 100% ok si in al doilea rand de medicul tau; eu am nascut cu dr Gherasie si a fost super ok, nu a avut nimic de comentat cand i-am zis ca vreau sa plec cat mai repede, si tipa care a plecat la 2 zile a nascut cu alt medic, din pacate nu stiu cum il cheama
deci se poate

Noe si Anne Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Noe, iti multumesc mult de tot pentru informatii!

Drept sa-ti spun m-am bulversat rau, nu-mi imaginam ca nu iti aduc copilul la alaptat din trei in trei ore cum e normal si nu e cu tine in camera din a doua zi si tot asa...
Am sa deschid un subiect la "Nasterea pe glob" despre asta, sa citesc si alte experiente sdi sa cer pareri poate reusesc sa-mi fac un plan de atac ca sa suport mai bine sau sa vad cum trebuie facut pentru a misca altfel lucrurile pe acolo.

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

IRINEL iti multumesc mult pt raspunsuri.. Sa ai un weekend placut.

Fetelor noi dormin f prost. E asa de aiurea, azi m-am trezit sa merg la munca si am zic ca-mi pica ochii de somn.

Carmina unde ai pus pozele cu mocheta ca nu le-am vazut??

CameliaT felicitari pt bebele grasun(si tot baietzel). Lasa ca vetzi gasi voi un nume cat de curand.

Numai bine tuturor.

Diana 31+ cu Nicole Evelyn
http://pg.photos.yahoo.com/ph/necdiana/detail?.dir=6d29&.dnm=26dc.jpg&.src=ph

Mergi la inceput

Ama, la cezariana daca totul e in regula cu tine si bebe poti pleca dupa doua zile. Eu am nascut-o pe Katja marti dimineatza si joi la pranz eram acasa!

pozici

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by inaioana

Noe, iti multumesc mult de tot pentru informatii!

Drept sa-ti spun m-am bulversat rau, nu-mi imaginam ca nu iti aduc copilul la alaptat din trei in trei ore cum e normal si nu e cu tine in camera din a doua zi si tot asa...
Am sa deschid un subiect la "Nasterea pe glob" despre asta, sa citesc si alte experiente sdi sa cer pareri poate reusesc sa-mi fac un plan de atac ca sa suport mai bine sau sa vad cum trebuie facut pentru a misca altfel lucrurile pe acolo.

pozici

stai sa iti zic mai exact cum e cu bebele:
-prima data mi-au adus-o la 3 ore dupa operatie si am pus-o la san, chit ca nu prea avea ce sa suga
-in ziua operatiei ne-au mai adus bebeii o data seara si noaptea deloc
-a doua zi, i-au adus dimineata, dupa ce ne-au mutat in salon si mie mi-au lasat-o pentru ca chipurile nu mai era loc la bebei ca nasteau altele in ziua aia (ba era loc, ca am vazut eu)dar m-au vazut ca ma misc mai bine si ca ma descurc
-pe urma, au mai venit doar cand au auzit-o ca plangea f tare, cred ca de caldura, au luat-o si i-au dat glucoza, mi-au adus-o inapoi
-in rest, am mai dus-o eu o data, pentru ca transpirase
-le faceau baita seara la 10-11: in chiuveta, sub jetul de apa care le venea exact in capsor, ureki, etc- am asistat personal, mare greseala
-o mamica operata in aceeasi zi cu mine nu se simtea f bine(era anemica) si nu i-au adus bebele in salon a 2a zi, i-l aduceau la san, insa nu stiu dupa ce program...
-pentru bebei ne-au cerut hainute (dar daca nu ai nu e problema ca ii imbraca ele, eu am preferat sa duc spalate si calcate), pampersi, servetele umede si sampon, sapun (va recomand sanosan: spuma, e si sampon si pt corp) si prosopel

hai ca m-am intins cat china sper ca nu v-am plictisit, mai ales pe burticile care nu au legatura cu CF2

Noe si Anne Bianca

Mergi la inceput

Noe, m-am mai linistit cu bebele. Bine ca il aduc in salon totusi. Am inteles ca poti duce lapte praf pentru el ca sa ii dea pana iti vine laptele, sper sa fie adevarat! Eu nu am nici o frica cc ca s-ar intzarca pentru ca stiu ce si cum sa fac, am alaptat 18 luni fara sa fi avut strop de lapte in prima saptamana, ma intereseaza sa nu faca ele figuri ca nu ii dau lapte praf ca s-ar intzarca si sa nu se infometeze copilul pe acolo ca la Katja asa am patzit si nu stiam de ce urla in continuu de 4 zile

Si zici ca iti lasa copilul sa te descurci cu el fara sa te ajute? Asta er cam nasol daca ti-e rau... in fine, mai bine asa decat sa nu stiu unde e si ce face bb.
Iti multumesc inca odata pentru explicatii si nu cred ca plictisesti pe cineva, chiar mamicile care nu nasc acolo cred ca au ce invatza din mesajele tale, afla chestii la care se pot astepta si tot asa! asa ca nu ezita sa ne mai scrii!

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Ama, Diana, mi-am adus aminte ceva ce uitasem pentru bagaj: aparat foto, camera video, ma rog, ce vreti voi, ca sa imortalizati momentele.

Aici nu se foloseste vata cu fasa, direct tampoane, doar ca sunt unele uriase, n-am vazut asa ceva prin magazine. Asta la inceput, apoi alea normale de la magazin.

Noe, cum sa ne plictisesti? E asa dragut din partea ta ca povestesti mamicilor care o sa nasca la acelasi spital, sa stie la ce sa se astepte. Ma gandesc, daca asistentele sunt asa indolente, poate n-ar fi rau ca fetele sa isi ia ceva calmante la ele, in caz ca au nevoie si nu pot cere. Eu am luat cam la 4 ore cred Tylenol pentru dureri.

Camelia.T
felicitari pentru baietelul grasut.

Ildyco, nu te supara pe Ama, era doar un mijloc de a mai afla vesti despre fetele care intra mai rar pe la noi. Nu avea intentia sa scoata neaparat pe cineva.

Adi, mi se pare mie sau ai inceput sa gatesti? Ca vad ca esti la zi cu site-urile de retete de bucatarie...

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 38+ saptamani

Mergi la inceput