Mamici de mai-iunie 2006 (68)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Fetelor a-ti auzit vestea ca de la 1 ianuarie 2007 se mareste alocatia de stat pt. copiii pana la 2 ani de la 240.000 la 2 mil. Eu ma bucur sper ca si voi. .
Acum ma pregatesc sa plec la doctor .

ILDI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

ama, tu stii, eu am nascut in urma cu 4 sapt prin cezariana si nu ne-a interzis nimeni sa purtam chiloti (CF2) insa in prima zi la reanimare oricum nu prea aveai cum sa ti-i pui...noua ne faceau toaleta de 2 X pe zi, la inceput veneau ele la pat si cand puteai sa te misti, mergeai tu la un salon special; in mod bizar, tamponu ala chiar sta si fara chiloti, cand esti la reanimare nu se pune problema ca doar zaci pe spate cu fundu pe o chestie impermeabila (pe care m-am incalzit ingrozitor, zici ca eram in cuptor!) si cand incepi sa te misti, la inceput o sa ai un mers f ciudateu mi-am pus chilotii a 2 a zi seara, cand am reusit singura, ca nu vroiam sa rog vreo asistenta ca erau tare 'simpatice';

oricum, iti recomand chiloti 'moartea pasiunii' (stiu ca faci cezariana si tu!) cu talie cat mai inalta, care sa nu te stranga peste operatie, si poti sa iti faci acasa un fel de tampoane cu vata invelita in tifon/comprese sterile: o sa iti fie f de folos in primele zi, pana treci la Always

daca mai ai intrebari...go ahead

Noe si Anne Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Marrycalu, wooow ce bebe grasunici! Sa fie sanatos si sa nasti usor!

Noe..io..io am o intrebare! N-as putea sa pun tampon dupa ce plec de la reanimare adica sa nu mai confectionez io chestii d-alea cu vata si tifon? Si inca una: ce-i cu asistentele, sunt naspa? Ca io nasc la CF2 si e important sa stiu...
Sar'na!

Ioana 36 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

inaioana, teoretic poti sa iti pui, dar la inceput eu si persoana mea ne-am simtit mult mai bine cu vata+tifon peste always, mai in siguranta, ca mai vedeam mamici cu camasile de noapte patate si ma infioram; iar in prima zi de plimbare, oricat de ciudat mi se parea inainte (deci eu am fost supersocata cand am auzit ca nu trebuie sa porti chiloti!eram mama socatilor!) a fost ok fara chiloti pt ca in CF2 au o masa de toaletat gen masa ginecologica, si era un chin sa te urci acolo, da sa mai dai si chilotii jos...

asistentele: cu exceptia asistentei anestezistei, majoritatea au fost destul de neinteresate de noi, chit ca am si cotizatde exemplu, in noaptea de dupa operatie, la reanimare, de la 11 seara la 6 dimineata NU A VENIT ASISTENTA NICI MACAR O DATA SA NE VADA, daca mai traim, daca vrem calmante, etc....
iar cele de la copii- total dezinteresate;iti tranteau bebele in brate si pa si pusi!

ma rog, important e ca am putut pleca cat mai repedeadica a 3a zi, ca altfel dadeam in depresii

tinem pumnii, inaioana

Noe si Anne Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

Marrycalu sa te bucuri de grasunel

Eu azi am bagat multe dulciuri in mine....si ieri de fapt si m-a luat o greata si un rau si stiti cu ce mi-a trecut???!!! cu ce va iute: am luat de la magazi o casoleta mica cu taitei cu gust de creveti instant. Erau taiteii si avea trei pliculete pe care le-am pus peste si apoi am turnat 300 ml de apa fierbinte. IUTEEEEEE dar bunaaaa si m-a readus putin la normal. Dar mie oricum imi place mancarea iute si cu toata gastrita mea vad ca mi-e bine.

34

Evolutie Daria
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Noe mersi frumos! Chiloti mi-am pregatit din aia cu "fund" da nu sunt chiar asa inalti..uite la aspectul asta nu m-am gandit sa nu vina peste operatie.Asadar trebuie sa imi iau unii cu talia f inalta!
Tu cate zile ai stat in spital? Mie de asta mi-e cel mai groaza..de perioada cat o sa stau in spital! Sper sa treaca cat mai repede! Si cate camasi de noapte ai avut la tine ? O punga de absorbante always super plus si una de vata ajung ?
io 37+ cu Seby Poze cu noi,bebe si burtica Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Noe, mersi frumos de raspuns! Sa stii ca suntem mai multe care vom naste la CF2 si explicatiile tale sunt foarte importante pentru noi!

