Clubul nurorilor (35)
Raspunsuri - Pagina 3
cherry22 spune:
quote:
Originally posted by a.cicelquote:
Originally posted by clauf1000
mai fetele...noi nu trebuia sa aflam ceva de un bb? sau?
Asa e... In seara asta merg la eco. Tocmai am vorbit cu doctorita si mi-a spus sa merg pe la 9 Am niste emotii...
Andreea 22+
POZE
Andreea, scumpa, iti tin pumnii, sa dea DD sa fie cum vrei tu. Asteptam nerabdatoare pm de la tine.
multi
SunSmile spune:
Buna fetelor,
M-am intors si eu. Va multumesc din suflet pentru sustinere. Ca sa va relatez pe scurt: prietenul din copilarie, cel mai bun, a avut acum 3 ani si ceva un accident(la care am fost partasi noi toata gasca) si a ramas paralizat. A fost o lupta continua, o lupta pe care am refuzat si refuz sa o abandonez. I-am aranjat, a fost dus in Germania...medicii au spus ca il pot opera si ca are 45% sanse sa recupereze piciorul drept. INSA..era nevoie de 250 miiE....am strans jumatate iar astazi i-a fost acceptat dosarul(dupa ce m-am agitat 1 an de zile) la Ministerul Sanatatii...si vor sponsoriza ei cealalta jumatate de suma! Sunt fericita si abia astept sa-l vad mergand, fie si in carje! Doamne-Ajuta...si va multumesc inca o data pt sprijin!
Pt ca am scapat relativ repede de acolo, am putut ajuta o prietena de pe forum(dar care nu locuieste in Ro) sa-si faca si ea machiaj permanent. Era superba!!!
Acum sunt si eu cu sotul meu scump si cu bble blanos, ne alintam si asteptam papica de la chinezi!
Acush ca am dat raportul...ma'c o vreme sa bag un viciu in mine si revin!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
Nadia1976 spune:
Asa e, Sun; asta spune multe despre tine (numa' de bine).
Am intrat si eu sa fac prezenta, ca-mi astept sotu sa ajunga de la servici (cica azi e ziua lui libera) sa mergem la cumparaturi.
Winners don't quit; quitters don't win.
Don't give me an attitude; I already have one!
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by marinar
yupiiiiiiiiiiiiiii am mai primit o stelutzaaaaaaaaa!!!!!
Acuma am vazut ca ai inca o steluta
Felicitari si la cat mai multe si mai colorate.
Andreea 22+
POZE
SunSmile spune:
Fetelor, dragele mele, va multumesc! Eu fac asta pt ca-l iubesc enorm...este fratele pe care nu l-am avut! Si ma zbat pana la Dumnezeu si inapoi, NUMAI sa-l vad mergand! Pentru ca am sufletul gol cand il vad in carutul ala blestemat! Offf...Dumnezeu e mare si va avea grija de Marienushul meu scump!
Nadia ce fac floricelele?
Andreutza, daca mai ai putere, te rog....trimite-mi pm sau spune pe forum ca " BB e sanatos tun si sarcina merge excelent"! Te rog eu...k sa dorm linistita!
Fla pe unde umbli? Dana banana?
Marina felicitari pt stelutza!
Pupi
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
boeru spune:
Sun ma bucur mult ca ai rezolvat.Sanatate multa prietenului vostru este norocos ca va are.
Ajunsei acasa Raducu este pedepsit nu mai are voie la calculator ca azi a fost foarte neascultator. Dar vad ca nu-i pasa! Nu prea functioneaza la el chestia asta cu pedepsele isi gaseste altceva de facut!
Fac niste paste cu ton si busuioc!
tuturor spor la treaba mie nu-mi prea vine sa ma apuc....
Marina felicitari pentru steluta;
Andreea abia astept sa ne povestesti de eco, chiar daca nu spui la vedere ce e sa ne spui macar ce-ai simtit cand ai auzit inimioara aia mica batand
Eu abia astept Duminica ca e ziua moi si vreau sa ma distrez
Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete
Petrecere 2 ani la gradi
poze noi-noute!
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Andreutza, daca mai ai putere, te rog....trimite-mi pm sau spune pe forum ca " BB e sanatos tun si sarcina merge excelent"! Te rog eu...k sa dorm linistita!
Trimit, cum sa nu. iti dai seama, ca desi sunt sigura ca o sa vin obosita, prima data va spun cum a fost. C ace face bb asta stiu fara sa merg la eco. Danseaza de zor. Iar are program artistic.
Andreea 22+
POZE
a.cicel spune:
cand am venit de la munca (la 2 jumate mi-a spus sefu' ca pot pleca acasa) am cumparat foietaj. Am facut acuma o tava, si ce credeti? Asa fierbinti cum erau a mancat aproape tot. AM reusit sa mananc si eu 2 bucati.
Andreea 22+
POZE