Da, stiu cum e cu toaleta etc..sa vedem ce si cum, daca oi putea sa ma imbrac/dezbrac de chiloti o sa-mi pun, daca nu ..nu!

Cum pastele ma-sii nu a venit nici una de seara pana dimineatza???!!! asta da chestie socanta! Dar bebe ce mananca noaptea? Dar intelesesem ca ai buton langa pat sa le chemi! Adica nu trec pe la terapie intensiva deloc? Nu pot fi chemate? Si prin salon sa te ajute cu bebe dupa ce ti-l aduc? (Nu ma intereseaza sfaturi si smecherii ci sa ma ajute la ridicat, si chestii fizice...)

Ioana 36 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ildyqo spune:

quote:
Initial creeata de ama_kaly

Asteptam vesti de la : mami2002, ildyqo, patisor, andira, rocs02, tatatushi, andra2005, giuliatop, Anuska3008, gabitzagargaritza, lilianis, ralucapop si Ana_Nicol, altfel va vom sterge de pe lista!

Dar chiar te rog. Trebuia sa faci asta de mult.

Evident vorbesc doar in numele meu.

Ildy 30+ cu bebitzaky in burtica

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/ildyqo/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20600;104/st/20060619/dt/7/k/3b28/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

ildyqo nu ai mai postat de foarte mult timp si de aceea am facut apel la toate fetele care nu au mai scris, sa intre si sa ne dea vesti despre ele.Evident, pana acum nu am sters pe nimeni.Dar sunt unele fete care au intrat o singura data si nu au mai scris.Eu sper sa raspunda toata lumea si sa nu fiu nevoita sa sterg pe nimeni.
Nu stiu care e motivul pentru care tu esti asa suparata pe noi si vrei sa fii stearsa de pe lista, poate totusi iti schimbi parerea si ramai printre noi.Eu nu te voi sterge inca.
io 37+ cu Seby Poze cu noi,bebe si burtica Bebe

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ama_kaly

Noe mersi frumos! Chiloti mi-am pregatit din aia cu "fund" da nu sunt chiar asa inalti..uite la aspectul asta nu m-am gandit sa nu vina peste operatie.Asadar trebuie sa imi iau unii cu talia f inalta!
Tu cate zile ai stat in spital? Mie de asta mi-e cel mai groaza..de perioada cat o sa stau in spital! Sper sa treaca cat mai repede! Si cate camasi de noapte ai avut la tine ? O punga de absorbante always super plus si una de vata ajung ?

io 37+ cu Seby

Poze cu noi,bebe si burtica

Bebe

amalia, si eu am luat "tzeapa" cu chilotii ca imi cumparasem eu unii mari da nu erau inalti; noroc cu maica-mea ca mi-a adus a doua zi unii de la Jolidon, de imi veneau pana peste buric aproape, si functioneaza aproape ca o burtiera dar lasa si muschii sa isi faca treaba; eu i-am purtata vreo 2-3 saptamani, mai ales ca o sa iti scoata si pansamentul la un moment dat si nu vrei un elastic de chilot peste operatie eu acu am trecut la unii cu talie super joasa, sub operatie, dar e vindecata complet;

nu stiu ce sa zic cu un pachet de vata, la CF2 ne mai dadeau si ele (la toaleta) dar eu mi-l schimbam de multe ori pe zi ca nu puteam sa stau asa....mai bine ia-ti cate 2 pachete din fiecare si daca nu le folosesti atunci, sunt bune cand ajungi acasa

camasi de noapte am avut 3, sunt in Unirii -aripa calarasi f faine pentru alaptat (chiar sexy ) la 350.000; au fost bune ca le schimbam in fiecare zi, pentru ca transpiram f mult, si de la caldura de acolo, dar si cand puneam puiul la san..ceva hormonal am inteles...

altceva?

Noe si Anne Bianca

Mergi la inceput